Eş ailesi berbat tatil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En çok cok para harcandım diye söylenip durması zoruma gitti, ozaman benim için ödediği otel ücretine de laf etmiş oluyor bu laftan neyi çıkarmalıyım
Laf etmesi çirkin ona birşey diyemem ama belki siz elinizi cebinize atmadıysanız tepesi atmış olabilir. Insanlar bisey vaadettiler diye fazlasını istemek bana anlamsız geliyor

Dönünce sakın annene tatilin kritiğini yapma.Bak on yıl da bunu konuşur ... Güzeldi,denize girdik,iyi geçti,onların da selamları var..bak sakin diyorum
Agzımı tutarsam inşşalah cok güzel gecti diyecem. Buraya gelmeden sıkı sıkı tembihledi bi sorun duymak istemiyorum olursa da bana söyleme gidiyorsan da herkesi alttan al ama bi sorun duymayın ona göre git dedi

En çok cok para harcandım diye söylenip durması zoruma gitti, ozaman benim için ödediği otel ücretine de laf etmiş oluyor bu laftan neyi çıkarmalıyım
ya pardonda durumumuz yok tatile gitmeye diyorsunuz, masrafını çekeriz diyorlar sizde 400 tl tatilde giyeceklerinize para harcıyorsunuz. sonra da 1000 tl mutfak masrafımdan kıstım diyip suyunuzu bile almalarını bekliyorsunuz. tatil için kıyafet almanıza gerek var mıydı madem durumunuz yok ?

Laf etmesi çirkin ona birşey diyemem ama belki siz elinizi cebinize atmadıysanız tepesi atmış olabilir. Insanlar bisey vaadettiler diye fazlasını istemek bana anlamsız geliyor
Yok kaldıgımız apart 5kişi de kalsa 1 kişi de kalsa aynı ücret, ben 250 TL yol ücretimi, tur masrafımı, 1 gün alısverişi yaptım, 5 kişiye arada bişeyler ısmarladım, kişisel aldıgım su içecek ücretimi ödedim geriye sadece görümcemin bin TL ödediği apart ücreti var benim için baska özel bişey yapmadı, kaynanam İn tüm masrafını gecti ama tur, yol masrafı herseyin görümcem cekti.

Agzımı tutarsam inşşalah cok güzel gecti diyecem. Buraya gelmeden sıkı sıkı tembihledi bi sorun duymak istemiyorum olursa da bana söyleme gidiyorsan da herkesi alttan al ama bi sorun duymayın ona göre git dedi
Ağzımı tutarsam ne demek ki?
Çocuk musun arkadaşım?
Neden evlendin arkadaşım,yeteri kadar olgunlaşmadan?

Bu arada bin TL tek benim için ödemedi 4 gece 5 kişi fiyatı bin TL

Hayır tabi ki de vardı ama biz kenara ayırdıgımz ücreti başka bişey için kullanacaktık bende mecbur tatile gelince harcadım

Hayır tabi ki de vardı ama biz kenara ayırdıgımz ücreti başka bişey için kullanacaktık bende mecbur tatile gelince harcadım
üst başa ayırabiliyorsanız ki bence en az gerekli olandır, tatilde şort tişört dolaşmak varken kıyım kıyım kıyafet düşünmek bana saçma gelir, o zaman yeme içme tura çıkmaya laf edemezsiniz. anladığım kdarıyla zaten onlar o ortamı sevmemişler, turlara siz katılmak istemişsiniz.

kayınvalide ve görümceyle millete aynı evde 2 saat oturmak zor geliyor, siz bir de tatile gidiyorsunuz.
görümceniz zaten ayrı bir tuhaf ruh hastası mıdır nedir, hem masrafını üstleneceğim diyor hem çok para harcadım diye ağlanıyor. Ne kadar çirkin muhabbetler bu para konuları yaa.

bari gideceğiniz yeri siz seçmeseydiniz, ben asla seçmezdim misafir olarak gideceğim yerde. para harcadığı için görümceniz luxury otel bekledi herhalde, ondan begenmemistir aparti.

Ramada olsa eyiydi

Eş ailesiyle kimin tatili güzel geçer Allah aşkına bile bile lades demişsiniz.

Fethiyeyi beğenmeyip bartını metheden de ne bileyim ki fethiye hava olarak çokda bunaltmaz insanı denizi yeter bi kere akvaryum gibi sana gitme dedik dinlemedin neyse 1 musibet 1000mesajlı nasihatten iyidir diyorum bi daha gitme

Ben size iyi anlaşıyorsanız gidin ne olacakki demistim. Gidin ama kendi masrafınızı karsılayın minnet etmeyin demistim.

Ben bu anlattıklarınızda aman aman cok can sıkacak bir durum göremedim.

Çocuklar beğenmedik demis takılmasaydınız zaten kalabalıkta herkesi mutlu edemezsiniz.

Kız size terbiyesizlik yapmış annesi mudahele etmis bu da uzatılacak bir konu değil. ergenlerle uğraşan bir ögretmen olarak tahtaya kaldırmadım diye bana küsüp trip atan ögrencilerim var ama takmıyorum kinde gütmüyorum.

Son tura çıkılacakken para kalmadı demis olabilir para kalmayabilir o zaman cıkmayalım son tura diyecektiniz bence buda buyutulecek bir konu degil.

Ben gitsem zaten kendi harcamamı kendim yapmayı göze alıp gideceğim icin takılmazdım açıkcası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…