Erkekler neden bu kadar odun?

rose1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
32
19
3
28
İyi akşamlar... bugün eşim kalbimi çok kırdı. Zaten doluydum bu son nokta oldu. 4 yıldır ne dogum günümde ne de evlilik yıl dönümüzde hediye almadi. Bazen yüzsüzlük yapıp istiyorum yine almıyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum artık.tam bi odun kendisi. herkesin eşi neler alıyor sorun bende mi diye düşünüyorum artık. Kendimi çok değersiz önemsiz hissediyorum.....

Benim eşimde ne doğum günü ne evlilik yıl dönümü almaz. Ama beklemediğim bir anda alır. O yüzden sorun etmiyorum. Eğer öyleyse sizinde takmayın

Ben önemsiyorum açıkçası bu hediye mevzusunu illa özel günde değil gönlünden kopup bir dal çiçek almak bir kolye almak veya bir toka almak zor olmamalı . Yarım elma gönül alma demişler değer veren ilgi gösteren herkes sevdiğini mutlu etmeye çalışır çalışmalı. Ama içinde olmayana ne deseniz boş yormayın kendinizi derim

Değerinizi hediyelerle ölçmemenizi öneririm,siz bu adamı tanımadan mi evlendiniz?Evlenmeden önce de böyle ise bu sizin tercihiniz.

Ben bu gibi şeylere önem veririm ki sevgilimde alır. Sevgililik döneminizde de böyleyse bunu bilerek zaten bir yola çıkmışsınız. Tabi bu hediyelertek taraflı olmamalı erkek arkadaşım alıyorsa benimde almam gerekir o an maddi durumum müsait ise

Sevgiliyken alıyordu .Bende ona alıyordum ama o almayı biraktigi için bende ona almıyorum artk..

Size yaklaşımı size karşı anlayışı size karşı sevgisi daha önemli hediyeden çok bence.. bunlar nasıl peki size nasıl davranır ilgili mi mesela

Size yaklaşımı size karşı anlayışı size karşı sevgisi daha önemli hediyeden çok bence.. bunlar nasıl peki size nasıl davranır ilgili mi mesela
Haklısınız.. ama insan yinede küçücük bisey bile olsa istiyor.. orta hali ne çok ilgili nede çok ilgisiz diye bilirim değer veriyor ama bunu çok gösteren biri değil

Onun yerine kendinizi siz şımartın..Zira kimse değersiz hissettirmemeli..Unuttun diye kendime şunu akdim kocacim dediğim çok güzel hediyelerim var benim
Aa bak öyle yapsm hiç bisy demez .. iyi yapmışsın der .ben gururluyum asla alma herhalde
Onun yerine kendinizi siz şımartın..Zira kimse değersiz hissettirmemeli..Unuttun diye kendime şunu akdim kocacim dediğim çok güzel hediyelerim

Değerinizi hediyelerle ölçmemenizi öneririm,siz bu adamı tanımadan mi evlendiniz?Evlenmeden önce de böyle ise bu sizin tercihiniz.
Hayır o zmnlar alıyordu

Haklısınız.. ama insan yinede küçücük bisey bile olsa istiyor.. orta hali ne çok ilgili nede çok ilgisiz diye bilirim değer veriyor ama bunu çok gösteren biri değil
Malesef bazı erkekler böyle hediye vs bilmez almaz ama ilgisi var ise değer veriyorsa bu hediyeden daha güzel birşey ama tabiki sizde haklısınız her kadın gibi

Adam odun değil ki tutarlı. Sonradan değişmemiş..eskiden de önem vermezmis, doğumgününde tanışma yıldönümünde, sevgililer gününde falan aklına bile gelmemiş kutlamak
Ama o zaman sorun etmemissiniz , evlenmissiniz. Şimdi heralde sabriniz bitti, adamın her zamanki hali size dokunmaya başlamış

Coook flortum, sevgilim oldu bahsettiginiz tarzda bir erkek hic olmadi hayatimda. 15-16 yaşindaki sevgililerim bile harclik alan cocuklar yani benim için bir şeyler yapiyorlardi, aliyorlardi. Siz bulup seciyorsunuz odunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…