kadınlara anlaşılmaz diyolar ama bence erkekler karmakarışık insacıklar kafamçokkarıştıArkadaşlar bugün nişanlımlara gittik ve ben mutfakta yemek hazırlıyordum. Bir ara nişanlımın yanına gittiğimde baktım facebook açmış oturmuş başına bende yanıma gelmesini istedim. O an gelmedi ne yapıcam ben mutfakta ne işim var falan dedi bende geri gittim bi süre sonra baktım hala bilgisayarın başında oturmuş kalmış bende dedim ya gel iki laf ederiz gelsene yanıma dedim ne var şimdi facebook ta falan dedim. Hemen sert bi şekilde davrandı yok birarada olmak zorundamıymışız sürekli dibinde dolanmak zorundamıymışım eve gittik diye illa öylemi olmalıymışım sen git içerde ne yapıyosan yap beni niye çağırıyosun diye tersledi beni oysaki hiç bi kötü niyetim yoktu neden böyle değişkenlik gösteriyorlar anlamıyorum yada benim ne kötülüğüm olduda bu tepkiyi gördüm arkadaşlar yanlışmı davranmışım ben yani ben bilgisayarda oturmasına karşı değilim elbetteki oturabilir ama ben oraya gelmişim ne vardı sanki yanıma gelse 5 dk otursa geçip içerde oturması doğrumu sizce, neden böyle duygusuzlaşıyorlar anlamıyorum. Ve sonra o anda uzatmadım ama sonradan konuyu açıp neden beni o şekilde terslediğini sordum ben sana ne yaptım neden böyle davranıyosun bana diye yine tersledi ve hatasını kesinlikle kabul etmedi. Çok canım sıkıldı ne yapacağımı bilemiyorum..
Niye yanina gelmesi icin bu kadar üstüne gittinki?:hulya:
Hadi bir defa teklif ettin...istemedi ve gelmedi....ikinciye neden gidip cagiriyorsun?
Isteyen zaten gelirdi be güzelim......tabikide seni terslemesi hic hos degil......daha düzgün bir sekilde söyleyebilirdi....ama bazen insanin üstüne fazla gelindigi zaman böyle sinirli asabi tepkiler verebiliyor....:hulya:
Bende öyleyim cünkü fazla isrardan hoslanam....
Bunu nisanlinda bir degisme olarak görme....huyu suyu böyle demek ki de ve ona göre
davran.:hulya:
arkadaşlar evet ama hep bizlermi onların suyuna gideceğiz
evet canım doğru söylüyorsun keşke ikinciye yanına gitmeseydim ama ne biliyim o an yanımda olmasını istedim belkide biz bayanlar herşeye daha duygusal bakıyoruz ama oda o an beni kırmayıp gelebilirdi yada bunu daha uygun bir dille söyleyebilirdi beni o şekil kırmasına ne lüzum vardı ben bugün evime mutsuz bir şekilde döndüm onun yüzünden böyle olmamalıydı
anım elde edene kaar hepsi canım cicim,elde ettikten sonrada böyle tersliyorlar.alış bunlara.evlenincede bu şekilde genellikle
Kirildigni ona izah ettin...buna ragmen hatasini anlamayip özür dilemediyse onun ayibidir güzelim......takma kafani!!
Birdahada böyle olaylarla karsilasmamak icin temkinli davran.....onun huyuna suyuna gitmek icin degil..kendini üzmemek icin bunu yap...:hulya:
Ayrica kücük bir abla tavsiyesi vermek istiyorum sana....
Sakin simartma....lmaz:.sevgini ilgini asiri gösterme....iste böyle kendini bir halt sanmaya basliyorlar o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?