eşi böyle olan var mı (aslan burcu) çıldıracağım

e düğüne de gidiverin her hafta düğün mü var sanki? bence hata yapıyorsunuz ortada dert edecek bişey yok.

gitmediğim düğün kalmadı hala bir tanesine gitmedik diye laf yedim bıktım zaten nefret ederim düğünden kendim bile düğün yapmamış insanım

var her hafta var emin olun hele yaz gelsin her hafta 3-4 tane

ay sorma ya bir insan takıntısı gidiyor anlamadım ben

Hayat karı kocadan ibaret olsa akraba kolu komşu diye kavramlar olmazdı sanırım eşiniz normal geldi bana ama sanırım siz akraba komşu nedir bilmiyorsunuz garibinize gidiyor bu sebepten.

Geziyoruz ama eşim şimdi de akraba düğüne falan gidelim modunda. Yoksa ben de seviyorum gezmeyi.

bı düğün salonuna ortak olsun da kurtulun ya

sirf sizi cevresine göstermek icin yapiyo bence, yoksa düğüne ille sizin gitmeniz gerekmez ki

disardan ne dendigi eşiniz için önemli ve kayınvalide de masallah sürekli dedikodu yapiyo yetistiriyo bence. en kotu ihtimalle oglum halangiller sizi goremiyomus, amcanin karisi esini asik suratlı bulmus aralari bozuk mu diye sordu...

her isin basi kaynana bence esinizi gaza getiriyo

evet ne ironi değil mi :) Benimle ama onun istediği şekilde. Ben de aksine başbaşa romantik istiyorum özlüyorum onu, seni özlüyorum dedim tık yok adamda ya.

adam sizi dugunde ozluyo demekki

dugunler ona romantik geliyodur

belki icinde ukte kalmıştır, bi dugun mu yapsaniz herkesi cagirsin da rahat rahat bi damat olsun adam, o zaman vazgecer düğüne gitmekten

esin beni bile darladi.
ben gezmeyi severim- ama esin kücük cocuk gibi cariklarini gözlüyor.
aslan burcu maslan burcu bilmem ama gezin bari- rahata kavussun. komsuda cakcak yapip eline ne gecicekse...

Valla ne yalan söyleyeyim bende sıkılırïm devamlı evde insan farklı yüzler görmek de istiyor biraz

aynı ben :))) aslan burcuyum ama bana disarda bir bardak cay iicmek bile yetiyor akraba ziyareti sevmem

Sıkılır tabi ki kendimden biliyorum, eşimden sıkılmıyorum ama onla beraber Başka şeyler yapmak istiyorum bi akraba ziyareti bile insanı motive ediyor zaten hafta içi çalışma hayatı hafta sonu da eşimle gezip dolaşmak istiyorum.. bazen eşimde sizin gibi triplere girebiliyor sen evde benden sıkılıyor musun diye sadece farklılık monotonlaşmamak benim istediğim yeri gelir evde de oturulur zaten ..

adam sizi kafasındaki kriterlere uydurmaya, sizi değiştirmeye çalışmıyo ki sizinke gezmek istiyo ne var bunda. Hem kv ile de sizin için mesafe koymuş. Yapacağınız büyük bir fedakarlık yok yani bunda. Eşiniz için bunu da yapın yani. Hem size de iyi gelir

Ben de aksine düğün dernek gezmeyi çok severim
Hem eşinle
Daha ne istersin :)
Bence sevmeye çalışın, hayattan daha fazla keyif alacaksınız

Aslan burcunun kadını erkeği aynı gezmeyi seviyorlar liderlik vasfı da olduğundan çatışıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…