Laf etmesi çirkin ona birşey diyemem ama belki siz elinizi cebinize atmadıysanız tepesi atmış olabilir. Insanlar bisey vaadettiler diye fazlasını istemek bana anlamsız geliyorEn çok cok para harcandım diye söylenip durması zoruma gitti, ozaman benim için ödediği otel ücretine de laf etmiş oluyor bu laftan neyi çıkarmalıyım
Agzımı tutarsam inşşalah cok güzel gecti diyecem. Buraya gelmeden sıkı sıkı tembihledi bi sorun duymak istemiyorum olursa da bana söyleme gidiyorsan da herkesi alttan al ama bi sorun duymayın ona göre git dediDönünce sakın annene tatilin kritiğini yapma.Bak on yıl da bunu konuşur ... Güzeldi,denize girdik,iyi geçti,onların da selamları var..bak sakin diyorum
Dönünce sakın annene tatilin kritiğini yapma.Bak on yıl da bunu konuşur ... Güzeldi,denize girdik,iyi geçti,onların da selamları var..bak sakin diyorum
ya pardonda durumumuz yok tatile gitmeye diyorsunuz, masrafını çekeriz diyorlar sizde 400 tl tatilde giyeceklerinize para harcıyorsunuz. sonra da 1000 tl mutfak masrafımdan kıstım diyip suyunuzu bile almalarını bekliyorsunuz. tatil için kıyafet almanıza gerek var mıydı madem durumunuz yok ?En çok cok para harcandım diye söylenip durması zoruma gitti, ozaman benim için ödediği otel ücretine de laf etmiş oluyor bu laftan neyi çıkarmalıyım
Yok kaldıgımız apart 5kişi de kalsa 1 kişi de kalsa aynı ücret, ben 250 TL yol ücretimi, tur masrafımı, 1 gün alısverişi yaptım, 5 kişiye arada bişeyler ısmarladım, kişisel aldıgım su içecek ücretimi ödedim geriye sadece görümcemin bin TL ödediği apart ücreti var benim için baska özel bişey yapmadı, kaynanam İn tüm masrafını gecti ama tur, yol masrafı herseyin görümcem cekti.Laf etmesi çirkin ona birşey diyemem ama belki siz elinizi cebinize atmadıysanız tepesi atmış olabilir. Insanlar bisey vaadettiler diye fazlasını istemek bana anlamsız geliyor
Ağzımı tutarsam ne demek ki?Agzımı tutarsam inşşalah cok güzel gecti diyecem. Buraya gelmeden sıkı sıkı tembihledi bi sorun duymak istemiyorum olursa da bana söyleme gidiyorsan da herkesi alttan al ama bi sorun duymayın ona göre git dedi
Bu arada bin TL tek benim için ödemedi 4 gece 5 kişi fiyatı bin TLYok kaldıgımız apart 5kişi de kalsa 1 kişi de kalsa aynı ücret, ben 250 TL yol ücretimi, tur masrafımı, 1 gün alısverişi yaptım, 5 kişiye arada bişeyler ısmarladım, kişisel aldıgım su içecek ücretimi ödedim geriye sadece görümcemin bin TL ödediği apart ücreti var benim için baska özel bişey yapmadı, kaynanam İn tüm masrafını gecti ama tur, yol masrafı herseyin görümcem cekti.
Hayır tabi ki de vardı ama biz kenara ayırdıgımz ücreti başka bişey için kullanacaktık bende mecbur tatile gelince harcadımya pardonda durumumuz yok tatile gitmeye diyorsunuz, masrafını çekeriz diyorlar sizde 400 tl tatilde giyeceklerinize para harcıyorsunuz. sonra da 1000 tl mutfak masrafımdan kıstım diyip suyunuzu bile almalarını bekliyorsunuz. tatil için kıyafet almanıza gerek var mıydı madem durumunuz yok ?
üst başa ayırabiliyorsanız ki bence en az gerekli olandır, tatilde şort tişört dolaşmak varken kıyım kıyım kıyafet düşünmek bana saçma gelir, o zaman yeme içme tura çıkmaya laf edemezsiniz. anladığım kdarıyla zaten onlar o ortamı sevmemişler, turlara siz katılmak istemişsiniz.Hayır tabi ki de vardı ama biz kenara ayırdıgımz ücreti başka bişey için kullanacaktık bende mecbur tatile gelince harcadım
kayınvalide ve görümceyle millete aynı evde 2 saat oturmak zor geliyor, siz bir de tatile gidiyorsunuz.
görümceniz zaten ayrı bir tuhaf ruh hastası mıdır nedir, hem masrafını üstleneceğim diyor hem çok para harcadım diye ağlanıyor. Ne kadar çirkin muhabbetler bu para konuları yaa.
bari gideceğiniz yeri siz seçmeseydiniz, ben asla seçmezdim misafir olarak gideceğim yerde. para harcadığı için görümceniz luxury otel bekledi herhalde, ondan begenmemistir aparti.
Iyi niyet tanrıçası. Sakın diyorum diyosun ama.bosuna diyosun bence :)Dönünce sakın annene tatilin kritiğini yapma.Bak on yıl da bunu konuşur ... Güzeldi,denize girdik,iyi geçti,onların da selamları var..bak sakin diyorum
Bir sonraki tartışma konusu yaşanmadan önüne geçmek istemistimIyi niyet tanrıçası. Sakın diyorum diyosun ama.bosuna diyosun bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?