Eşim ailesiyle tatil

Nasıl yani kendi anne babanızın yazlığında eşinizin ailesi erken gidip tatil mi yapacak?
Bu ne saçma şey.
Üstelik siz neden kv kp ile tatil yapasınız. Adı üstünde tatil bu kv kp e hizmet etme etkinliği değil ki.
Onlar ailecek eşiniz de dahil oraya gitsin, siz şu an ki evde kalın kafa dinleyin, en güzel tatil bu olur size.

Yaşlı anamın babamın yanında gidip tatil yaptığın yetmezmiş gibi bir de ananı babanı mi sürüklemek için uğraşıyorsun utanmadan derdim. Bence bu sene kocanızı da götürmeyin. Ailesini otele götürüp para bayılsın aklı başına gelsin. Gerçi o parayı vermeyi gözü yiyen yıllarca eşinin ailesinin yazligina tatil diye gitmez utanirdi.

Anlamadım senin ailene ait olan yazlığın anahtarını mı istiyorlar sizden önce gitmek için ?
Yani bence sorun bambaşka.
8 senede bir defa ailesini de istemişse bence kabul edilebilir ama onların ev anahtarını istemesi çok aşırı acayip tuhaf

Yuh!!! Dünürlerinin yazligina çökmek,bazı erkek tarafı yüzsüzlükte sınırları zorluyor Şimdi tamam der fırsat verirseniz artık ömrünüz yettiğince yazliktan çıkmaz sizi de hizmetçi niyetine kullanırlar.Anaci kocayı 8 sene çekmeniz hep çekeceğiniz anlamına gelmez.......

Adil olmak gerekirse 8 senedir kendi ailenizle tatil yaparken sorun olmuyorsa eşinizin ailesiyle de tatil yapmak sorun olmamalı.
Bizim yazlığımız yok. 10 senelik evliyim,balayı hariç her sene tatile eşimin ailesi ve benim kendi annemle tatillere gittim. Hiç pişman olmadım. Zaten pişman olacak olsam gitmezdim. Biz otellere gidiyoruz tabii. Yazlık kültürümüz yok,otelde de herkes kendi halinde takılıyor mis gibi tatil yapıyoruz.

Çok güzel, benim de böyle hayalim vardı

Valla hiç yüz verme bir defa verırsen peşini bırakmazlar babanın malına mı güvenmişler saçmalık gerekirse babana söyle eşinle konussun yiyorsa babana yapsın o tavırları bir daha bakalım o rahatlıkları yazlık keyiflerini görebilecek mi o size güveniyor emin ol sizinkilerin karsısında kedi gibi olur

Adil olmak konusunda haklısınız ama ailemin evine olduğu için ailemle gittim ve bu sadece 2 kez oldu sonra sağlık sorunları çıkınca biz eşimle gittik. Ne olduysa bu sene tutturdular bizi götürün anahtarı verin diye. Aile gittiğimde bize karismiyorlardi, hatta harcamalara ortak oluyorlardı. Biz yaşlıyız siz gidin dolaşın diyorlardı. Ama esimin ailesi nereye gidersek gelmek isteyecekler ve masraf konusunda ellerini cebe sormazlar. İlgi beklerler. Ve bu sene gidersem hep gelirken. Ben dinlenmek için gittiğim tatilden dinlenmeden donerim. Malum hersey ateş pahasi 2 kişinin harcadığı ve 4 kişinin harcadığı aynı olmayacak. Adil olmak karşınızdakine eşit davranmaktır, o zaman ben aileme Adil davranmamıs olacağım çünkü onlar ne gezmiş olacak ne de ben onlar için para harcamış olacagim.

Cok haklisiniz yüz bulup hep gelirler. Babam cok rahatsız keske sağlıklı olsaydı da konuşabilseydi... kendi isimi kendim halletmeye çalıştım. Bakalim daha neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…