- Konu Sahibi yellowbomb
-
aaa ciddiyim yahu niye yalan söyleyim seçtim içinden havuçlarla kornişonları yedim ayol
aaa ciddiyim yahu niye yalan söyleyim seçtim içinden havuçlarla kornişonları yedim ayol
kız gece gece seçmeye üşenmedinmi bacım
sana cevap yazmaya üşenmiyosam seçmeyede üşenmemişimdir dimi canımcım
hehe doğru ay bugecede hiç mi uyku tutmaz bi insanı yaa :enbuyukkk:
hamlemiyim ne ? :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyyyy olabilirrrrrr inşallah yaa.s.
ayyy yok kıs daha erken bismillah
ayyy yok kıs daha erken bismillah
ay ne erkeni yaw ben olsam hiç beklemezdim hiçççç
ay bendekide ne acele başıma gelcek var heralde buarada seni merak ettim konularına baktımda gelinliğine günlük giyimine falan ...daha önce okumuştum konularını ve giyimini gelinliğini çok beğendim şimdi şaşırdım o kız senmisin diye...güzel hatunsun veselam...ay hadi kız yatıom ben sora görüşürük vereliniortak
sevgilin zaten seninle evlilik düşünmeme noktasını geçmiş gibi görünüyor. evliliği geçmiş eşyaları filan düşünmeye başlamış çocuk, sen evleniriz demiyor diyorsun. aceleci davranma.
evlilikten bahseden, evlenmeyi isteyen erkek olmalı. yoksa kendini kandırılmış oynatılmış hisseder. ortada kasti olarak uzatılan bir durum yoksa susmak lazım. kasıt var diyorsan zaten evlilik olmaz. istersen takla at.
bu isleri zorlamayla baskıyla yapmak bana göre doğru değil..
erkek arkadasinın yaşadığı sorunları yasıyoruz bizde..6 yıldır birlikteyiz ve Aralık ta askere gidecek,gelicek is kuracak ya da bir yerde ise başlayacak..e is buldu diyelim alacağı maaş neye yeticek?para biriktirmesi lazım..askerlik ve bu olaylar yine nereden baksan 1-1,5 senemizi alacak..
bir arkadasım Temmuz'da nisan yaptı..önümüzdeki sene de düğün düşünüyorlar..fakat gel gor ki cocuk askerden doneli 6 ay oldu ve hala işsiz..bu cocuk çift ana dal yaptı ve çift yabancı dili ana dili gibi konuşuyor,opette staj yaptı,ayrıca açık öğretim 3. sınıfta...ve işsiz..şimdi en büyük problemleri bu,elleri kolları bağlı bekliyorlar..ve diyorsun ya insanların lafları çok sinirime dokunuyor diye,şimdi onlar da 'nişanlın hala is bulamadı mı?!' sorularıyla bogusuyorlar..
ben arkadasıma da dedim,senin yerinde olsam ısı olmadan nisan yapmazdim diye..gecen gün de aynı lafı erkek arkadasıma soyledim..bir is sahibi olmadan seni ailenin karşısına çıkarmam diye..ne is yapıyorsun diye sorduklarında cevap vermem lazım..
daha 20 yasindasin..evlilik için daha vaktin var bence..aceleye gerek yok..insanlar mı soruyor,onlara da erkek arkadasım is bakıyor de para biriktirmesi lazım de..gercekciyiz biz de..ben öyle diyorum..evlilik ev döşemek falan benim babam ya da onun babası yapacaksa hemen yarın evlenelim..ama bana bu da ters geliyor..niye babalar yapsın benim düğünümü benim evimi?ne münasebet..
bir arkadas demiş,erkege göre hayatına yon verme diye..evet tabiikide beklemek zorunda degilsin bencede..ama bekliyeceksen eğer baskı yapma derim ben..erkek arkadasın zaten evlilik için caba gösteren biri,eğer oyle olmasaydı yorumum daha farklı olurdu :)
bence baskı yapma :)
evlenmek icin kimseye baski yapilmasini dogru bulmuyorum
baskiyla olacak birsey degil
borcla harcla evlenmekte zor zaten gecinmek zor birde
borc öderseniz iyice huzursuzluk cikar
ya bilmiorum düşünmese bukadar şeyleri göze alırmıydı bilemiyorum hani birim sakerlik falan...neyse kararımı verdim susucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?