kızlar inanın boşanmayı bile düşündüm öyle kırıldımki, ama ikinci evliliğim benim.. tekrar nasıl döneyim annemin evineabisiyle yengesiyle konuştum ben tahammül edemiyorum dedim, sabret düzelir dediler
Bence, 2. evliliğiniz olduğu için ona mecbur olduğunuzu ve boşanamayacağınızı düşündüğü için böyle yapıyor. Siz bir evi terkedin de görün bakalım nasıl kuyruğu kıstırıp dolanıyor peşinizde...
evet ona bi ders vermeli galiba, vazgeçeceğimi anlamalı ama çalışıyorum ya, nerde kalırım naparım, hadi anneme gittim h.sonu ya sonra, puffffffffffKaybetmekten korkan taraf sen olduğun için avantajlı olan o, bırakamicanı biliyo adam
aynen öyle sakın sakın canım ipleri tamamen eline verme, baştan çok tatlı geliyo ama öyle değilmiş işler..banada derlerdi de anlamazdım..şimdi anlıyorum..çok geç oldu ama anladım..önce SEN.. bunu sakın unutma..erkeklerin egomanyasından bıktım!
yemin ederim bunları okudukca bende simdiden erkek arkadaşımın bi güzel ağzına s..... :))
demek ki baştan yapmak lazım şaka maka eli maşalı olmazsan insanı eziyolar işte.
Allahtan yapı olarak bencil bir insanım:)aynen öyle sakın sakın canım ipleri tamamen eline verme, baştan çok tatlı geliyo ama öyle değilmiş işler..banada derlerdi de anlamazdım..şimdi anlıyorum..çok geç oldu ama anladım..önce SEN.. bunu sakın unutma..
adı ne sohbet konusunun, internetten bulup kendisine izletmek isterim..Atv de Nihat Hatipoğlu bu konu üstüne sohbet veriyo keşke eşiniz izlese
onun tarafı oldumu bahanesi çok..şunada eminimki Allah gecinden versin kp vefat etse kv ile beraber yaşarız, onun annesi yalnız kalamaz çünkü, erkek anası erkekle kalır!!!!!!!!! kız anası kimin umrunda !!!!!!!!!!! ama iyice doldum bu iş böyle gitmeyecekEşinize pes doğrusu. O sizin anneniz gelip kalacak sizde ya da siz gidip kalacaksınız bu çok normal. İlerde kendi annesi gelse kalsa ne yapacak sizden tepkisiz mi kalmanızı isteyecek. Siz ne olursa olsun tepkinizi koyun böyle adam çekilir gibi değil.
işteyim bakamamkiSenin konunun aynısı takip et reklam çıktı tekrar aynı yerden devam edermi bilmiyorum canım
onun tarafı oldumu bahanesi çok..şunada eminimki Allah gecinden versin kp vefat etse kv ile beraber yaşarız, onun annesi yalnız kalamaz çünkü, erkek anası erkekle kalır!!!!!!!!! kız anası kimin umrunda !!!!!!!!!!! ama iyice doldum bu iş böyle gitmeyecek
onun tarafı oldumu bahanesi çok..şunada eminimki Allah gecinden versin kp vefat etse kv ile beraber yaşarız, onun annesi yalnız kalamaz çünkü, erkek anası erkekle kalır!!!!!!!!! kız anası kimin umrunda !!!!!!!!!!! ama iyice doldum bu iş böyle gitmeyecek
yok yok çocuk yok, o kadar çok istiyordumki çocuğumuz olsun ama şuanda bu adama çocuk doğurmak gibi bi hevesim kalmadı, zaten kendide istemiyo çocuk beyefendinin rahatı kaçıcak sonra, kim uzanıcak koca gece üçlü koltuğa yatıcakannenin üzülmesini istemediğin için boşanmak istemiyosun ama annen bunları bilse daha çok üzülcek. ben zaten zaten 1 kere boşandım sende kendini vazgçilmez sanma mesajını ver eşine. çocuk yok heralde bu adama çocuk falan yapma
İmanı olsa böyle yapmaz zaten.. Nihat Hatipoğlu mu değiştirecek adamı..Atv de Nihat Hatipoğlu bu konu üstüne sohbet veriyo keşke eşiniz izlese
Valla canım sen ilk evliliğinde deneyimli biri olarak, kusura bakma ama bu kadar sorunlu, vicdansız bir adamı nasıl koca diye kabul ettin.. Boşversene sen, annen birgün üzülür, iki gün üzülür. Ömür boyu çekilirmi bu tipleme yahu....he bide bu kalma mevzusundan sonra kurban bayramı geldi ve biz antalyaya gittik ve benim sevgili eşim annemi bayramlık ta akşam 9 da aradı, neymiş kurbana gitmiş yorulmuş uyumuş falan filan.. iyice düşüyo gözümden haberi yok
dinine düşkün kendisi bide..hatta kapansam sevincek kadar..İmanı olsa böyle yapmaz zaten.. Nihat Hatipoğlu mu değiştirecek adamı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?