- Konu Sahibi yellowbomb
-
canım hiç acele etme bence
borçla harçla evlenmek öyle zor ki
bırak biriktirsin daha yaşın da küçük nasılsa
insanlar sussun diye atlama boşver
biraz daha geçsin yaparsınız nişan
acele ediyosun bence herşeyin bi zamanı var.
bazı şeyleri konuşuyormuşsunuz zaten
yani işi olunca biraz para biriktirince isteme durumlarına fln da gireceği belli
ama napsın yani bu süreci nası hızlandırsın çocuk
sürekli ağzında şu zaman bu zaman demek de saçma
bazı şeyler belliymiş zaten beklemelisin bence
canım hiç acele etme bence.
herşeyin bir zamanı var.
milletide takma.
her okumayan hemen evlenecek diye bir kaide yok...
iyice tanıyın birbirinizi...evlilik kolay değil.
herşey senin sorumluluğunda olacak...
nişanlında mantıklı düşünüyor.
sonuçta oda senin ilerde rahat etmeni istiyor.
evlenip borç içinde olsanız dahamı iyi...
sevgilinide sıkma bu konuda bence
herşey gönlünce olsun.saygılar...
bir erkeğe evlenmek için baskı yaparsan kaçaaaarrr baskı değil güzellikle yaklaşmalısın önce ağzını ararsın niyetini öğrenmeye çalışısın bakarsın ciddi o zaman azıcı sıkıştırısın ama hadi evlenelim ne zaman evlenecez sorularından nefret ederler ve uzaklaşırlar
canım doğrusun
azıcık sıkıştırırsın diyosun onu nasıl becericem ne diyim ne yapim
önce niyetini öğrenmelisin ciddimi evlenmek istiyomu istemiyomu onu öğrenmelisin, baktın istiyo şakayla karışık beni alacan yani falan yap, bakalım ne dicek, sadece gülümserse isteksizdir, cevap verir büyük ihtimalle şakaya devam edersin ne zaman kavuşuyoruz falan de o zaman ciddi bi konuşmaya geç geröçekten ne zaman canım diye sor.
canım yaa çok güldüm:roflol::roflol: taktiklerin süper doğrusu çok beğendim kız soruyorum tabiki şakasına da olsa ciddi de olsa diorum ara sıra bunları o da heralde yani kızım ne diyon sen diyo bunca zaman boşunamı uğraştık diyo böle düşünme nolur diyo ama nişanı sorucam önce şaka yoluyla sonra ciddi olarak da cesrat edemiom
yaa ilişkinizin boyutlarını bilmiyorumki canım. gülme kıssende casur ol sor açık açık ne zaman nişan yapacaz ne düşünüyosun de cevap vermezse vur iki tane aaaaaa:mymeka:
kız yazdım ya boyutları çok severek beraberiz3 yıldır ....engeller var onları aşmaya çalşıoz bu yani ...soracam ya ama askerden yeni geldi biraz pimpirikli bunaltmak istemediğim için sormak istemiorum da
aaayyyy sorma o zaman bekle deli olcam haaa delikafadulden. şaka bi yana sen en doğrusunu bilirsin canımopuyorumnanaktan
yaa işte gelde başlığı açma dimi bende deli olcam ...bu saate kadar da uyumadım düşünceler içindeyim..ay azönce gece gece turşu yedim olaya bak ah ah :roflol:
hahahah valla bende sıkıntıdan açtım dolabı baktım baktım uzun uzun sonra turşuyu görünce çıkardım kaseye koydum şimdi bitti :):roflol::roflol:
ayy gerçekmi kız
hadi ordan yalançı bukadar tesadüf olamaz sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ay herkez uyuyor 2 tane deli geziniyor evde turşu bidonlarının etrafında :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?