- 21 Kasım 2012
- 9.059
- 9.558
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Tr.de böyle...yok uğraşamam diyorsanız adliyeye
:D:: valla genel aile yapısı bu haklısınız
Kimse alınganlık yapmasın ama yurdum erkeklerinin geneli kereste kafalıilla yönlendirmek, bin defa söylemek yada emrivaki yapmak gerekiyor..mesela ben eşimin çok sevmesine rağmen “sinemaya gidelim” dediğini duymadım çünkü ben organize etsem, gidelim desem nolcakmış anlayacağınız bende istediğim aktiviteye bilet alıyorum..operaya da gidecek ama henüz haberi yok
Benimki de bunu istiyor. Esasen sosyal olmak istiyor ama ne yapacağını bilmiyor topu bana atıyor, bunu da yuvayı dişi kuş yapar diye süslüyor.
Ya annesi anlatıyordu, bekarken zorla gidermiş tatile arkadaşıyla, şimdi bana hava kasıyor , hayatı boyunca ailesiyle yaşamış, tek aktivitesi arkadaşlarla içmek ve sinema, gören de yılda 15 kez tatile gider, bir ton hobisi var sanır. Ne spor ne bir hobisi var, varsa yoksa iş.
İşte çoğu aynıo yüzden bu beklentileri minimuma indirin sinirleriniz yıpranmasın..
eşlik ediyor en azından olumlu bakalım :)
hem adamcağız napsın hobi olarak..ata mı binsin, golf mü oynasın
Sizin konulariniza ara ara denk geliyorum.Sikintiniz ne valla çözemedim arkadaş gruplarınız yok mu eşinin senin 2 ay evde oturmak nedir taş olsa çatlar bende aslan burcuyum Allah'tan eşim senin gibi değil oda oğlak bana der hafta sonu napalim canım bı program yapar uyarız rutin gelişir sizinki kasinti gibi değişik bı durum dertte değil aslında esin ailesiyle olan sıkıntısını böyle yansitio belli ki
Benim esim de aslan. Tam bir sokak süpürgesisokmasan eve girmez. Bayılır misafir çağırmaya, misafirlige gitmeye. Ben de hep ayak uydurdum seve seve, bi rahatsızlık hissetmedim hic. Bebek olunca zaten o sosyallik devam edemiyor
O zaman bu sekilde gundeme getirin. Çalışıyorum haftaici yoruluyorum, birlikte yaparsak ben de isterim misafir çağırmayı deyin. Aslanlari reddetmek yerine yapici olursaniz, cok iyi karsilik alırsınız.Ne güzel, ama benim eşim hep benden bekliyor sen çağır sen ağırla....Sıkıntı burda, yük gibi hissediyorum böyle olunca.
Ne güzel sizinle vakit geçirmek istiyor işte eşiniz. Sizde değişik aktiviteler bulun onları beraber yapın belki mutlu olur eşiniz? İlla akraba mı gezmeniz gerek?
O zaman bu sekilde gundeme getirin. Çalışıyorum haftaici yoruluyorum, birlikte yaparsak ben de isterim misafir çağırmayı deyin. Aslanlari reddetmek yerine yapici olursaniz, cok iyi karsilik alırsınız.
Mesela birlikte bir is bolumu listesi yapın. Cuma sen süpür ben sileyim, sen toz al ben banyoyu temizleyeyim. Veya imkaniniz varsa yarim gun yardimci alin. Siz de bi kek cirpin, bi kuruyemis tamamdır.
Is bölümü listesinden sonra bir de cagirilacaklar listesi yapin birlikte. Bakin ne kadar memnun olacaktir.
Zaten o liste sarkar illa ki. Her hafta misafir cagirmak mumkun degil. Ama aranizdaki o catisma gitmiş olur. Birbirinize karsi iyi niyet göstermiş olursunuz.
Bi hafta sonu siz birilerini cagirirsiniz, bir hafta sonu siz bir yere gidersiniz. Sosyallesmis olursunuz
Diğer konularında demiş ya esin ailemi çok kırdın nasıl gönlünü alacaksın falan diye sanki bu durumları çok takıyor ve size gezip program yapmıyoruz diye farklı şeylerden boşanmaktan bahsedip canınızı sıkıyor gibi yani bana öyle geldi bilemem tabi eşinin hem çağıracak arkadaşı dahi olmayıp sosyal olmayı beklemesi çok garip senin desteklemekle mi sosyal olacakmış ta aslan burçları çok değişik diye genelleme yapmışsın ama eşim hiç değişik olduğumu söylemez bilemedim yani:)2 ay evde oturmadık ki, pazar günleri dinlendik sadece. siz her haftasonu cumartesi pazar full geziyor musunuz aralıksız tüm yıl boyunca? eşim hem praogram yapmıyor hem full gezelim istiyor, bende çalışan bir kadınım hem iş hem ev hem misafir hepsine yetişemiyorum işte, sen plan yap diyorum onu da yapmıyor, derdim bu. arkadaşı yok çağıracak o çağırmayınca ben de çağırmıyorum işte. bu kadar gezme meraklısı görüşme meraklısı insan en azından bir adım atmalı değil mi? dert değil ama eşime dert işte hem de boşanma aşamasına gelecek kadar dert etmiş...
"aslında esin ailesiyle olan sıkıntısını böyle yansitio belli ki" şu kısmı açar mısınız, çünkü bana sorun bu değil deyip duruyor valla kusura bakmayın aslan burçları çok değişik içi dışı farklı neye inanacağımı şaşırıyorum bir gün öyle bir gün böyle
2 ay her haftasonu çıkmadan nasil durabiliyorsunuz? Kim olsa basar ev. Eşim ctesi çalışıyor. Buna ragmen pazar dinleneyim demez. Mutlaka çıkarız. Pazar market vs ihtiyaç varsa alırız, gezeriz, yazın deniz sahil orman, kışın mecburen avm ve kapalı yerler. Bebekle bile mutlaka her pazar çıkarız. Cikmadigimizi düşünemiyorum. Daha çarşamba gununden başlar haftasonu nereye gidelim demeyeama dediginiz gibi organizasyonu benden bekler.
Aslinda aslan cok fedakar, cok verici bir burc. Karsisindakini mutlu etmek icin yaşar. En azindan benim esim oyle.Ama biraz yonlendirmeniz, yureklendirmeniz lazım. Onun enerjisini yuksek tutarsaniz dunyalari serer ayaklariniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?