- Konu Sahibi yellowbomb
-
aynen ya salla gitsin herşey zamanında güzl Allahım yazdıysa olur zaten
cnm ya evlenme yaş ehrkese göre değişir.bana göre 20 yaş erkense sana göre tam zamanı olabilir.şartlar bunu gerektiriyordur belki.mesela sen 20 yaşındasındır ama kendine göre istediğin gibi bir sosyal hayatın yoktur falan e ozaman evlilik benim için daha erken demek çok mu mantıklı.baba evinde de gününü gün etmiyosa insan bari yuvasını kurmak ister.yada tam tersine 30 yaşındadır ama öyle genş çevresi sosyal bi yalantısı vardır ayaları üzerine sağlam basıyodur iyi bir işi vardır vs.. e bu insan için 30una geldi diye evlensinmi yani.bence yaşla alakalı değil bu mesele.3 senelik ilişkiniz varmış bence bu ilişkiyi evliliğe götürmeye çalış ya neden erkek arkadaşın bütün yükü üzerine alıyoki madem ailesinin durumu iiyiyse?anne baba değilmi elbet birşeyler yapacak.seve seve yaparlar.ailem evlenmemi istiyo falan de isteyen var de ne bileyim,biraz duygusallaş zaten erkekler hemen koyverir işte duyduğum bildiğim kadarıyla bunlar işe yarıyo..:)
milletin ağzı inan hiç durmaz canm yaa evlenince yada nişanlanıcna duracak mı sanıyosun,ben üniv. mezunuyum işsizim valla bazen sorulardan öyle sıkılıyorum ki ben de evlensem de hiç olmaz sa bu eziyetten kurtulsam diyorum :) yani senle aynı mantık seni çok iyi anlıyorum.ama sanma ki nişanlanınca yada evlenince insanların düşüncesi değişecek.yeni sorular yeni konular türetecekler emin ol.
Annesi var babası var,neden sevgilin bu kadar sorumluluğu üstüne alıyor ki hadi durumları olmasa çok kardeş olsa vs vs neyse,muhakkak ki seni seviyordur seviyo olmasa bunca yıl ilişkiniz devam etmezdi ama senin onu sevdiğin kadar o seni sevmiyo demekki,benim sevgilimde böyle idi nişan şart değil ama geleceğe dair bir hayal kur dimi kurmuyordu kız :) ama şimdi kaç oldu kurban bayramında gelelim isteyelim diyo bu sefer de ben kararsızım tutturamadık dengeyi :)))))))
sen de iş bak. a.s.
ablacım ben çalışmıyorum bazı sebeplerden ötürü..ev hanımı olma yolu gözükyor bana ama bilemem allah bilir tabi..ama biranönce iş bulması lazım bulamıyorrmafoldumben
NE işi yapıyordu askerden önce eğitimine gerçi,iş bulmada tanıdık çok önemli dert etme benimk buldu ama hala nişan yapamadık
canım valla bizimkisi bana baskı yapıp duruyor hadi ne zaman gelcez diye bizde de ben hep erteliyordum ama artık cumartesi gnü gelicekler ekim ayı içinde de nişan yapıcaz bende hep diyorum genelde kızlar acele eder bizde de sen acele ediyorsun diye oda seni buldum kaybetmek istemiyorum diyor bakalım inşallah hayırlı olur ama acele etme derim ben bişeyleri rayına oturtmadan evlilik çok zor bakma benimkinin işi var gücü var evi var kendine güveniyo iş olmazsa evlilik çok zor olur sorunlar en kısa günde başlar
canım benim senin gibi muhasebecilik yapıyor ama askerden önce maaşı çok azdı sonuçta askere gitmediği için büyük şirketlere girmeiyordu 250 milyonla girdi işe düşün...ama şimdi geldi askerden hala iş arıyor maaşın çok olması ve kalıcı olmam lazım diyor artık sorumluluk var diyor eskisi gibi 250 ye 400 e çalışamam en az 700 olmalı diyor .ve çevre çok önemliymiş bakalım herkeze haber saldı ama hala cevap yok siz niye nişan yapamdınız canımeyvahedigeldismile
İlk mesajınızı okudum,arkadaşınız çok mantıklı birisi,ne mutlu size..
askerden yeni gelmiş,haliyle bir iş bulacak,evlilik için zemin hazırlayacak..
varsın geç olsun,siz bu durumda baskı yapmayın aksine destek olun ona,
iş bulmadan,hazırlanmadan sizin isteğiniz üzere hemen evlenirseniz
bir çok sorun sizi bekliyor olacak,bu zamanda bu kadar sorumluluk sahibi erkek bulmak zor arkadaşım.
Bir muhasebeciler bir kuaförler çalışana para konusunda cimridir,haftalık 35 e çalıştım bende, muhasebeci yanları yıllar geçtikçe çok para veriyor,ben şimdi şirkete geçtim maaşı hem iyi hemde kafam daha rahat,ilçede yasıyorsanız tanıdık daha da önemli a.s
evet yaa çok cimriler yemek bile vermiyolardı cimrilikten...ay şirkete geçtin demek en büyük hayalimiz..kaç para alıyon canım sigorta falan var değilmi...tanıdıklara söledi bugün eski işyerine gitcek 3.kez adam yerinde yok bakalım busefer yalayabilecekmi
SSK+ yol + yemek kaydirigubbakcemile3
Bende 1,5 yıl aradım bu işi bulmak için her kapıya başvurdum
Muhasebeciler odası var oraya cv bıraktım
Muhasebeci yanında bedava çalıştım vs vs
Emeksiz yemek olmuyo nitekim,asılırsa iş bulur
Nişan istemekte haklısın okumuyosun etmiyorsun,
Ailen iyi de olsa boş durdun mu laf çarpıtmalar oluyo :1no2:
muhasebeciler odasına o da başvurdu daha yeni bakalım nolacak muhasebe harici işlerede başvuru yaptı..market elemanı olarak bile..ama hala tık yok allahım ne yavaş ilerlioz ya ben evlenmek için çıpınıyorum daha en basit işler bile nasip olmuyor çocuğa ya demek hayırlı bir zamanı var bilmiyorumki...canım mümkünse maaşını merak ettim ay bide yol parasıda onlardan ha servisle bırakıyolar dimi..
hemde çok haklıyım nişan istemkte laf çarpıtmalar çok oluyor etraftan bile..
çok sevindim öle mi düşünüyorsun canım..evet allaha şükür öyle..ama benim evdeki halim biraz zor ya nişanlanmam lazım ya evlenmem okumuyorum çalışmıyorum biraz göze batar oldum bizimkilerin canı sıkılıyor bunun hali ne olacak diye bari diyorum nişanlı beklesem biraz babam derki bu da evlenecek kader buymuş der takmaz beni kafaya....bunu sevgilimde biliyor evdeki durumları iş bulayım 5-6 ay sonra nişan olur diyor...ya kirada bile oturmak istemiyor ben razıyım diyorum ev almak imkansız daha iş yok diyorum senle olsun kira olsun diyorum evdeki yemekleri bile idareli yaparım ben evde sen dışarda idare edersin diyorum yokluğu biliyorum zaten diyorum..ama ben seni en iyi şekilde yaşatmak istiyorum diyor kapatıyor konuyu...millet 1milyara gelinlik alırken ben 250 milyonluk gelinlikleri sölüyorum ona...hızlanalım diye..ama yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?