Eşim aileme yardım etmemi istemiyor

Benim evlilik anlayisimda bütçeler ortaktır çalışmak ortaktır ev işleri ortaktır.
O yüzden kocana hak verdim. Yardım edilir ama çok büyük paralara değil. Kendi evimin de ihtiyaçları var.
Annen niye calismiyo?

Ben eşinizi haklı buldum.
Ne durumda çalışıp çabalayıp çocuklarına bakıp büyüten anneler var. Anneniz hazıra alışmış sizi de kullanıyor. Kardeşinizden yardım istemiş birde utanmadan pes!

Eşinizin sizi güçlü bir karakterde görmek istemesi bana çok dokundu. Size değer veriyor belli ki. Bence siz sadece küçük kardeşin giderlerini karşılayın. Ev masraflarıyla uğraşamayınca mecburen anneniz çalışmak zorunda kalacak.

Sadece annesi mi yasiyor o evde? Annesi dunya kotusu olsa bile o ilkokula giden cocugun ne sucu var? Kadinin sadece 400 lira geliri varmiş, diger universitede okuyan anca kendini kurtariyo. Ac mi ölsün insanlar?
Bu normal sartlarda yasayan bi aileye yapilan yardim degil bunun tartisilmasi bile ayip.
Eşi adam olsa karisindan once dusunur bunlar ne yicek ne icecek diye

Eşin çok ayıp etmiş. Babanizda yokmuş bu durumda zaten onunda ailene kol kanat germesi kendisine yakisan olurdu. Ama sanirim bu kadar yakın hissetmiyor aileni kendisine.
3500 tl nedir ki. Kaldi ki maddi durumunuzda iyiymiş . Ben olsam esime durumu gerektigi gibi izah eder bir defalik bu parayi onlara verecegimi soylerdim.
Zaten keyfi birsey de degil ihtiyac durumu. Ben kisin sicak evimde isinirken annemin hala sobayla ugrastigi yada zorlandigini bilmeye dayanamazdim.

Eşiniz baaya çirkefmiş.kusura bakmayın.ayrıca merhametsiz de. ailenıze destek olmalısınız bence de.Allah kolaylık versin size

Yani yuh artık bu kadar da olmasın annesi çalışır ama kız bekarken kazanmış parayı ve evlilik zamanı kazanılan para değil çok bencilce buldum düşüncenizi. insanın anne çalış bende para var ama senin çalışmanı doğru buldum veremem dememesi lazım insaniyet olarak.

çok merhametsiz bir yorum olmuş. Bu tarz yorumlar çok talihsiz 3500 ₺ çok büyük bir rakam değil anneniz ayni durumda olsa anne kalk çalış hazıra alışma mı diyeceksiniz umarım büyük büyük konuşmalarınızdan imtihan olmazsınız.

Bazıları annen neden çalışmıyor yazmış çalışmak ayıp değil ama kendilerinin olmayan vicdanlarını
Eşin herşeyin farkında çünkü.

Kızkardeşin 2000 lira parayı tek başına yerken, senin aşağılanman zoruna gidiyordur.

Herşey para demek değil, aile bile olsa kullanılmak herkesin zoruna gider.
kardeşi hangi bölümde okuyor bilmiyorum ama okuduğu bölümün maliyetli olma ihtimali Yok mu

eşimin dediği beni ailem bana böyle davrancak bırak yardımı yüzlerine bakmam diyor.
benim yanımda bile seni aşağılıyorlar diyor

onlar seni düşünüyor mu diyor

Canim bastan sona okumafim tek tek fikrim su esin niye karisiyor cunki mebla yuksek degil...ha diyelim ki yuksek bi rakam alacaksin tamamkendine de pay cikarirsin.
Ailen herseyi senden beklemis ama evlendin artik kardeslerin debunun farkinda olsunlar azicik da olsa katkida bulunmayi veya yetinmeyi idare etmeyi ogrensinler...

En onemlisi sen ise gir dewam et calismaya ...hayirli gunler

eşim işe girdiğimde de yardım etmemi istemiyor, bizim de çocuğumuz olacak diyor

erkk olarak senin kazandığın paraya göz koymamalı yardım etmelisin ailene keşke tazminatın tam rakam söylemeseydin 1-2 bin eksik deseydin bence insanın en hakıkı kiymeti ailesidir, ilerde insanlar boşanınca düşman oluyor ama aileler kalıyor

ilerde lafı olur güven problemimiz ortaya çıkar diye hep şeffaf olduk birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…