cidden insanın öyle bir zoruna gidiyoki( ben seninle görüşürken dönüpde kimseye yan gözle bakmış insan değilim senden önce kimsenin eli elime değmemiş ilkim oldunu söylemişim.herifin bana söylediği şey birbuçuk sene boyunca ben evlenmeyi düşünmüyorum evlensemde yürütemem bilmemne eğer senin öyle bir durumun olursada engel olmam anlayışla karşılarım bilmemne e biz o zaman niye görüşüyoruz deyincede ama sana karşı boş değilim hoşlanıyorum sadece evliliğe hazır değilim yürütemem ( eee şimdi ne oldu o zaman bana bir kere doru düzgün seni seviyorum demeyen insan şimdi ortalıklarda seviyorum evlenicem diye naralar atıyo hemde üç ayın içinde gelde psikopata bağlama iştemafoldumben
aman aman uzak dur canım.. yol ver gitsin.. aşka sevgiye herşeyden çok önem veren erkeklerde var Buna inan.. Bırak evlensin kimle istiyorsa.. Bilmiyorlar ki ahlak, namus, erdem Bunların kimde ne kuvvette olduğunu kimse Bilemez..Bilemez.. Sadece şekilden itiBaren değildir insanoğlu.. insanın yüreğinin güzelliğini herkes göremez.. Böyle erkekler zavallıdır.. Bi kız Bi çok anlamda özgür diye, rahat diye, bu kızla evlenilmez diye Bi yargıya varılamaz.. açık giyiniyor, sadık olmaz, ahlakı zayıftır diye Bi genellemeye varılamaz.. varan adamdan da hayır gelmez, ne verirsen ver kapasitesi kadar alır ve senin yüreğinin kalitesini göremez..
oyyy canım benim nasıl içine batmış korkma o senin gibi bir masumun ahını aldıgı için adam olamayacak zaten olamamıs bu yaşa kadar
çoğunluğu bu şekilde erkeklerin ben bunu sakız ile anlatmak istiyorum örnek olarak
açılmış ve çiğnenmiş sakızı kimse ağzına atmak istemez hep erkek o sakızı pekette ilk açan olmak ister ilk çiğneyen o olmak ister
bu kadar basit aşk meşk çok da önemli değil çoğunluk için!!!kafamçokkarıştıdelikafadulden
oyy canım Benim.. üzülme ne olur yaa =( Valla değmez Böyle Bi adam için.. kalk silkelen.. Bencil herifin teki işte.. senin Bir Buçuk seneni çalmış resmen.. evlenmeyi düşünmüyosa neden görüştü alla alla ..hiç Biri yanına kalmaz sıkma canını.. senin karşına daha neler çıkar neler.. iyi ki de o olmamış dersin..
ama oda benim ilkimdi elimi ilk ttutan ilk öpen( benim günahım neydi o zaman yaa (
ben o tip erkeklere
kişiliksiz karaktersiz ailesinin kuklası diyorum
senin günahın yok . erkeklerin %80 ahlaksız ; kalitesiz kalan % 20 bulmak zor
bunu bilmiş ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?