Değerinizi hediyelerle ölçmemenizi öneririm,siz bu adamı tanımadan mi evlendiniz?Evlenmeden önce de böyle ise bu sizin tercihiniz.İyi akşamlar... bugün eşim kalbimi çok kırdı. Zaten doluydum bu son nokta oldu. 4 yıldır ne dogum günümde ne de evlilik yıl dönümüzde hediye almadi. Bazen yüzsüzlük yapıp istiyorum yine almıyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum artık.tam bi odun kendisi. herkesin eşi neler alıyor sorun bende mi diye düşünüyorum artık. Kendimi çok değersiz önemsiz hissediyorum.....
Ben bu gibi şeylere önem veririm ki sevgilimde alır. Sevgililik döneminizde de böyleyse bunu bilerek zaten bir yola çıkmışsınız. Tabi bu hediyelertek taraflı olmamalı erkek arkadaşım alıyorsa benimde almam gerekir o an maddi durumum müsait iseİyi akşamlar... bugün eşim kalbimi çok kırdı. Zaten doluydum bu son nokta oldu. 4 yıldır ne dogum günümde ne de evlilik yıl dönümüzde hediye almadi. Bazen yüzsüzlük yapıp istiyorum yine almıyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum artık.tam bi odun kendisi. herkesin eşi neler alıyor sorun bende mi diye düşünüyorum artık. Kendimi çok değersiz önemsiz hissediyorum.....
Sevgiliyken alıyordu .Bende ona alıyordum ama o almayı biraktigi için bende ona almıyorum artk..Ben bu gibi şeylere önem veririm ki sevgilimde alır. Sevgililik döneminizde de böyleyse bunu bilerek zaten bir yola çıkmışsınız. Tabi bu hediyelertek taraflı olmamalı erkek arkadaşım alıyorsa benimde almam gerekir o an maddi durumum müsait ise
Var aslında anı çıkışları var bi anda yükseliyor kalbimi kırıyor. Ben trip atacak olsam bile yine ben suçlu oluyorumBaşka problem var mi? Hediye almaması mi tek problem?
Haklısınız.. ama insan yinede küçücük bisey bile olsa istiyor.. orta hali ne çok ilgili nede çok ilgisiz diye bilirim değer veriyor ama bunu çok gösteren biri değilSize yaklaşımı size karşı anlayışı size karşı sevgisi daha önemli hediyeden çok bence.. bunlar nasıl peki size nasıl davranır ilgili mi mesela
Aa bak öyle yapsm hiç bisy demez .. iyi yapmışsın der .ben gururluyum asla alma herhaldeOnun yerine kendinizi siz şımartın..Zira kimse değersiz hissettirmemeli..Unuttun diye kendime şunu akdim kocacim dediğim çok güzel hediyelerim var benim
Onun yerine kendinizi siz şımartın..Zira kimse değersiz hissettirmemeli..Unuttun diye kendime şunu akdim kocacim dediğim çok güzel hediyelerim
Hayır o zmnlar alıyorduDeğerinizi hediyelerle ölçmemenizi öneririm,siz bu adamı tanımadan mi evlendiniz?Evlenmeden önce de böyle ise bu sizin tercihiniz.
Hayır bugün özel gün degldi ama yakn zaman dogum günümdü. Başka bi sebepten kırdı beniHiçbir zaman hediye almadı demişsiniz. Bugün kalbiniz çok kırılmış, bugün de özel bir gün müydü?
Yani kırgınlık sebebiniz hediye değil aslında. Ne yaptı size?Hayır bugün özel gün degldi ama yakn zaman dogum günümdü. Başka bi sebepten kırdı beni
Malesef bazı erkekler böyle hediye vs bilmez almaz ama ilgisi var ise değer veriyorsa bu hediyeden daha güzel birşey ama tabiki sizde haklısınız her kadın gibiHaklısınız.. ama insan yinede küçücük bisey bile olsa istiyor.. orta hali ne çok ilgili nede çok ilgisiz diye bilirim değer veriyor ama bunu çok gösteren biri değil
Her Nekadar tanimis olsaydi, yinede Tüm evlilik boyunca daha da Iyi tanirmis es esini.Değerinizi hediyelerle ölçmemenizi öneririm,siz bu adamı tanımadan mi evlendiniz?Evlenmeden önce de böyle ise bu sizin tercihiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?