Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben bi Dr sordum en ideal 3 4 demişti .. işte burda da kimi taze olması bize hızlı y lazim diyor kimi çok y lazım diyor
Benim doktorum çatlatma iğnesi 36 saat sonra ilişki ertesi gün tekrar ilişki demişti. Ama taşındım ona gidemiyorum. Evet her gün ilişkiye girenlerinde oğlu oluyor

Erkek istediğini söyledin mi canım
Söylemiştim canım. Kendisi çatlatma iğnesini önermişti zaten. Cinsel perhiz gerek yok demişti . Süper annelerde teravette bir doktorla yazışmasını paylaşmıştı o doktorda önermiyormuş. Hatta benim doktorum o doktorun arkadaşı facede ekliler yani ordan tahmin ediyorum.

Banada mantıklı gelmiyor en ideal bence 3 gün daha aktif olur .. Rabbim nasıp etsin bizlere insAllah

Canim ayrıca yumurtlama ole ilgili sorunun varmı direk veriliyordu iğne .. bAna geçen ay çatlama sorunu var demişti şimdi hemen iğne mi verecek acaba

Laboquick canım ama yanılttığını düşünmüyorum sıvıya dikkat ettiğin sürece 3 ay yaptım öyle bi orantısızlık görmedim pik zamanı
Canım bende kullandım laboquick elimde başka testte vardı kıyaslıyordum ikisi arasında çok fark oluyordu bi dahakine laboquick kullanma bence çok yanıltıyor

Kızlar bir sorum var. Pazar günü yumurtlamayı gördük ve degerlendirdik. Bugün sabahtan beri uzayan akintim var. Uzayan akinti yumurtlamadan önce mi sonramı oluyo. Yani tekrar yumurtluyo olabilirmiyim

Ama eskiden bu şekilde deniyorlardı canım yanlış mıyım hafif acılma beklenip deneniyordu ve oglu olan coktu
Abone olmadan once super anneler topigini uzun kaman takip etmistim ve ordaki bayanlar ya pikten sonraki esit cizgide yada silik cizgide deneme yapiyolardi ve hemen hemen hepsinin oglu olmustu o zamanlar cok umutlanmistim

Abone olmadan once super anneler topigini uzun kaman takip etmistim ve ordaki bayanlar ya pikten sonraki esit cizgide yada silik cizgide deneme yapiyolardi ve hemen hemen hepsinin oglu olmustu o zamanlar cok umutlanmistim
Aynen canım bende öyle hatırlıyorum bu pikken deneme olayı yeni çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…