Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim benim 28 di dongum 2 aydır korunmuyorum 31 32 oldu ..
döngü zaten herkesin değişir benim de mesela 30 gün olur 32 olurdu o değişiyodu çünkü ben baya bi takip yaptım ama benim dediğim şey yumurta çatladıktan sonra 14 gun sonra adet olunur bu herkeste aynı yumurtanın çatlaması geç olursa adet de ona göre geç olur

Canim o zaman benim bugun kesin adet olmam lazim. Ama hic bi belirti yok. Bakalim olcakmiyim yada hamile miyim. Gerci dun iki testte cikmadi ama.

Canim o zaman benim bugun kesin adet olmam lazim. Ama hic bi belirti yok. Bakalim olcakmiyim yada hamile miyim. Gerci dun iki testte cikmadi ama.
yumurtanın tam çatladığı günü biliyosan ondan itabaren say 14 gün adet olmazsan eğer hamilesin bence bügün bir erken gebelik testi yap varsa eğer silik bile olsa çıkar ben 13.gün yaptım erken test olmasına rağmen çıkmamıştı 14.gün yaptım silik çıktı

İnşallah hayırlısıyla olur canım. Ben sabah yine test yaptım tek çizgi. Sevindim çünkü deneme yapmayacaktım içime sinmemişti. Bu ay da deneme yapamayacağım kızımın gösterisi var annemler gelecek ben de kalacaklar tam da o günlerime denk gelecek

Canim benim bu ay 16 gün sonra oldu

acaba senin yumurta geç mi çatladı çünkü bazen testi yanlış yapıyosun sıvı alımı falan silindi gibi oluyo ve sen çatladı zannediyosun aslında daha catlamamış öyle olabilir mi

Yok kaç aydır takip yapıyorum sıvı alımını dikkatle uyguluyorum geçen ayda adetim gecikti ondan dolayı 14.gün değil 16.gün yumurtlama gerçekleşti .. Bu ayda gecikmeleyle yunuryalamadan 16 gün sonra 17 gün adet oldum

valla bilemedim şimdi öyleyse senin öyledir o zaman bana doktor da demişti yumurta çatladıktan 14 gün sonra herkes adet olur diye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…