iste bazı tipler varki bi iki tane olmus olabilir dusuncesiyle bakmıyor bende once kimseyle olmasın diye bakıyor buda bencillik eger bu dusuncedeysen sende kimseyle olmıycan..kadınlar kendini kullandırıyorsa erkek neden hemen kullanma yonune gidiyor bu kız nede olsa boyle yapıyım dusuncesi niye varki sanıyolarki sadece kızdan giden var boyle ilişkiler yasamıs bir erkekden kac kız hoşlanırki demekki hersey karsılıklı
iyide cnmlrm benm adam ailesine uygun kız arıyo ben soruyorum niye ayrıldınız eski erkek arkadaşını unutamadı diyo sonra yalvar yakar kızla barışıyo bu ne perhiz ne lahana turşusu demezlermi adama.sırf kılık kıyafetmi yani?? e işte kız senden öncede biriyle çıkmış hemde unutamamış bunuda sana söylemiş ve sen hala bu kızla ewlilik düşünüyosun bide güya ailene uygun kız niye peki kapalı diye benim demek istedim işte bu mantığı anlayamamak.tabiki kim ister ki yoksa yirmi erkekle çıkıp sonra kendisiyle evlenen kızı dicem ama artık günümüzde isteyenlerde var bilemiyorum yaa bu konuyu açtım ama sanırım baya karışık bi durum((
tabi ben sadece başıma gelen olaya göre yorum yapıp değerlendiriyorum genel anlamda bakıldında durum farklılaşır.
canım yaaa senağlama lütfen üzülme zamanla unutursun.bu gibi insanları anlamak mümkün değil .anlamıyorum senle niye buluşmak istiyo? o yokken senle boşlukmu dolduruyo klava: hayret bişey yaa. şimdi o var sana hadi yallahh ooo ne güzelmiş. üzülmeeeee. o üzülsün hıhhh lmaz:
yok cnm ya artık ilk zamanlar daki gibi üzülmüyorum sanırım alıştım bu duruma yani kabullendim olayı ama ilk günler çok fenaydım hiç toparlanamıcam sandım.şimdi sadece demekki benim için hayırlı değildi diyebiliyorum...