- 9 Ekim 2023
- 503
- 353
- 23
- 30
- Konu Sahibi dilaraa007
-
Kendinize ev ya da araba alsaydınız verebilirsiniz derdim .Ama kesinlikle vermeyin.Sizin altınlarınıza güvenerek mi borçlanmış.(bu sizin ailenizden biri de olsa vermeyin derdim.)Kimseye güvenmeyin.2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
ödemez yok yanı verme kötü ol verip olacağına2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Ay pardon sizin koca salak mı? Altın bugün dip yaptı, ileride yine yükselecek. Yani bugün sizden altını alıp arsayı ödeyecekse siz 5 ay sonra alacağınızdan daha küçük bir arsa alacaksınız.Eşim tamam dedi konuyu kapatalım o zaman bir şekil hallederiz dedi ama üzüldü bir de ben arsa almayı düşünüyorum dedi o zaman dedi arsa alırız arsanın parasını babam öder sen de dedi altınları verirsin altın yerine arsa parası öder dedi üzerine yaparız dedi almamız da bir ayı bulur dedi ben yine de güvenemem çünkü bu devirde kardeşine bile güvenemiyorsun
Ah ya, anneciğiniz ara ara söylüyor mu peki?Babam ve ailesi anneciğimin bileziklerini bozdurmuşlar zamanında. 30 sene oldu, hala annemin bileziklerini ödeyen yok. Ailesi öldü zaten, babam da hiiiç oralı olmadı 30 senedir. :)
Arada iğneler tabi. Ama bariz kul hakkı yemiş oldular topluca. Ben bu tarz şeyleri ciddiye alıyorum. Ben imkanım olunca alacağım bir şey inşallah.Ah ya, anneciğiniz ara ara söylüyor mu peki?
İmkanınız varsa, anneme bir bileklik bir kolye birşey alıp, babamın yanında takardım. Annecim, senin altınlarına kadar düşmüşler, ölüp gittiler ben borçlarını Ödemiş olayım sen üzülme diye
2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Ermeyin, borç değil planlı bile olabilir. Kredi çekeriz gerekirse de oğlu ödesin2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Eşim tamam dedi konuyu kapatalım o zaman bir şekil hallederiz dedi ama üzüldü bir de ben arsa almayı düşünüyorum dedi o zaman dedi arsa alırız arsanın parasını babam öder sen de dedi altınları verirsin altın yerine arsa parası öder dedi üzerine yaparız dedi almamız da bir ayı bulur dedi ben yine de güvenemem çünkü bu devirde kardeşine bile güvenemiyorsun
Ya vu şakamı. Resmen bir şekilde altınları almaya çalışıyorlar. Arsa alınacaksa zaten bozdurur ben alırım. Sakın yapmayın lütfen ya. Eşinize bile güvenemedim nedenseEşim tamam dedi konuyu kapatalım o zaman bir şekil hallederiz dedi ama üzüldü bir de ben arsa almayı düşünüyorum dedi o zaman dedi arsa alırız arsanın parasını babam öder sen de dedi altınları verirsin altın yerine arsa parası öder dedi üzerine yaparız dedi almamız da bir ayı bulur dedi ben yine de güvenemem çünkü bu devirde kardeşine bile güvenemiyorsun
Haciz olayı gerçekse bence vermelisiniz öder mi ödemez mi onu siz daha iyi bilirsiniz benimde 2 ay sonra düğünüm var şahsen eşim bana söylese ben veririm2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
verme sakın ne hacizi.senin altinlarinami kaldi tum sulale acizlermi .degmez verme cunku geri gelmeyecek altinlarin.kocan surat yapsada izin verme almasin.yalan hepsi.haciz gelmesi bile yalandir2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?