- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.021
Peki kızlar sizce cinsel perhiz önemli mi? Doktorlar genelde önemli değil diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Orta yolu bulamıyoruz bi türlüsonunda eve bi US cihazı alıcam 24 saat bağlı kalıcam bu azimle onu da kullanmayı öğrenirim elbet
Benim doktorum çatlatma iğnesi 36 saat sonra ilişki ertesi gün tekrar ilişki demişti. Ama taşındım ona gidemiyorum. Evet her gün ilişkiye girenlerinde oğlu oluyorBen bi Dr sordum en ideal 3 4 demişti .. işte burda da kimi taze olması bize hızlı y lazim diyor kimi çok y lazım diyor
Benim doktorum çatlatma iğnesi 36 saat sonra ilişki ertesi gün tekrar ilişki demişti. Ama taşındım ona gidemiyorum. Evet her gün ilişkiye girenlerinde oğlu oluyor
Söylemiştim canım. Kendisi çatlatma iğnesini önermişti zaten. Cinsel perhiz gerek yok demişti . Süper annelerde teravette bir doktorla yazışmasını paylaşmıştı o doktorda önermiyormuş. Hatta benim doktorum o doktorun arkadaşı facede ekliler yani ordan tahmin ediyorum.Erkek istediğini söyledin mi canım
Söylemiştim canım. Kendisi çatlatma iğnesini önermişti zaten. Cinsel perhiz gerek yok demişti . Süper annelerde teravette bir doktorla yazışmasını paylaşmıştı o doktorda önermiyormuş. Hatta benim doktorum o doktorun arkadaşı facede ekliler yani ordan tahmin ediyorum.
Söylemiştim canım. Kendisi çatlatma iğnesini önermişti zaten. Cinsel perhiz gerek yok demişti . Süper annelerde teravette bir doktorla yazışmasını paylaşmıştı o doktorda önermiyormuş. Hatta benim doktorum o doktorun arkadaşı facede ekliler yani ordan tahmin ediyorum.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun canımKızlar gittim kız dedi kesin yani, sağlık olsun napalm
Canım bende kullandım laboquick elimde başka testte vardı kıyaslıyordum ikisi arasında çok fark oluyordu bi dahakine laboquick kullanma bence çok yanıltıyorLaboquick canım ama yanılttığını düşünmüyorum sıvıya dikkat ettiğin sürece 3 ay yaptım öyle bi orantısızlık görmedim pik zamanı
Bence çatlamadan 8-9 saatten sonrası artık risk olmaya başlıyorCanım senin cok silikten kastın nedir mesela kac saat yani tahmini
Daha gitmedim canım
Test yap canımKızlar bir sorum var. Pazar günü yumurtlamayı gördük ve degerlendirdik. Bugün sabahtan beri uzayan akintim var. Uzayan akinti yumurtlamadan önce mi sonramı oluyo. Yani tekrar yumurtluyo olabilirmiyim
Ama eskiden bu şekilde deniyorlardı canım yanlış mıyım hafif acılma beklenip deneniyordu ve oglu olan coktuBence çatlamadan 8-9 saatten sonrası artık risk olmaya başlıyor
Tabiki hiçbiri kesin değil ama işte
Abone olmadan once super anneler topigini uzun kaman takip etmistim ve ordaki bayanlar ya pikten sonraki esit cizgide yada silik cizgide deneme yapiyolardi ve hemen hemen hepsinin oglu olmustu o zamanlar cok umutlanmistimAma eskiden bu şekilde deniyorlardı canım yanlış mıyım hafif acılma beklenip deneniyordu ve oglu olan coktu
Aynen canım bende öyle hatırlıyorum bu pikken deneme olayı yeni çıktıAbone olmadan once super anneler topigini uzun kaman takip etmistim ve ordaki bayanlar ya pikten sonraki esit cizgide yada silik cizgide deneme yapiyolardi ve hemen hemen hepsinin oglu olmustu o zamanlar cok umutlanmistim
Havalianne__ senin iliski zamanlaman nasil olmustu canim yani testler hangi durumdayken
K Khvekokusu20 SenceAynen canım bende öyle hatırlıyorum bu pikken deneme olayı yeni çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?