- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Işte çokta güvenmiyorum sert bi tartışmaydı bakalım görelim artık hayırlısı ben yatıyorum artık iyi geceler cnm haberleşelim amaO zaman seninki gelir kesin önce, ben yumurtlamam geçti sana söylemedim dedimyumurtlamıcamya bida zor gelir
Benim eşim bu sorunu yaşadı. İlk aylarda gayet normaldi her şey. Sonra birden eşimde isteksizlik olmaya başladı. Sizinki kadar azalmadı ama yine de azalma oldu. Çocuk istemeye başladığımız dönemde yumurtlama haftasına dikkat ederek oluyordu ama en azından haftada 1 kez kesin oluyordu. 6 ay geçip çocuk olmayınca doktora gittik, ikimiz de testleri yaptırdık. O zaman öğrendik biz de sorunu. Testosteron düşüklüğü olunca erkekte istek olmuyor, yani adam istese bile vücudu istemiyor. Halsizlik de oluyor aynı zamanda. Yani bir ay çok iyi giderken birden testosteron düşüklüğü başlamış da olabilir. Neden olduğunu bilmiyorum ama bizimkinde birden düşmüştü. Bal, ginseng, arı sütü, keçiboynuzu gibi ürünler tüketti. Bence kan verip testosteron ne durumda baktırsın eşiniz. Ben de bir zamanlar üzülüp kavga ediyordum beni çekici mi bulmuyorsun artık diye ama sağlık problemi çıktı. Belki sizin de öyledir.Geçen sene böyle değildi ama ne değişmiş olabilir sence? Geçen senede bu senede aynı şeyleri yiyor :)
İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen
+1Bir rahatsızlığı yok demişsiniz ama yaklaşık 3-4 aydır bu durumdaysa bir rahtsızlığı vardır fiziksel/psikolojik.
Mesela demir eksikliği halsizlik, yorgunluk yapar. Psikolojikse depresyonda olabilir mesela?
Hiç konuşmuyor musunuz?
Gerçekten bilmiyorum farkında değişim diyorİkinci kısım ilginçmiş ama nasıl oluyor ki o
Esim depresyonda olmasa bile bu gidişle kesin beni sokacakBu kadar uyku depresyon belirtilerinden, bir doktora görünmeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?