Eşim Altınlarımı istedi

Kendinize ev ya da araba alsaydınız verebilirsiniz derdim .Ama kesinlikle vermeyin.Sizin altınlarınıza güvenerek mi borçlanmış.(bu sizin ailenizden biri de olsa vermeyin derdim.)Kimseye güvenmeyin.

Ne kadar bir altından bahsediyorsunuz bu kadar tantana çıktığına göre çok galiba ?

Eşime veririm sıkışsa ama bilirim ki fazlasıyla verir, daha önce de yaşadık çünkü, karakterinden eminim, kendi anneme vermem mesela babama veririm, eşimin ailesine de vermem, yani kişiye göre değişir, bikac ayda sizin bu kadar tanimanizi beklemem, en iyisi verip kötü olacaginiza vermeyin kötü olun...

Verme ben yeni evliyken verdim kayinpederim 3 yıl sonra geri yaptı ama o zamanlar altinlarim elimde olsaydi ev alabilme durumumuz olabilirdi ev fiyatlari uctuktan sonra geri yapmasi pek bir sey ifade etmedi vermeyin

ödemez yok yanı verme kötü ol verip olacağına

Ay pardon sizin koca salak mı? Altın bugün dip yaptı, ileride yine yükselecek. Yani bugün sizden altını alıp arsayı ödeyecekse siz 5 ay sonra alacağınızdan daha küçük bir arsa alacaksınız.
Gerçi bunları hiç düşünmüyor olabilir, nasıl olsa altını alacağız arsa marsa da almayacağız diye. Sizin koca altınla kafayı bozmuş. Uyanık olun. Gidin bankaya koyun

Babam ve ailesi anneciğimin bileziklerini bozdurmuşlar zamanında. 30 sene oldu, hala annemin bileziklerini ödeyen yok. Ailesi öldü zaten, babam da hiiiç oralı olmadı 30 senedir. :)
Ah ya, anneciğiniz ara ara söylüyor mu peki?
İmkanınız varsa, anneme bir bileklik bir kolye birşey alıp, babamın yanında takardım. Annecim, senin altınlarına kadar düşmüşler, ölüp gittiler ben borçlarını Ödemiş olayım sen üzülme diye

Arada iğneler tabi. Ama bariz kul hakkı yemiş oldular topluca. Ben bu tarz şeyleri ciddiye alıyorum. Ben imkanım olunca alacağım bir şey inşallah.

Benim kayın babam istese veririm çünkü kesinlikle geri öder hem de fazlasıyla kendi kayın babanızı siz tanıyorsunuz bir de eşiniz tek çocuk mu kardeşi varsa diğer kardeşlerle eşit olarak yardım edilebilir

Asla ama asla geri alamazsin o altinlari. Sakin ola verme, adam olan adam, karisindan babasi icin mehirini istemez

Ooo sacma sapan o alir bu verir o öder diye bir arsa mevuzusuda var demek
Takmis kafaya alacak o altinlari....

Ermeyin, borç değil planlı bile olabilir. Kredi çekeriz gerekirse de oğlu ödesin

Altınlar zaten kadına düşüyor üstüne siz mehir olarak istemişsiniz. Mehir geri istenemez.

Ya kim ne alıyorsa alsın siz altınları mehir olarak istemişsiniz. Kadına verilen mehir geri istenemez.
Kocanıza dahi vermek zorunda değilsiniz. Ayrıca arsa adı altında yine babasını işin içine dahil edip sizden altınlar
istenmiş. Adamın zaten hacizlik borcu var. Alınan arsanın parasını öder demiş madem öyle bir gücü var önce kendi borcunu kapatsın.

Ya vu şakamı. Resmen bir şekilde altınları almaya çalışıyorlar. Arsa alınacaksa zaten bozdurur ben alırım. Sakın yapmayın lütfen ya. Eşinize bile güvenemedim nedense

Haciz olayı gerçekse bence vermelisiniz öder mi ödemez mi onu siz daha iyi bilirsiniz benimde 2 ay sonra düğünüm var şahsen eşim bana söylese ben veririm

verme sakın ne hacizi.senin altinlarinami kaldi tum sulale acizlermi .degmez verme cunku geri gelmeyecek altinlarin.kocan surat yapsada izin verme almasin.yalan hepsi.haciz gelmesi bile yalandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…