- Konu Sahibi VuslataDair
-
hepinizin yazdıklarını tek tek okudum arkadaşlar. aranızda şaşıranlar inanmayanlar olmuş ama gerçekten yaşadığı şehri bilmiyorum. ben onu çok sevdim çok güvendim. sorgulamak araştırmak bana yakışmaz dedim ne dediyse kabulumdu. başkası var mı aldatıyor mu bilmiyorum. rabbim şaşırtmasın şeytana uydurmasın bizleri. bugun öğleden sonra ona telefonda sert çıktım ve gelmesi gerektiğini söyledim beni anlık olarak oyalamayı o kadar iyi biliyor ki bu taktiklerini denemeye başladı telefonu kapattım derken ailesiyle konuştum. ailesi çok iyi insanlar onlardan bir kötülük görmedim. ama ailesine aramızda bir sorun olmadığını söylemiş benim boşanmak istediğimi söylememiş oysa ben söylemiştim. sonuç olarak ben ona süre verdim pazartesi boşanma davası açacağımı söyledim açık adresini bilmiyormuş! vermedi bana. bende sorun değil şirketten öğrenirim dedim. olmadı ailenin adresine yollarım dedim. anladığım kadarıyla şuan beni ciddiye almıyor. bir yandan da öyle alttan alarak canımlı aşkımlı konuşmalar yapıyor ki ben etkileneyim diye sanırım. uzun lafın kısası olanlar budur hepinize teşekkür ederim rabbim razı olsun hayırlı kandiller
arkadas hangi sehirde yasiyor? eger benim yasadigim sehirdeyse yardim edebilirim.burada yasayan bazi erkeklerin yasantisini bildigim icin sinirim bozuldu.[/QUO
inanır mısınız yaşadığı şehri bile tam bilmiyorum. ona o kadar güvendim ki hep söylediklerine inandım araştırmak sorgulamak aklıma bile gelmedi. şimdi düşündüm de kendimi salak gibi hissettim
eğer gelmeye karar verirsem bana yardımcı olur musunuz en azından karşılamanız ve şantiyeyi tarif edip bırakmanız yeterdi allah rızası için
Canım...maaşını şirketin sana ödediğini söylemiştin..demekki şirketi biliyorsun..dolayısıyla da şirketten bütün bilgileri alabilirsin..
adresi senden saklayacak değiller.
.
Canım...ben herkes kadar olumsuz düşünmüyorum...
Sıkma bu kadar canını..ayrılsan ne değişecek ki...yine yalnız kalacaksın..çocuklar yine babalarıyla olmıyacaklar..üstüne birde geçim sıkıntısı yüklenecek...
Eşin hiç mi izne gelmedi..gelmediyse eğer..sebep olarak ne söyledi?
.
Canım...ben herkes kadar olumsuz düşünmüyorum...
Sıkma bu kadar canını..ayrılsan ne değişecek ki...yine yalnız kalacaksın..çocuklar yine babalarıyla olmıyacaklar..üstüne birde geçim sıkıntısı yüklenecek...
Eşin hiç mi izne gelmedi..gelmediyse eğer..sebep olarak ne söyledi?
. eşim boylu poslu yakışıklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?