- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Rusa gerek yok arkadaşım Kazakistandaki tanıdık ordaki melez kızların rusların papucunu dama atacağını söylüyor...Ayrıca kadının ne kadar ucuz olduğundan bassediyor...sert oldu biraz özür dilerim ama bunlar erkek muhabbeti aynen aktarıyorum...
Canım merhaba.özelden sana yazdım.diğer arkadaşlarla da aynı fikirde oldugumuzu gördüm bende sana gidip görmeni tavsiye ettim.eğer gitmeye karar verirsen az da olsa dil öğren cesaret vermesi adına ama ilk once pasaportun cebinde olsun.yapman gereken tek şey biletini alıp gitmen adreside taksiye verdikten sonra seni sorunsuz götürürler.kadin basima ne yaparim diye dusunme gitmek varsa aklinda.buralari bir kadin icin tr den daha guvenli geliyor bana.o yuzden burada gece bile ciksam korkmam.ucakta da mutlaka turk bulursun onlarda yardim eder.esın adres vermezse bile nette yazar şirketin nerede,ne yaptıkları oradan da bulursun.burada olsaydı esın sana daha fazla yardımcı olurdum.
Ucuz kadin her yerde vardir arkadasim, isteyen her yerde bulur.Melez derken neden bahsettiniz anlamadim?
arkadas hangi sehirde yasiyor? eger benim yasadigim sehirdeyse yardim edebilirim.burada yasayan bazi erkeklerin yasantisini bildigim icin sinirim bozuldu.[/QUO
inanır mısınız yaşadığı şehri bile tam bilmiyorum. ona o kadar güvendim ki hep söylediklerine inandım araştırmak sorgulamak aklıma bile gelmedi. şimdi düşündüm de kendimi salak gibi hissettim
eğer gelmeye karar verirsem bana yardımcı olur musunuz en azından karşılamanız ve şantiyeyi tarif edip bırakmanız yeterdi allah rızası için
arkadas hangi sehirde yasiyor? eger benim yasadigim sehirdeyse yardim edebilirim.burada yasayan bazi erkeklerin yasantisini bildigim icin sinirim bozuldu.[/QUO
inanır mısınız yaşadığı şehri bile tam bilmiyorum. ona o kadar güvendim ki hep söylediklerine inandım araştırmak sorgulamak aklıma bile gelmedi. şimdi düşündüm de kendimi salak gibi hissettim
eğer gelmeye karar verirsem bana yardımcı olur musunuz en azından karşılamanız ve şantiyeyi tarif edip bırakmanız yeterdi allah rızası için
yok artık canım nası bilmezsin adamın yaşadığı şehri,5 yıldır hiç mi merak edip sormadın
eğer gelmeye karar verirsem bana yardımcı olur musunuz en azından karşılamanız ve şantiyeyi tarif edip bırakmanız yeterdi allah rızası için[/QUO
benim yasadigim sehirdeyse memnuniyetle yardim ederim, hangi sehir, firmanin ismini ogrenmeye calisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?