Kurs konusuna bakmıştım o yüzden direk onu sormadım, isabet olmuşYa ne desem boş eylemleri devam ediyor benim de bahanelerim ve ekme çabalarım. kadınlar kulübü bana çok faydalı oluyor bazeneskiden utanir bahane bulamazdim bişey söyleyemezdim. Şimdi en azindan deniyorum ve bazende başarılı oluyorum.
Ama cidden kadin kafasini sabitlemiş uğraşmak çok zor inan.pazar günü evde yalnizdim whats uptan yazmaya başladı bize gel sıkılma babanla oturuyoruz dedi bende gelmeyeceğimi işlerim olduğunu söyledim.amaç beni çağırmak değil cagrilmak zaten ama yapmadım sonra aksam beş gibi musaitsen sana geliyim dedi onun üstüne de bişey diyemedim cagirmadanda bi yolunu buluyor okurs konusunda da kayıtlar dolu dedim hocaya sormadan konuyu bi daha açmadı .sen sorunca çenem düştü çok yazdim :)
seninde işin zor ya, Allah yardımcın olsun..bu ne her fırsatta tepende..Ya ne desem boş eylemleri devam ediyor benim de bahanelerim ve ekme çabalarım. kadınlar kulübü bana çok faydalı oluyor bazeneskiden utanir bahane bulamazdim bişey söyleyemezdim. Şimdi en azindan deniyorum ve bazende başarılı oluyorum.
Ama cidden kadin kafasini sabitlemiş uğraşmak çok zor inan.pazar günü evde yalnizdim whats uptan yazmaya başladı bize gel sıkılma babanla oturuyoruz dedi bende gelmeyeceğimi işlerim olduğunu söyledim.amaç beni çağırmak değil cagrilmak zaten ama yapmadım sonra aksam beş gibi musaitsen sana geliyim dedi onun üstüne de bişey diyemedim cagirmadanda bi yolunu buluyor okurs konusunda da kayıtlar dolu dedim hocaya sormadan konuyu bi daha açmadı .sen sorunca çenem düştü çok yazdim :)
İlk etapta anneni karıştırmabende bekliyorum annem gelsin diye, gelsin bakalım nolcak.. ağzını açıp bi laf edicekmi, öyle bi terbiyesizkil yapıcakmı.. işte o zaman annemide alır çıkar giderim o evden..
hımm şimdi anladım canım, ya benim kafa sağlıklı düşünemiyo..rutin kalmak mı, ben annemde hiç kalmadımki rutini olsun,bi kere kaldık bi gece, bide mevlütte kaldım bi gece o da kavga gürültü bir sürü kırgınlıkla..en iyisi bi h.sonu gidip kalmak..bakalım nolcak o zamanİlk etapta anneni karıştırma
O yüzden sen git dedim
Rutin kaç gün kalıyosan öyle kal sonra gel
Mırın kırın ederse bas yaygarayı ne oluyosa olsun
Bakarsın işe yarar geri barışırsınız , annen en son öğrensin diyorum bu yüzden
son durum restleştik dün akşam ve konuşmuyoruz..Son durum ne
Bilmiyordum kaç gün olduğunuhımm şimdi anladım canım, ya benim kafa sağlıklı düşünemiyo..rutin kalmak mı, ben annemde hiç kalmadımki rutini olsun,bi kere kaldık bi gece, bide mevlütte kaldım bi gece o da kavga gürültü bir sürü kırgınlıkla..en iyisi bi h.sonu gidip kalmak..bakalım nolcak o zaman
evet kendine yapilani sindiriyosun bi şekilde ama konu anne olunca işler değişiyor. Eşinin tarzini eşime çok benzettim iyiyken çok iyi ama isine gelmeyen durumda agir konuşur benim eşim de. Şu an eşimle annem arasında bi sıkıntı yok benim ailem hiç bir zaman bizim iliskimizin içinde olmadı aksine onun ailesi beni yoran taraf oldu hep.ya nedir bu kocaların yaptıkları böyle,senin adınada çok üzüldüm..asla bu konuda ona tamam demiyeceğim..tartışma esnasında lafının nereye gitiiğini bilmiyo,çok ağır konuşuyo..ama bu sefer bitti artık taviz yok..anneye yapılan insanın kendisine yapılandan daha çok koyuyo dimi cnm..şimdi nasılsın kv ile?
Üzüldüm inş düzelir aranız hatasını anlar da özür diler sendenson durum restleştik dün akşam ve konuşmuyoruz..
güldürdün beni sağol valla :)Bilmiyordum kaç gün olduğunu
Birgünse birgün kal gel, ilk etapta kalbi fazla zorlanmasın
Birgüncük kaldım de gelince de yavaş yavaş artırırsın, tabi nasip olursa
Ben 3.kişilerin sadece boşanma aşamasında duyma taraftarıyım en son yani
Ev senin de evin nasılsa git gel bakalımgüldürdün beni sağol valla :)
onun kalbi varmı ki, artık emin değilim
evet çok mantıklı, gidip kalıcam ve dönücem bakalım noluyo,
evet ya iyiyken çok iyi ama kendi istemediği bişey olsun kurt adama dönüşüyo..benimkinin ailesi uzakta o yüzden seninki gibi bi durum yok, ben eşimin anlayışsızlığından çekiyorum..evet kendine yapilani sindiriyosun bi şekilde ama konu anne olunca işler değişiyor. Eşinin tarzini eşime çok benzettim iyiyken çok iyi ama isine gelmeyen durumda agir konuşur benim eşim de. Şu an eşimle annem arasında bi sıkıntı yok benim ailem hiç bir zaman bizim iliskimizin içinde olmadı aksine onun ailesi beni yoran taraf oldu hep.
Evinde huzursuzluk çıksın istemem ama eşin bi resti hak etmiş sende çekmişsin zaten birak cani isteyene kadar konuşmasin
amin cnm inşallah ama hiç özür dileyeceğini sanmıyorum.. hemde hiç..Üzüldüm inş düzelir aranız hatasını anlar da özür diler senden
dedim onuda dedim ağaç kovuğundanmı çıktım ben dedim.. ama kim anlıyoki..aynen ben anneme gidicem ve kalıcam ve dönücem..işte o zaman herşey netlleşir..gidemezsin dicek gidiyorum dicem ve gidicem..ay bide gelip annemde pislik çıkarmasın, yaparmı acaba öyle bişey ?Ev senin de evin nasılsa git gel bakalım
Kozlarınızı başbaşa paylaşın
Annen size gelse olay daha dallanır budaklanır ve kadın alınır haliyle, hiç bi zamanda unutamaz
Siz kozlarınızı paylaşın çözerseniz unutursunuz da, çözmezseniz sonu belli ayrılık maalesef ama çok geçerli bi sebep bu sen köle misin ağaç kovuğundan mı çıktın saçmalıyo eşin hiç fırsat verme
Bilemem ki hiç görmediğim tanımadığım bi adamdedim onuda dedim ağaç kovuğundanmı çıktım ben dedim.. ama kim anlıyoki..aynen ben anneme gidicem ve kalıcam ve dönücem..işte o zaman herşey netlleşir..gidemezsin dicek gidiyorum dicem ve gidicem..ay bide gelip annemde pislik çıkarmasın, yaparmı acaba öyle bişey ?
ödenirmi hiç anaların hakkı..bu benim ikinci evliliğim..ilki bittiğinde ben ağladım anacım ağladı, ben yemedim o da yemedi..şimdi kalkmış beyfendi bana ne diyo,ANNEM o benim ANNEM..Anne hakkı ödenmez sevmeye ömürler yetmez Bütün dünya benim olsa bir Annem etmez ( koca bugün seni sever yarın kimbilir bi başkasını sever )
İki üç sene önce oldu bu olay ama gram taviz vermedim k.v.ye ve eşimin ailesinden kimseye gitmedim iftarlar oldu katilmadim k.v yüzsüzlüge devam etti ve geliyordu yine hatta benim tavrimi bizim ne suçumuz var diyerek saçma buldu ama dedimya gram taviz vermedimKurs konusuna bakmıştım o yüzden direk onu sormadım, isabet olmuş
Bi dahakine müsait değilim demeyi de dene
Bi de bu kısmı bilmiyordum kendi a nnesi sürekli ensendeyken senin annenle irtibatı kesmiş eşin, neyseki rest çekmiş düzeltmişsin sonra
kestiremiyorum ki ne yapıcağını? yok ya o kadar da yapmaz herhalde..Bilemem ki hiç görmediğim tanımadığım bi adam
Sence ?
Yok . Ama zaten daha öncesinde de sorun cikarmazdı o dönem yeni bebek oldu eşim hep benle kavga halinde bende artık sussun yeterki diye hep her dediği ne uydum. O tepki yetti bu konuda. Ailem ya nasıl gitmem yasaklanır. Evimi ihmal etmediğim sürece gider gelirim tabiki. En başta büyük tepki vermeniz gerekirdi. Bu konu lütfen rica minnet konusu değil benim için. Başka biyer olsa amenna annem ya. Ve benim annem de tek yaşıyor 10 dk mesafeye izin mi istiycem.şimdi karışmıyomu canım..biz bu iş çöezmicez ve sonu boşanmak olucak gibi geliyo artık bana..
dimi.. tavizler tavizler tavizler..insana kendi kişiliğini kaybettriyo, yok bu sefer bende vermicem..en iyisini yapmışsın..İki üç sene önce oldu bu olay ama gram taviz vermedim k.v.ye ve eşimin ailesinden kimseye gitmedim iftarlar oldu katilmadim k.v yüzsüzlüge devam etti ve geliyordu yine hatta benim tavrimi bizim ne suçumuz var diyerek saçma buldu ama dedimya gram taviz vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?