erkekler neden hem kızlarla çıkıp iş evliliğe gelince temiz aile kızı arar?????

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
evt kızlar başıma gelen son olaydan sonra accayip kafama takıldı ve beynime yer etti(
bu erkek denen yaratıklar neden gününü gün etmeye gelince kızlarla çıkar gezer tozarda iş evliliğe gelince aman temiz aile kızı olsun der( ve ne malum o kişininde o kadar temiz aile kızı olduğu ((bu soru çok kafamı kurcalıyo son günlerde( yorumlarınızı bekliyorum.:uhm:

valla canım her erkek öyle değil.. Benim sevgilim de Benle gününü gün ediyor ama aman evlenecekken ayrılayım da gidip Bi ev kızı Bulayım demiyor. hani derler ya eğlenilecek kız evlenilecek kız var diye.. Ben eğlenemediğim insanla evlenip ne yapacam der hep.. senin dediğin örümcek Beyinli erkekler de yok değil.. kızlara Bir sürü ümit verir, sonra bu kız Benle Bunları yaşiyosa herkesle yaşamıştır der o kızdan ayrılır gider annesinin Bulduğu Bi kızla evlenir =) acıyorum Ben öyle erkeklere sadece..

evt cnm aynen öle oldu başıma geldi.herif benimle birbuçuk senedir gününü gün ederken üç ay önce başkasına aşık oldunu söyledi.bir hafta öncesine kadar yine benimle görüşmek istedini söyledi güya kızdan ayrılmış ertesi gün kızla fotolarını yüklemiş face ve bakıyorum kız kapalı mütevazi sonra bi öğreniyorum arkadaşıma anlatmış uzaktan akrabasıymış kıza yüzük falan almış aynen böyle işte örümcek kafalının teki:(((kafamçokkarıştı

ben o tip erkeklere
kişiliksiz karaktersiz ailesinin kuklası diyorum

bu tiplerden uzak durmak lasım böyle düşünen insanın cezasını allah zaten verir. ne kadar ikiyüzlü insanlar var ya şimdi sen bu çocukla çıktın diye kirli bi kız mı oldun.. seni yarın öbür gün istemeye gelseler sende hanım hanımcık otursan eline erkek eli değmemiş kız rolü yapsan karşındaki ne anlicak..

aslında Burda algıda proBlem var.. nedir yani "temiz aile kızı". kaliteli Bi erkek kaliteli Bi kadının farkını anlar zaten. Bi kızı Bara gitti, diskoya gitti, açık saçık giyindi, özgürlüğüne rahatına düşkün iye "evlenilmeyecek kız" kategorisine sokarsa o erkeğin algılarında proBlem vardır Büyük ihtimalle de evliliği mantık(sızlık) evliliği olur.. önemli olan insanın kaliteli olmasıdır ki bu da öyle aman bu kız erkeklerle çıkıyor, Benle her şeyi yapiyor, Başkalarıyla da yaşamıştır evlenilmez Bunla diyerek anlaşılmaz.. kaldı ki artık çoğu erkek (en azından Benim çevremde ) bu konuda kendini Bi neBze geliştirdi.. Ben eğlenemediğim kızla evlenip ne yapacağım diyorlar.. artık kızın "ev kızı, hanımhanımcık kız, annem Buldu, " kriterleriyle evlenmiyorlar, kendileri kafalarının uyuştuğu kızları tercih ediyorlar.. artık kızlarında ayaklarının üstünde durması, görmüş geçirmiş kendini her anlamda geliştirmiş olması erkeklerin tercih nedeni.. senin dediğin tür erkekler çok şükür ki çok azaldı.. Benim çevremde herkes "eğlenebildiği" kızla evleniyor çünkü.. her erkek sevdiği kızı istiyor, ve severken de kalitesine Bakıyor, temiz aile kriteri dediğimiz şey de kızın erkeklerle görüşmeyen dğil de karakter sahiBi olan türünden oluyor.

çok basit ,benciller!
erkek egemen toplumunun beslediği ağacın meyveleri onlar ...

bir kadını bir eşya- bir nesne gibi görebilen ,evleneceği kadın içinde ''az kullanılmış olsun'' diyebilecek kadar bayağı bir zihniyetin taşıyıcıları çünkü...

aman aman uzak dur canım.. yol ver gitsin.. aşka sevgiye herşeyden çok önem veren erkeklerde var Buna inan.. Bırak evlensin kimle istiyorsa.. Bilmiyorlar ki ahlak, namus, erdem Bunların kimde ne kuvvette olduğunu kimse Bilemez..Bilemez.. Sadece şekilden itiBaren değildir insanoğlu.. insanın yüreğinin güzelliğini herkes göremez.. Böyle erkekler zavallıdır.. Bi kız Bi çok anlamda özgür diye, rahat diye, bu kızla evlenilmez diye Bi yargıya varılamaz.. açık giyiniyor, sadık olmaz, ahlakı zayıftır diye Bi genellemeye varılamaz.. varan adamdan da hayır gelmez, ne verirsen ver kapasitesi kadar alır ve senin yüreğinin kalitesini göremez..

cidden insanın öyle bir zoruna gidiyoki( ben seninle görüşürken dönüpde kimseye yan gözle bakmış insan değilim senden önce kimsenin eli elime değmemiş ilkim oldunu söylemişim.herifin bana söylediği şey birbuçuk sene boyunca ben evlenmeyi düşünmüyorum evlensemde yürütemem bilmemne eğer senin öyle bir durumun olursada engel olmam anlayışla karşılarım bilmemne e biz o zaman niye görüşüyoruz deyincede ama sana karşı boş değilim hoşlanıyorum sadece evliliğe hazır değilim yürütemem( eee şimdi ne oldu o zaman bana bir kere doru düzgün seni seviyorum demeyen insan şimdi ortalıklarda seviyorum evlenicem diye naralar atıyo hemde üç ayın içinde gelde psikopata bağlama iştemafoldumben

oyyy canım benim nasıl içine batmış korkma o senin gibi bir masumun ahını aldıgı için adam olamayacak zaten olamamıs bu yaşa kadar

göremedi zaten canım benim yüreğimi görebilseydi beni bırakıp gitmezdi başkasına(günlerdir onun için ağlıyorum gözyaşı döküyorum acaba o kızda onu benim kadar çok seviyo ve hak ediyomu.aslında hak etme meselesine gelincede beni hak etmeyen omafoldumben

çoğunluğu bu şekilde erkeklerin ben bunu sakız ile anlatmak istiyorum örnek olarak

açılmış ve çiğnenmiş sakızı kimse ağzına atmak istemez hep erkek o sakızı pekette ilk açan olmak ister ilk çiğneyen o olmak ister

bu kadar basit aşk meşk çok da önemli değil çoğunluk için!!!
kafamçokkarıştıdelikafadulden

oyy canım Benim.. üzülme ne olur yaa =( Valla değmez Böyle Bi adam için.. kalk silkelen.. Bencil herifin teki işte.. senin Bir Buçuk seneni çalmış resmen.. evlenmeyi düşünmüyosa neden görüştü alla alla ..hiç Biri yanına kalmaz sıkma canını.. senin karşına daha neler çıkar neler.. iyi ki de o olmamış dersin..

oyyy canım benim nasıl içine batmış korkma o senin gibi bir masumun ahını aldıgı için adam olamayacak zaten olamamıs bu yaşa kadar

inşallah ne adam olabilsin nede mutlu( beddua yada ah etmek istemiyorum aslında ama çokk canımı yaktı çokk niye böyle oldu dediğimdede kader diyelim canım deyip defolup gitti.nasıl geçer bilmiyorum herhalde bidaha kolay kolay kimseye güvenemicemmafoldumben

ama oda benim ilkimdi elimi ilk ttutan ilk öpen( benim günahım neydi o zaman yaa(

inşallah cnm..bide o kadar yüzsüz ki kızla küsünce hemen yine beni arayıp görüşmek isteyebilecek kadar yüzsüz( beni ikna ediyo görüşmeye diyorum bidaha böyle bişi yaparsan yüzümü göremezsin.aradan bi gün geçiyo bakıyorum kızla yine barışmış(
banada hiçbişi olmamış sanki görüşelim demeiş gibi normal normal konuışuyo kişiliksiz şey yaa(

bahane aramış.

ama kendi kişiliğini ortaya çıkaran bir bahane bulmuş

seni yaralamak istemiş

böyle bi adam için üzülme,değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…