erkekler neden hem kızlarla çıkıp iş evliliğe gelince temiz aile kızı arar?????

bahane aramış.

ama kendi kişiliğini ortaya çıkaran bir bahane bulmuş

seni yaralamak istemiş

böyle bi adam için üzülme,değmez

canım aslına bakarsan bende beni yaralamak için yaptığını düşünüyorum iki defadır kızdan ayrılıyo bana dönüyo ikincisindede işte yine görüşelim bilmemne seni çok özölüyorum bana bitek katlanan sensin dedi dedim bak doğru söyle sevgilin varmı yokmu.yok dedi sevgilim falan işte bu konuları konuşmak istemiyorum şimdi dedi.neyse tamam dedim ertesi gün şok oldum kızla fotolarını yüklemiş kadınım ve ben diye bide bir ömür heryerde yazmış delirdim resmen accayip koydu neden benle görüşmek istemesinin ertesi günü bunu yapıyomafoldumben

temiz aile kızı ne demekmiş onun yorumunu yaptır önce ona sen
en azıdan bi kaç kişiyle çıkmadan bi kaç yemek yemeden en azından, evlenme kararı alan kız mı kaldı, şimdi bunlar kötü kız mı oluyor

onun niyeti zaten belliymiş, belkide o akraba kızını ailesi, kendisi senle beraberkenden bile düşünüyodu gelin olarak

eden bulur merak etme, adalet her zaman işler

aydancım hiç üzülme o gerizekalı için.sanki o tanımadığı hiç bir şeyini bilmediği kızla mutlu olabilecek mi?üstelik üzerinde senin ahın varken.inan bir çok kız bu tip durumlarla karşılaşıyor.malesef kızlarımız temiz duygular içindeyken erkekler böyle adilikler yapıyor.sakın görüşme bu salakla aklınca senin duygularını biliyor ya yedekte tutmak istiyor.ilk olduğu için bu kadar yaralandın sanırım canım.salla gitsin.yarın çıkar acısı ondan bir şekilde.Allah senin güzel yüreğini biliyor doğru kişiyi çıkartacaktır bir gün karşına.

Son düzenleme:

canım erkeklerin "kümeste bulunsun" mantığı vardır.fazla kız göz çıkarmaz diye düşünürler.bu durumda kendi değerini sen belirleyeceksin.düşün onun için kavga ettiğinde ya da sıkıldığında uğranılacak bir kız olursan kendini ne pozisyona sokmuş olursun .önce gururlu ol ve gururunu asla ayaklar altına aldırma yoksa kimse sana saygı duymaz daha kötüsü sen de özsaygını yitirirsin.

buna birazda sen zemin hazırlamamışmısın:tomato:

bir kere yapan yine yapar. kendin kendini kullandırmışsın. kusura bakmalmaz:

buna birazda sen zemin hazırlamamışmısın:tomato:

bir kere yapan yine yapar. kendin kendini kullandırmışsın. kusura bakmalmaz:

işte bunda çok haklısın cnm evt ben bile bile lades dedim bu insana ama işte insan duygularına söz geçiremiyo ilkti ve çok sevdim halada ne yaparsa yapsın sevgisini söküp atamıyorum.canım çok yanıyo evt bu zemini ben hazırladım her geldiğinde kabul ederek her görüşmek istediğinde giderek ama tek amacım onu kaybetmemekti( ama malesef değişen hiçbişi olmadımafoldumben

zaten cnm en son yaptığından sonra ona şöyle bir yazı yazdım.

sakın bu maile cvp verme.öncelikle sana yanlış tanıdığın beni anlatmak istiyorum.ilk defa birine değer verip hayatıma soktum.bunu değerlendirip değerlendirmemek sana kalmıştı.
ben aptal değilim iki insan nasıl ilişki yaşar ne sıklıkta görüşür birbirine ne kadar vakit ayırır gayet iyi biliyorum.ama sırf sana değer verdiğim için bu duruma katlanmıştım.malesef hiç gerek yokmuş bunu cumartesiden sonra daha iyi anladım..sevgilin varmı diyorum bana yok diyosun..ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamış değilim.ben hiç bişi kaybettiğimi düşünmüyorum.tam tersi sayende kimse için kişiliğimden ve gururumdan ödün vermemem gerektiğini anladım.lütfen birdaha benimle görüşme talebinde bulunma.sana hayatının kadınıyla mutluluklar diliyorum..

inşallah bu yeterli olmuştur onun içinmafoldumben o beni herhalde zannettiki bu benle görüşüyosa herkesle görüşür gider bilmemne o kadarda anlatmaya çalıştım kendimi ama anlamadımafoldumben

zaten cnm şundanda şüpheleniyorum.benimle görüşürken demiştiki eniştemin yiğeni var bana yapmak istiyolar ama ben istemiyorum.bide olmazsa tanıdık sonuçta ayıp olur.belkide bu kız o kız:sinifsinif:

işte budur.yeterli açıklamayı yapmışsın.kaydirigubbakcemile5
bazı şeyler vardır değiştiremezsin.o ailesinin dediğiyle evlenmek istiryorsa,bu daha kolayına geliyorsa kendi bilir canım,dünyadaki tek erkek o değil.bu yaşına kadar onsuz gelmişsin,ekmeğini suyunu da o vermiyor.e ne üzüyorsun kendini.değerini bilememiş.

zaten cnm şundanda şüpheleniyorum.benimle görüşürken demiştiki eniştemin yiğeni var bana yapmak istiyolar ama ben istemiyorum.bide olmazsa tanıdık sonuçta ayıp olur.belkide bu kız o kız:sinifsinif:

tahmin etmiştim, zaten senle beraberken, senle arası iyiykenden kazılıyormuş kuyun, kendi kuyusuna kendi düşer o merak etme, üzüldüğüne değmez, allahtan şimdi olmuş bu olay, 5-6 sene sonra olmamış

aydancım bu yazılanlar sen yaşadıklarınla alakalı değil onu belrteyim.. genel olrak yazdım....şu neden erkekler için eğlenilecek kız farklıdır evlenilecek kız farklıdır olayına....

erkekler gerçekten deneyim kazanmak için çıkıyorlar ....
yanlız kalmamak için bayan arkadaş buluyorlar... kızlar aşık oldukalrı için çıkıyorlar. ama erkekler aşık olamdıkları kızlarada aşık gibi davranabiliyorlar... iyice öğreniyorlar bayanlarla nasıl geçinilir sonrada yuva kurmak isterkende iyi bir ailenin kızıyla evlenmek istiyorlar...
" 4-5 erkekle çıkmış bir kıza dışardan nasıl bakıldığını düşünüyosunuz... kimse kimseyi kandırmasın .." üzgünüm ama erkekğin malesef günümüz toplumunda elinin kirii olarak kalıyor... olan yine bayanlara oluyor...
bayanlar ilgi sevgi verirler... kızlarında hakkı değilmi sevmek sevilmek... ama malaesef kızlar kısıtlı olmak zorundadır bu konuda... çünkü direk kaşar damgası yerler... çok dikkat etmek gerekir...

erkekler ailelerine yakışan kızı almak istiyorlar ...temiz namuslu aile kızı alıcak. ki kafası rahat etsin.. ..
o zaman bizlerinde kendimize çeki düzen vermemiz lazım değil mi.. yani seninle evlenmeden her türlü eğence yaşayan insan iş evliliğe gelince durup düşünmeyecek mi? benden önce nasıl biriydi diye ona güven verdiysen tabi ki senle evlenir... ama güven vermediysen evlenmez seninle...
.

Son düzenleme:

gerçekten öyle yani ne üzüyosam kendimi..beni seven bi ailem var arkadaşlarım var k.kulübü var yalnız değilim:lepi: bugün daha iyiyim sanki günlerden sonra inşallah hep bu ruh haliyle giderim.onun içinse tek dileğim bigün benle ilgili pişmanlık duyması ve yüce rabbiminde bunu bana göstermesi başka hiç bişi istemiyorum..:umursamaz:

iyide cnm o bana ne kadar güven verdiki benden ne kadar güven bekliyo( bana en başta ben evlenmeyi düşünmüyorum işte evlenirsem sadık kalamam evlendiğim kıza yazık bilmemne o bunları söylerken benim gözlerim dolu dolu oluyodu.bana hiç o şekilde ne ümit verdi nede sahip çıktı.ilk başta onun sahiplenmöesi gerekmezmi.kendiside eğlence nerde o orda öle bi insan.ayrıca bigün yine bana mevzu açılmıştı.işte ben dedim hayatında biri varken başka birini tercih edenleri anlayamıyorum gibilerinden bişi söyledim.ben dedim sen varken başkasına bakmam yani sevmem o tarz şeyleri o ben bunu dediğim halde bak sana yine diyorum eğer ben görüşelim dediğimde başkası var dersen seni anlayışla karşılarım dedi.bende çok sinirlendim yani bunu düşünmesi bile yanlış değilmi o sinirle dedim merak etme öyle bişi olursa sana eyvallah derim(( demez olsaydım sonra zaten çok pişman oldum.şimdi bakıyorum bu kızla ilgili yorumlara diyo aradığımı bulşdum kaçırmam bana sevgisiyle güven verdi zeki sempatik bilmemne içim acıyo içimm( ben böyle muameleyi hiç hak etmemiştim.bana sahip çıksaydı kriterlerini belirtseydi onun istediği gibi olmıcakmıydımmafoldumben

aydan bunun başından beri niyeti belliymiş.şimdikine diyor mudur sence ben sadık kalamam falan diye.hem ne munasebet onun istediği gibi olacakmışsın.sen zaten dört dörtlüksün,yamukluğu olan o.bir de facede etti sanırım bu lafları pislik.ben belki de o sinirle intikam bile alabilirdim ama sen yapma.

şimdikine diyebilirmi cnm hiç şimdiki evleneceği kızmafoldumben evt direk facede etti bu lafları yorumları falan bi görseniz yaa bide akrabalarından biri demiş helal sana tam ailemize uygun kız bulmuşun((( okudukça delirdim resmen yaamafoldumben

iyi ki olmamış. o kişi adam değilmiş. :umursamaz:

bundan sonra aynı hatayı yapma.. karşındakine hak ettiği değeri vereceksin, hak ettiği zamanı. fazlasını verince kendini adamdan sayabiliyorlar:bbo:

haklısın cnm bundan sonra daha dikkatli olucam inşallah..çok zor ama kafamçokkarıştı

ne kadar karakter ve kalite yoksunu oldugunu gormus oldun ama keske zamanini calmasaymis..erkek egemen toplumun getirisinden Allah korkusunu ve adaletini unutmus..merak etme onun kotu niyetinin acisi ondan kat kat cikar,Allahta sana iyi niyetinin karsiligini mutlaka verir..ama bu kisiyle kesinlikle muahatp olup,seni kullanmasina asla izin verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…