eşi böyle olan var mı (aslan burcu) çıldıracağım

Ben işgünlerinde de beni özlesin, en azından bazı günler erken gelsin, gelir gelmez işyerini anlatmasın, hayatım nasılsın günün nasıl geçti desin istiyorum. Beni sadece yanında gezmek amaçlı taşıyor gibi hissediyorum böyle. Ben çok pratik hızlı bir kadınım ama içimden gelmiyor böyle olunca zoraki yalan değil.

Zaten birlikte geziyoruz hep, her cumartesi kesin dışardayız. Ama yetmiyor beyefendiye, illa düğün dernek akraba olacakmış. Pazar günlerini evde geçirdik bir iki aydır diye çatlamış ölmüş boşanmaya kadar yatak ayırmaya kadar gittik ve hep böyle yapıyor eşim, her sene aynı davadan kavga ediyoruz.

benim esim de sever sosyalligi,
ben de sevmem direkmen,
hani isterim tabi samimi arkadaslarim olsun falan da, ama zor yani benim icin.

o yuzden farkliliginiz bana normal geldi de,
neden bu kadar yuksek perdeden kavga ettiginizi anlamadim.

Senelerdir eşim aynı konudan benimle kavga ediyor. Senede en az bir kere patlıyor. Biraz onun zoruyla sosyalleşiyorum biraz eve dönünce gene patlıyor. Tek başına da sosyalleşmek istemiyor, benimle tek olmak da yetmiyor. Böyle bir mutluluk çeşidi görmedim ben.

Aslan burcuyum sıkılır evet.

2 aydır çıkmıyorsanız sıkılması normal.

Her cumartesi beraber dışardayız. İki ay öncesine kadar full gezdik çevre illeri. 15 gün tatile gittik. Yok yetmiyor benimle olmak.İlla akraba düğün bilmemne olacakmış. Tek başına da arkadaşlarıyla olmak istemiyor.

Ya işte orta yolu bulmak çok mühim. Siz de haklısınız ben de her hafta tüm haftasonumu sokaklarda geçirmek istemem . Anlaşma yapın, bir hafta gezin diğer hafta evde oturun.

e düğüne de gidiverin her hafta düğün mü var sanki? bence hata yapıyorsunuz ortada dert edecek bişey yok.

Eşinizin gezip, tozmaktan anladigi devamli akrabalara gitmek, dugunlere gitmek mi? Ne yapacakmis insanlarla bağ kurup, ihtiyacin olunca yada yaslaninca gelip kimse kimseye bir kasik su vermiyor istedigi kadar oturmaya gitsin, dugune gitsin...
Gelecegi icin bu kadar endiseliyse insanlara bel baglamasin hic kendi kendini guvenceye alsin.

ama insan zorla sosyallesemez ki,
hele ki boyle baski yapilirken,
insanin icinden gelmez, ters teper.

Ben plan yapacakmışım, o yaparsa beğenmezmişim. Sen yap plan ben gelirim diyorum o da yok.

Geziyoruz ama eşim şimdi de akraba düğüne falan gidelim modunda. Yoksa ben de seviyorum gezmeyi.

Bence çok büyük tepki vermişsiniz gibi yani her yere birlikte gitmeyin ama eşiniz 5 kere istiyorsa sizinle bir yere gitmeyi en azından 2-3 üne evet demelisiniz bence ve ne güzel ki eşiniz gittiği ortamlara sizinle gitmek istiyor ve siz mutsuz olunca kendisi gitse bile zevk almıyor

sorma valla başka kimse çekmez bunu zaten çekmemiş 13 yaş var aramızda ailesi ayrı sıkıntı kendi ayrı sıkıntı bunaldım artık

Aynen öyle yapacağım artık bıktım çenesinden yıllardır çünkü. Hayatımda 2 kez konuşmadığım komşunun kızının düğününe çağrılmadık diye üzülüyor ya şaka gibi. Kesin kv laf sokmuştur karını çağırmadılar demiştir.

istiyorum da kuzu haftaiçi beni hiç önemsemeyip gece geliyor haftasonu da dışarı çıkası tutuyor sinir oluyorum inat yapıyorum

pazar günleri evde kaldık diye adam karalar bağladı, evde bişi de yapmıyor tabi evle alakası bile yok sıkılıyor tabi

aynen gıcıklığı belli oldu işte sıkıldığı için intikam aldı benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…