eşi böyle olan var mı (aslan burcu) çıldıracağım

Ben bir haftasonu az çıktım diye bunalıma girdim. Evi severim ama gezmezsem çatlarım. Yengeç burcuyum üstelik. 2 ay çok uzun.
Gezmek istemesi sizi özlememesi demek değil ki. Her gün gezmeseniz de ikinizin de gönlünü yapacak gibi program yapsanız?

2 ay sıkılmak için yeterli bir zaman

Bence sizi yormuş yıpratmış hayat enerjinizi almış . Kendiniz mutlu olmayı ogrenmissinzi . Eşiniz annesi yüzünden sizi yormuş şimdi de size yaklaşmak istiyor ondan bence . Nasıl başardınız bunu

Bunun aslan olmakla pek ilgisi yok sanirim , tanidigim hicbir aslan erkegi ( babam , 5 yillik sevgilim , obur 5 yillik sevgilim) dugun dernek sevmezdi , kaliteli mekanları severler , şık olsun , duzgun insanlar olsun tamam da dugun degil yani :)

Bence siz onu yonlendirin , haftada bir cuma yada cumartesi aksami duzgun bir restorana yemege gidin hem is stresini de atarsiniz , hem sosyallesirsiniz

(Aslan burcu) eşimle asosyalik yüzünden defalarca kavga ettik. Kendisi haftanın 6 günü 10a kadar çalışsın , Pazar günü ise sürekli evde yatsın istiyordu. Her yere tek başıma gitmekten çok sıkılmıştım artık. Ben sizin ne istediğini çözemedim gerçekten? Adama sizinle sosyalleşmek istiyor bunun neresi kötü? Değer vermese tek başına da sosyallesebilir.

Bir aslan kadını olarak diyorum ki bende sıkılırım. Gerçi bence bunun burcu falan yoktur. Kim 2 ay evde otursa sıkılır yani. Bende öyleyim. 2 hafta çıkmayalım hemen darlamaaya başlıyorum bu pazar şuraya buraya gidelim diye. Havalarda hazır güzel gidiyor en azından bir yemeğe falan çıkın. 2 kişilikte sosyalleşebilirsiniz.

Vallahi bi garipsiniz millet eşim benimle ilgilenmiyor, koluna takıp gezdirmiyor, benimle düğün derneğe gelmiyor diye konu açıyor burda. Bence kıymetini bilin sosyal olmanın nesi kötü ki. Küçük çocuğunuz da yoksa gezin tozun niye eve tıkılıp kalasınız ki

Başlıktaki Aslan burcunu okuyunca hıh nesi varmiş aslanin dedim Ben aslanım eşim koç aynı siz gibiyiz esim kendi halimizde takilalim istiyor ama ben gezelim esimiz dostumuz olsun ille dışarı cıkma para harcama degil görüsebileceğimiz bikac arkadasımız olsun isterim ...arkadaslarin dedigi gibi eşle vakit gecirmek guzel bisey bence ne guzel bunu isteyen eşiniz varsa sanslısınız

Düğünlere gitmeyi hiç sevmem.Yakın dost,akraba falan olunca mecbur gitmek gerekiyor.Siz evcimen oldukça,tersine eşinizde gezmek ister olmuş.Sizde eşinize arada ayak uyduruverin ne olacak.Hep evde durmakta sıkar,çok gezmekte bir süre sonra sıkar insanı.Orta yolu bulmak lazım.

Genelde kadinlar bu sekilde davranir adamlara yuklenirler sizinki tersi olmus allah sabir versn

Sosyalleşmek düğün dernek değildir.

Ayrıca sizde 2 yıldır ev kuşu olduysanız sıkılmıştır bundan.

Her hafta sonu 2 gunluk mini geziler planlayin yakin civarlara turlar tarihi yerler eglence mekanlari vs vs bir guzel sosyallesiriz diyin

Aslan burcu babam boyle biri degil. Ama balik burcu eşim aynisi akraba eş dost arkadaş gorusmeleri istiyor surekli. Bu sene kac defa misafir aldim haddi hesabi yok. Kendisine cay gelsin muhabbet olsun hava hoş, ya ben 19 aylik bebeyle temizlik yap, hazirlik yap bide misafire hizmet et. Yeminle yoruldum

Güzellikle eminimki söylüyordur. Yapmayınca mecbur baskı yapıyor. Orta yol dediğiniz şey hiçbir yere gitmemek mi? 2 ay olmuş. 8 tane haftasonu sizi beklemiş zaten.

Aynen öyle. Ama ben de ona haftaiçi onu özlediğimi bari bazen erken gelmesini söylüyorum, o da onu hakkı gibi görüyor. Ben de inatlaşıyorum. Biz aynı kurumdayız herkes benimle uğraşıyor, ahaha sen eşini zaten görmüyorsun, hiç erken gelmiyor mu, ay benim eşim evde bugün hemen gideyim, koşa koşa gideyim yani resmen eşin senden kaçıyor eve gelmek istemiyor diyor herkes. Ve ben de bozuluyorum. Ben bunu isteyip o yapmazken benden onun istediklerini yaptırmak için baskı yapması sinirimi bozuyor.

2 ay kalırsa sıkılır valla. Peki evde ne yapıyorsunuz eğlenmek için?

Düğüne gitmek isteyen bir eş hiç duymamıştım. Sosyallik anlayışı bu mu? Eşle yapılacak öyle güzel etkinlikler var ki.. yaratıcı olun, ufku açılsın biraz.

Evlilik sadece benim isteklerim demek değil. Eşiniz ve sizde ben ve isteklerim şeklinde düşünmeyin iki tarafta biraz daha yapıcı olsun dozunda sosyallesin. Bi hafta evdeyseniz diğer hafta arkadaşlarıyla buluşun. Orta yolu bulmak lazım. Kayın valide problemi çözülmüş ama siz kafanızdan atamamışsınız yasadiklarinizi sanırım eşinize ofkelisiniz de. Ancak bu evlilik içindeyseniz ve devam da edecekse iki tarafta yapıcı olmak zorunda. Eşiniz belli ki çok bunalmış. Bir kaç akşam dışarı çıkıp. Sonra biraz evde vakit geçirelim seninle başbaşa vakit geçirmeyi özledim deseniz bence anlayışlı davranacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…