eşi böyle olan var mı (aslan burcu) çıldıracağım

Yani bilemedim adam sosyallesmek istiyor,siz evde oturmak,orta yolu bulmaniz gerek. Atıyorum 1 hafta çıkıp gezersiniz,sonraki hafta evde oturursunuz ama benim istediğim olsun diye diretmemeli iki tarafta.
Siz gezmek istemiyorsunuz eşinizin buna uymasını bekliyorsunuz ,eşiniz gezmek istiyor sizin buna uymanızı bekliyor bu şekilde zor yani.

Kova yım ben. Gezmeyi özgürlüğü severim ama evimi de severim. Bana fayda sağlamayan aktiviteleri sevmiyorum, düğüne gideceğime çıkar sokakta hayvan beslerim ama eşimin böyle istek ve arzuları yok. Kv yi susturacağız diye düğün dernek akraba gezeceğiz, derdi bu.

Kutlarım geleceğiniz benimle aynı:) Ben de evlendiğim zamandan beri aynı sıkıntıyı yaşıyorum bunaldım artık.

Hayır ben gezmek istemiyorum değil, dozunda kararında. Hele ki düğün vs hiç sevmiyorum, biz düğün yapmamış insanlarız ne bu insanların düğününe gitme merakı? Niye biliyor musunuz, kv baskısından. Ve ben de bunu bildikçe sinir oluyorum. Tüm akraba eş dost tanıdık düğünlerine gitmek zorundayız, akrabaları gezmek zorundayız. İlk evlendik arayarak ültimatom veriyordu ta o zamandan beri sinir oluyorum bu duruma.

Isiniz zor o zaman. Esiniz gitmekte, siz gitmemekte israr edeceksiniz. Eee, sonuc ne olacak peki?

Şu an hak verdim size ama güzellikle çözün siz yinede.
Bakın ne güzel yazmışsınız yukarıda biz düğün yapmadık diye,eşinize de böyle söyleyin"biz düğün yapmadık,kimseyi davet etmedik,bize takılan bizim iade etmemiz gereken takıda yok halihazırda bu sebeple gitmek mecburiyetinde değiliz, biliyorsun hoşlanmıyorum böyle ortamlardan,çok istiyorsan düğünden sonra müsait bir zamanda hayırlı olsun demek için gideriz"diye.
Böyle yaparak kayinvalidenizin ekmeğine yağ süruyorsunuz.

Aman haklısın valla. Bende akrabalarla mıç mıç olmayı hiç sevmiyorum.
İnsanın biraz kendi ile başbaşa kalması lazım.
Bu ne ya valla okurken ben yoruldum.
Allah kolaylık versin. İşin zor anacım.

Şöyle, düğün yapmadık derken nikah+kokteyl yapıldı, klasik çalgılı düğün olmadı sadece. Evet gitmeyerek onu haklı çıkarıyorum, ama gidince de onun dediğini yapmış gibi hissediyorum kendimi, sanki biz ikimiz özgür karar vermiyoruz da o bizi yönlendiriyormuş gibi hissedip sinir oluyorum.

Sebebini sordum, ben böyle yaptıkça o da kendini işe veriyormuş. Eve gelince sıkılıyormuş.
Orta ilgi alanlari bulmaniz lazim. Biz cocuktan once bazen yemegimizi yer sahil kenarina yaz kis giderdik yada avmye. Yazin zaten cogunlukla cikardik. Film izlemeyi cok severdik. Tabi arada karar veremezdik ama bazen onun dedigi bazen benim dedigim olurdu. Haftasonlari degisik yerlere giderdik, hafta arasi eve daha yakin yerlere. Tabi nerede yasiyorsunuz bilemiyorum gezme alani kisitli mi

Ama sizinde bbaska seyler yapmak icin oneriniz yoksa esiniz mmecburen hep fikir veriyordur

Bence gayet makul istekler.. Hafta içi çalışıp hafta sonu sosyalleşmek istemek.. Haftada 2 gün düğün olur nişan olur akraba ziyareti olabilir şu olur bu olur.. Ama sorun değil. Ben çok gezme sevmediğim halde bana normal geldi Akrabaya gitme isteği.. Her hafta siz gidemezsiniz arada onlar da size gelir. Bir iki hafta da dışarıda yemek yersiniz sinemaya gidersiniz sorun olmamalı bence bunda..

Bunların hepsini yıllardır yapıyoruz....Film, sahilde gezmek, çevre illeri gezmek...Avm gezmeyi sevmem eşim de sevmez, çok kalabalık oluyor boğuluyorum. Ama sorun bu değil, eşime ben yetmiyorum, o akraba görmek istiyor. Arkadaşlarıyla da görüşmek istemiyor, sıkılıyormuş. İlla yanında ben olacağım.

Ama sizinde bbaska seyler yapmak icin oneriniz yoksa esiniz mmecburen hep fikir veriyordur

Ortak ilgi alanımız bu kadar. Ben hayvanları seviyorum, kedi köpek beslemeye gitmek istiyorum gelmez. Tiyatroya olur dedi ona gideriz. Spor sevmez , yapmaz. Kitap okumaz. Çocuğumuz yok. Yani onun derdi esasen ikimizin bir şeyler yapması değil, sıkılmış ikimizin yapmasından.

Aynen isteğini böyle söylese sorun yok zaten. Bu söylediği istek tamamen kv yi memnun etme onun ağzını kapama amaçlı. Buna sinir oluyorum zaten.

Sürekli tek başına gezse dahamı iyi sizinle vakit geçirmek istiyor ne güzel ama arkadaş ortamı yaratın kendinize sürekli akraba düğün dernek olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…