Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Size birde son fotomuzu atalım ama haberiniz olsun benim kızlar da erkeklerde hep aynı konumda poz veriyor.yani o teori tutmuyor bizde

Eklentiler

• IMG-20190429-WA0006.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 80
Hoş geldiniz ççok güzel anlatmışsın bebeğiniz hayırlı olsun inş. Geriden gelerek takip yapın dediniz onu nasıl yapacaz yumurtlamanın son saatlerini mi değrlendirelm b.. Yardımcı olursanız

Ne güzel anlatmissiniz Rabbim size yardim etsin hepimize de en hayırlısını versin

Hoş geldiniz ççok güzel anlatmışsın bebeğiniz hayırlı olsun inş. Geriden gelerek takip yapın dediniz onu nasıl yapacaz yumurtlamanın son saatlerini mi değrlendirelm b.. Yardımcı olursanız
Hoss buldum. Demek istediğim şu her ne kadar kadından kadına erkekten erkeğe genetik farklar olsada erkek bebek için birleşmede içeride tam döllenmeye hazır bir yumurta var iken ve hiç sperm yokken boşalma olursa pozitif sonuç alınacağı açıklanıyor. Şimdi biz takip yapıyoruz kırmızı görüyoruz hadi birleşelim ama içeride yumurtlama oldu mu yoksa o gün beş saat sınra mı olacak yarım gün sınra mı olacak bunu bilmiyoruz. Nitekim bir bakıyorsun ertesi gün daha kırmızı çıkıyor bazı arkadaşlarda. Şimdi sen yumurtlama dan şüphelenip birleşme olursa yumurtlama daha sonra olursa zaten içeri eşit sayıda x y ile doluyor. Benim dediğim ise şöyle yumurtanın da ömrü hesap edilerek yani benim bunu denemek için fırsatım olmadı ama mesela adet öncesi 13. Gün deneme yapılır. Yumurtlama 14. Gün olur yumurta 24 saat yaşarsa diye. Diyelim o ay tutmadı. Bir sonraki ayda birleşme birkaç saat önce denenir. Elbette Allah vermeyecekse yine vermez ama denemede fayda var bu arada ben de biyologum bu konuyu bilimsel olarak çok makale okudum ama dediğim gibi kendim denemedim zaten bir oğlum var onu da adetim yakın diye kürtaj sonrası farkında olmadan kaldım.

Kızlar acil bakar mısnz. Prensesim2016 mucize doğada diye bi siteden bahsetmişti merak ettim baktım araştırdım iyi bi siteye benziyor. Keçiboynuzu özü var 4 şişe almayı düşünüyorum. Bunun dışında tavsiye ettiğiniz bi bitki varmı. Mesela macundr yağdır bilmem nedir. Y spermini güçlendirici bişey varsa ne güzel olur mesela

Hamile Arkadaşlar bisey sorcam geceleri bacagima kramp giriyo cok zor bi durum ayaga kalkmadan cozulmuyo diger hamileliklerimdede vardi ama son aylarda olurdu bunda erken basladi gecede bikac defa oluyo kitleniyorum resmen sizede oluyomu

Hamile Arkadaşlar bisey sorcam geceleri bacagima kramp giriyo cok zor bi durum ayaga kalkmadan cozulmuyo diger hamileliklerimdede vardi ama son aylarda olurdu bunda erken basladi gecede bikac defa oluyo kitleniyorum resmen sizede oluyomu
Canım benimde cok olurdu muz ve maden suyu iç gece yatmadan önce bir de doktoruna danış istersen sanırım magnezyum veriyordu

Canım biz direk eczaneden almıstık

Brnd
Bende sana katılıyorum canım eskiden burda bu şekilde deneme yapılırdı. Catlar catlamaz deneme yapılırdı ki hızlı olan y hazırda bekleyen yumurtayı döllesin diye çünkü catlamadan önce denediginde x ve y oraya varmış yumurtanın catlamasını bekliyor olacak artık catladıktan sonra ikisinin sansı da eşit hangisi tutarsa eskiler bu mantıkla catladıktan hemen sonra deneme yapıyordu ama bir cogu ese takviye ph ı yuksek sular alkali diyetler yaptı fitiller kullandı

Ksnlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…