- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.621
vefam zaten tartışırsanız kardeşin gitmek ister.bende kv ilacına kadar düşünür doktora gider arardım.doktor randevularını ayarlatırdım. sürekli onu yapalım bunu yapalım derdim. ama bir kere ne ondan nede oğlundan duymadım Allah razı olsun diye. genede ilgisiz soğuk duran benmişim. ne yapcaksam başka.sonra zamanla yapmamaya başladım içimden gelmiyo diye.. yane el onlar sana da el gözüyle bakarlar.bende hiç yüzgöz olmadım onlarla ama buda çözüm olmadı. o yüzden es geçeceksin, kocanla huzurunu bu insalar için bozma değmez. sen yırtınsan ağlasan patlasan değişmez düzelmez. o yüzden durumu kabullen onlar böyleler de. yoksa üzülürsün çok hemde.
ahkeşke sende tak yüzüğünü bende bi takar bi çıkartırdım sonra baktım yüzükten soğumuş takmıyom. yapma öle o yüzük sonuçta bence değerli ve önemli. o yüzden ne olursa olsun çıkarma parmağından. kocanı sahiplendihini anlasın. aferin sana böyle ol sen o sana daha çok bağlancak. erkekler kötü zamanlarında yanında olan kadına çok bağlanırlar.
günaydınlar kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum . RABBİM tutuğumuz oruçları kabul etsin İNŞALLAH
kötü rüya gördüm anlatsam mı .. ya çok etkisindeyim hala. sahurdan sonra yattığımda gördüm..
kötüyse anlatma canım benim rüya raabim hayırlasra çıkarsan boşver unut. hiçde düşünme
kötü rüya gördüm anlatsam mı .. ya çok etkisindeyim hala. sahurdan sonra yattığımda gördüm..
bence anlatma canım büyükler suya anlat aksın gitsin derler
heee ama ben kötü rüya gördüğümde suya anlattığımda hiç öle olmadı((
yavrum ilk gün ramazanlık vurmaya başladı galiba turkişim herkesi,kızlar uyuyo herhalde uykuya tutturcaklar orucu:))ben iyiyim çok şükür bu arada tavsiyem sahurda mutlaka yemekten sonra süt için susatmıyor ve migdeyi rahatlatıyor yanma olmuyor kızlar
vefam ya bende reflü var bide malesef.. bakalım Allah yardım eder inş. şimdilik iyiyim ama akşam trafikde eve giderken kötü olabilirim özellikle.
gece kaldım sahura davulun sesini filan duydum. ha 5 dk filan derken geç kalkdım. tam bişeyler yedim biraz çay içiyodum ezan okundu.... çay aklımda kaldı o an çok komikti. ama tek başına sahurdaki o maneviyatı hissedemedim ona çok üzüldüm.
vefam ya bende reflü var bide malesef.. bakalım Allah yardım eder inş. şimdilik iyiyim ama akşam trafikde eve giderken kötü olabilirim özellikle.
gece kaldım sahura davulun sesini filan duydum. ha 5 dk filan derken geç kalkdım. tam bişeyler yedim biraz çay içiyodum ezan okundu.... çay aklımda kaldı o an çok komikti. ama tek başına sahurdaki o maneviyatı hissedemedim ona çok üzüldüm.
bizde uykuya tuttursak fena olmazdı haniyok ya bende iyiyim çok şükür sadece uykum felaket bastırdı bugün öğlen arası 1.30 saat uyuyacağım inş. ayyy benim hafta sonuda dersanem var yoruluyorum çok kızlar yaaa. zaten bu ara sıcaktan derste çalışamıyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?