Ya şimdi gitmeyecektinşz diyorsunuz ama ben böyle olacagıbı tahmin edemedim zamanı da geriye alamam bundan sonraki tatile gitmem.Gitmeyecektiniz. Nerde çokluk orda ....
gayette ederdiniz. ettiginiz icin gitmeden once de sordunuz gideyim mi diye kk'ya.Ya şimdi gitmeyecektinşz diyorsunuz ama ben böyle olacagıbı tahmin edemedim zamanı da geriye alamam bundan sonraki tatile gitmem.
Ozaman da anneniz karısmasın belki iyi gecer deneyim olur yazılmıştı.ben de hatırlıyorum
bir de anneniz demişti size o kadar
demek kadının bi bildiği varmış
Annesi kızın kendi kocasıyla tatile gitmesini de istemiyor amaben de hatırlıyorum
bir de anneniz demişti size o kadar
demek kadının bi bildiği varmış
Ozaman da anneniz karısmasın belki iyi gecer deneyim olur yazılmıştı.
valla o kaynanayla tatil burnunuzdan gelmesin de
sonra bi tatile götürdü diye 100 kilo patlıcan kurutturur
Yok o ödemek istese bile ben zaten ödettirmezdim insanlara minnetli kalmak istemem. Gelmeden önce illa gelsin ben masrafını cekerim diyip hem bir su ücretini bile istemeyerek ödemesi, üstüne cok para harcadım burda kelimesi daha da sinirimi bozdu. Ben masraflarımı karsılasın demiyordu. ZatenHerşeyi 4 kişilik hesaplıyor diyorsunuz her masrafınıza sponsor olmak zorundalar mi onu anlamadim
Kaynanam hiç mızmızlanmadı hepimizden cok kaynanam eglendi,ben de bunu yazmışım
ama kişiyi tutturamamışım bu sefer görümceniz vurmuş sizi
Bu sefer de ailesi laf eder diye istemiyorAnnesi kızın kendi kocasıyla tatile gitmesini de istemiyor ama
Ödemekten kastı otel masrafıdır bana kalırsa daha ne yapsın?içtiğiniz suya kadar almak zorunda değil gücünüze gitmiş ki buraya yazmışsınız. Insanlara karşı bu kadar talepkar olmazsanız daha az mutsuz olursunuzYok o ödemek istese bile ben zaten ödettirmezdim insanlara minnetli kalmak istemem. Gelmeden önce illa gelsin ben masrafını cekerim diyip hem bir su ücretini bile istemeyerek ödemesi, üstüne cok para harcadım burda kelimesi daha da sinirimi bozdu. Ben masraflarımı karsılasın demiyordu. Zaten
En çok cok para harcandım diye söylenip durması zoruma gitti, ozaman benim için ödediği otel ücretine de laf etmiş oluyor bu laftan neyi çıkarmalıyımÖdemekten kastı otel masrafıdır bana kalırsa daha ne yapsın?içtiğiniz suya kadar almak zorunda değil gücünüze gitmiş ki buraya yazmışsınız. Insanlara karşı bu kadar talepkar olmazsanız daha az mutsuz olursunuz
Dönünce sakın annene tatilin kritiğini yapma.Bak on yıl da bunu konuşur ... Güzeldi,denize girdik,iyi geçti,onların da selamları var..bak sakin diyorumBu sefer de ailesi laf eder diye istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?