- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.641
Gitmeden haber ver canım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hep birlikte dua edelim yine. Hocalar hep başkasının ağzından dua almak daha iyidir derlerEşim ne zaman müsait olurda götürürse canım. Yazıcam buraya
Tamam canım inşallah Allah razı olsunGitmeden haber ver canım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hep birlikte dua edelim yine. Hocalar hep başkasının ağzından dua almak daha iyidir derler
İnşallah canım hepimize inşallahIns guzel haberlerini beklicez. Umarim rabbim hayirlisiyla erkek evlat nasip eder.
aynen Canım perhize takilma bizim de yoktuCinsel perhiz yok ne zaman çatladığını bilmiyorum bile heyecan yok yaniolursa da napayım rabbimden gelen başımın üstüne . Testlere binde sen baksana canım
Durum vahim deseneKazara hamile kalınan bebekler erkek oluyor genelde hadi inşallah sende de tutar :)
döngü zaten herkesin değişir benim de mesela 30 gün olur 32 olurdu o değişiyodu çünkü ben baya bi takip yaptım ama benim dediğim şey yumurta çatladıktan sonra 14 gun sonra adet olunur bu herkeste aynı yumurtanın çatlaması geç olursa adet de ona göre geç olurCanim benim 28 di dongum 2 aydır korunmuyorum 31 32 oldu ..
Canim o zaman benim bugun kesin adet olmam lazim. Ama hic bi belirti yok. Bakalim olcakmiyim yada hamile miyim. Gerci dun iki testte cikmadi ama.döngü zaten herkesin değişir benim de mesela 30 gün olur 32 olurdu o değişiyodu çünkü ben baya bi takip yaptım ama benim dediğim şey yumurta çatladıktan sonra 14 gun sonra adet olunur bu herkeste aynı yumurtanın çatlaması geç olursa adet de ona göre geç olur
yumurtanın tam çatladığı günü biliyosan ondan itabaren say 14 gün adet olmazsan eğer hamilesin bence bügün bir erken gebelik testi yap varsa eğer silik bile olsa çıkar ben 13.gün yaptım erken test olmasına rağmen çıkmamıştı 14.gün yaptım silik çıktıCanim o zaman benim bugun kesin adet olmam lazim. Ama hic bi belirti yok. Bakalim olcakmiyim yada hamile miyim. Gerci dun iki testte cikmadi ama.
İnşallah hayırlısıyla olur canım. Ben sabah yine test yaptım tek çizgi. Sevindim çünkü deneme yapmayacaktım içime sinmemişti. Bu ay da deneme yapamayacağım kızımın gösterisi var annemler gelecek ben de kalacaklar tam da o günlerime denk gelecekCanim o zaman benim bugun kesin adet olmam lazim. Ama hic bi belirti yok. Bakalim olcakmiyim yada hamile miyim. Gerci dun iki testte cikmadi ama.
döngü zaten herkesin değişir benim de mesela 30 gün olur 32 olurdu o değişiyodu çünkü ben baya bi takip yaptım ama benim dediğim şey yumurta çatladıktan sonra 14 gun sonra adet olunur bu herkeste aynı yumurtanın çatlaması geç olursa adet de ona göre geç olur
acaba senin yumurta geç mi çatladı çünkü bazen testi yanlış yapıyosun sıvı alımı falan silindi gibi oluyo ve sen çatladı zannediyosun aslında daha catlamamış öyle olabilir miCanim benim bu ay 16 gün sonra oldu
Canim o zaman benim bugun kesin adet olmam lazim. Ama hic bi belirti yok. Bakalim olcakmiyim yada hamile miyim. Gerci dun iki testte cikmadi ama.
acaba senin yumurta geç mi çatladı çünkü bazen testi yanlış yapıyosun sıvı alımı falan silindi gibi oluyo ve sen çatladı zannediyosun aslında daha catlamamış öyle olabilir mi
valla bilemedim şimdi öyleyse senin öyledir o zaman bana doktor da demişti yumurta çatladıktan 14 gün sonra herkes adet olur diye amaYok kaç aydır takip yapıyorum sıvı alımını dikkatle uyguluyorum geçen ayda adetim gecikti ondan dolayı 14.gün değil 16.gün yumurtlama gerçekleşti .. Bu ayda gecikmeleyle yunuryalamadan 16 gün sonra 17 gün adet oldum
valla bilemedim şimdi öyleyse senin öyledir o zaman bana doktor da demişti yumurta çatladıktan 14 gün sonra herkes adet olur diye ama
ben 14.gün erken gebelik testi yapmıştım onda silik çıkmıştı normal test yapmadımŞimdi anlamadım 13 gün sonra normal hamilelik testimi yapıyorsunuz yoksa erken hamilelik testimii
Şimdi anlamadım 13 gün sonra normal hamilelik testimi yapıyorsunuz yoksa erken hamilelik testimii
hakkında hayırlısı olsun canım sen kendini daha iyi bilirsin inşallah Allah gönlündekini nasip ederBen de sormustum doktoruma yumurtlama geç olduysa 14. gün olcak diye bişey yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?