Siz kendiniz almayıp bak doğum günüm geliyor diye söyleyip istiyormuşsunuz ne farkı var ki?Aa bak öyle yapsm hiç bisy demez .. iyi yapmışsın der .ben gururluyum asla alma herhalde
Hayır o zmnlar alıyordu
Kesinlikle katılıyorum.Coook flortum, sevgilim oldu bahsettiginiz tarzda bir erkek hic olmadi hayatimda. 15-16 yaşindaki sevgililerim bile harclik alan cocuklar yani benim için bir şeyler yapiyorlardi, aliyorlardi.Siz bulup seciyorsunuz odunlari
Bazı insanlar özel gün kutlamaz.Diger günlerde hediye alıyor mu ?İyi akşamlar... bugün eşim kalbimi çok kırdı. Zaten doluydum bu son nokta oldu. 4 yıldır ne dogum günümde ne de evlilik yıl dönümüzde hediye almadi. Bazen yüzsüzlük yapıp istiyorum yine almıyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum artık.tam bi odun kendisi. herkesin eşi neler alıyor sorun bende mi diye düşünüyorum artık. Kendimi çok değersiz önemsiz hissediyorum.....
Ona eziyet ettiğim yok sadece üzüldügm soyledm burda. sevgiliyken böyle değildi alirdi yani nerede bilebilirdim ki. Hem bilseydim yine evlendrm öylede psikopatimKesinlikle katılıyorum.
Bir de bizim insanımız sırf çıktık diye evleniyorlar, boşa gitmesin onca zaman diyebakmıyor hiç bu adamla aynı pencereden mi bakiyoruz, ortak zevklerimiz mi var, birbriimzie uyumlu muyuz...hiç yok. İlle bir evlilik hevesi, 'her sorun çözülür' hissi
Madem bu adam senin beklediğini bildiği halde doğum gününü kutlamadi, kırıldığını - beklediğini anlattın ama sonraki sene de kutlamadi... E bu adamla ne demeye evleniyorsun? Eğer 'seviyorum,aşığım . Hediye almaz ama israf olarak görür, çok iyidir normalde' falan diyip kabullenip evlendiysen bunca sene yapmadığı şey için neden kendine de adana da eziyet edip huzursuzluk çıkarıyorsun
Evet evlilik ve cocuk yapmak sanki bir şeyleri degistirip duzeltir gibi algi var.Kesinlikle katılıyorum.
Bir de bizim insanımız sırf çıktık diye evleniyorlar, boşa gitmesin onca zaman diyebakmıyor hiç bu adamla aynı pencereden mi bakiyoruz, ortak zevklerimiz mi var, birbriimzie uyumlu muyuz...hiç yok. İlle bir evlilik hevesi, 'her sorun çözülür' hissi
Madem bu adam senin beklediğini bildiği halde doğum gününü kutlamadi, kırıldığını - beklediğini anlattın ama sonraki sene de kutlamadi... E bu adamla ne demeye evleniyorsun? Eğer 'seviyorum,aşığım . Hediye almaz ama israf olarak görür, çok iyidir normalde' falan diyip kabullenip evlendiysen bunca sene yapmadığı şey için neden kendine de adana da eziyet edip huzursuzluk çıkarıyorsun
Ona eziyet ettiğim yok sadece üzüldügm soyledm burda. sevgiliyken böyle değildi alirdi yani nerede bilebilirdim ki. Hem bilseydim yine evlendrm öylede psikopatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?