Erkekler neden bu kadar odun?

Aa bak öyle yapsm hiç bisy demez .. iyi yapmışsın der .ben gururluyum asla alma herhalde

Hayır o zmnlar alıyordu
Siz kendiniz almayıp bak doğum günüm geliyor diye söyleyip istiyormuşsunuz ne farkı var ki?
Ben gururluyum asla almam vs diyorsunuz ki.
İlk seneler almadı ise çok zor anca kaybetme korkusu ile alır ve hatırlar ama o da birkaç sene sürer

Coook flortum, sevgilim oldu bahsettiginiz tarzda bir erkek hic olmadi hayatimda. 15-16 yaşindaki sevgililerim bile harclik alan cocuklar yani benim için bir şeyler yapiyorlardi, aliyorlardi. Siz bulup seciyorsunuz odunlari
Kesinlikle katılıyorum.
Bir de bizim insanımız sırf çıktık diye evleniyorlar, boşa gitmesin onca zaman diye bakmıyor hiç bu adamla aynı pencereden mi bakiyoruz, ortak zevklerimiz mi var, birbriimzie uyumlu muyuz...hiç yok. İlle bir evlilik hevesi, 'her sorun çözülür' hissi
Madem bu adam senin beklediğini bildiği halde doğum gününü kutlamadi, kırıldığını - beklediğini anlattın ama sonraki sene de kutlamadi... E bu adamla ne demeye evleniyorsun? Eğer 'seviyorum,aşığım . Hediye almaz ama israf olarak görür, çok iyidir normalde' falan diyip kabullenip evlendiysen bunca sene yapmadığı şey için neden kendine de adana da eziyet edip huzursuzluk çıkarıyorsun

Bazı insanlar özel gün kutlamaz.Diger günlerde hediye alıyor mu ?

malesef canim artık yanındasın , önce eldin şimdi eşisin almasamda olur derler.. ilk yılında alıştıracaktın diye diye bak yaklaşıyor ne hediye düşünüyorsun sana ne alayım diyerekten.. 17. yılım cocuklara kaldı bu görev :)

Ona eziyet ettiğim yok sadece üzüldügm soyledm burda. sevgiliyken böyle değildi alirdi yani nerede bilebilirdim ki. Hem bilseydim yine evlendrm öylede psikopatim

Benim eşimde ilk senelerde alıyordu,sonra olay hediye çekine döndü,sonra sen al kendine istediğini demeye başladı Ama ben takılmıyorum çünkü başka konularda çok düşüncelidir.İstediğim herşeyi alabilirim hiç sorun çıkarmaz.Eğer genel anlamda düşünceliyse takılmayın bence.

Evet evlilik ve cocuk yapmak sanki bir şeyleri degistirip duzeltir gibi algi var.
Bir de boyle seyleri ayrilmaya değer problem olarak gormuyorlar, ayrilmaktansa kavga ederek yaptirmaya calişmak daha normal geliyor.

Ona eziyet ettiğim yok sadece üzüldügm soyledm burda. sevgiliyken böyle değildi alirdi yani nerede bilebilirdim ki. Hem bilseydim yine evlendrm öylede psikopatim

Sevgiliyken kaybetme ihtimali oldugunu dusunuyormuş ama evlenince sizi bu sekilde mutlu etmeye gerek olmadigina karar vermiş. 8 bucuk senelik evliyiz dogum gunu, yildonumu eşim bir kere bile atlamaz. Amac mutlu etmek mutlu olmak.
Siz zaten kuru kuru da davransa evlenecek biriymissiniz adam da biliyordur.

Bazıları böyle ama sevmediğinden değil düşüncesiz. Hediye kültürü yok. Benim babam da böyle. Ama annem kendine bişi alsa iyi yapmışsın der ya da babama dese şuna ihtiyacım var yardım et seçelim diye gider en markasını alır. Eğer böyleyse bence çok kafaya takmayın, her şey hediye değil.

Ne olursa olsun bir dal çiçek getirse ölür mü ya?
Ben özel gunlere önem vermıyorum deyip işin içinden çıkmak nedır yani niye bunu yapıyorsun zor mu imkansız mı?
İnsan sevdıgını mutlu etmek ister.
Üç günlük dunya ya
Gerçekten problemli bu insanlar.
Bu kadar ufak bir şeyi yapsan ne olur

erkekler odun değil arkadaşlar. sadece canları yapmak istemiyor.

kuzenimin eski eşi bir çiçek alıp gelmemiştir, evlenme teklifi yapmamıştı, tanıyıp tanıyabileceğim en öküz odun herifti, hiç sevmezdim. Şimdi kendinden genç çıtı pıtı bir kızla nişanlanmış, organizasyonlu evlilik teklifleri çiçekler hediyeler, durup durup sürprizler, adamın içinden romantik serseri çıktı

yani diyeceğim şu ki odun erkek yoktur canı yapmak istemeyen erkek vardır, kimse bi çiçek almayı akıl edemeyecek kadar salak değil, tvde de mi görmüyor? canı istemiyor gerek duymuyor.

hiiiç çekemem böyle erkek, konu sahibi siz evlenmişsiniz tabi biraz geç kalınmış :) size değer vermiyor onun nezdinde değerinizi gözden geçirin derim.

Aslında biraz ilişki dinamigiyle alakalı. Baştan bu şekilde başladınız muhtemelen ve adam zaten evli olduğunuz için umursamıyor. :/

Tek mesele hediye almayisi olsa çok sorun değil bence. Kimi i sanlar özel günleri önemsemez. Hediye almaz ve beklemezler. Eşiniz size değer veriyor, başka zamanlarda hediye alıyor, hoşunuza gidecek şeyler yapmaya çalışıyorsa tolere edilebilir ama hediye almaması bir sürü sorunun sadece en ufak parçası bence

Şuan bana göre yapabileceğiniz tek şey duygularınızı eşinize anlatmak. Beni düşündüğünü bilmek beni mutlu ediyor, ben özel günlere önem veriyorum sen önemsemediğin için bende artık kutlayamıyorum ama içten içe üzülüyorum diyebilirsiniz..
Bir de böyle şeyler ilk başta açık açık konuşulmalı ben özel günlere önem veririm vs diye ona göre ölçüp tartmalı. Ben önem veririm ve karşındakinin de önem verip beni mutlu etmesini isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…