Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

O sabret düzelir diyen yenge kendi babasinin mevlüdüne bile misafir gibi gidermiymis acaba? Ahlaksiz vicdansiz saygisiz tiplere kocam da kocam diye yapismayin artik ya. Nedir bu sinirlerim gerildi iyice. Bu ikinci konu bugün. Nasil hazmedilir ki babanin mevlüdüne el gibi gitmek. Sadece yemek yapmak misafir agirlamak degil ki mevlüt dedigin. Sizin o evde annenizin yaninda bulunmaniz ne kadar önemli bir sey. Gidemezsin kalamazsin diyen tipler evrilmisler bir de üstüne onlar da gelemez kalamaz diyorlar artik. Ya hic nisanlilik dönemi flört falan yasamiyo rmusunuz, solugu nikah masasinda mi aliyorsunuz anlamiyorum ki? Haddini biliyor mu, edep adap, saygi terbiye var mi bunlara hic bakmiyor musunuz?

Kaybetmekten korkan taraf sen olduğun için avantajlı olan o, bırakamicanı biliyo adam
evet ona bi ders vermeli galiba, vazgeçeceğimi anlamalı ama çalışıyorum ya, nerde kalırım naparım, hadi anneme gittim h.sonu ya sonra, puffffffffff

aynen öyle sakın sakın canım ipleri tamamen eline verme, baştan çok tatlı geliyo ama öyle değilmiş işler..banada derlerdi de anlamazdım..şimdi anlıyorum..çok geç oldu ama anladım..önce SEN.. bunu sakın unutma..

Aralarinda hic bir sorun yokken annen bu kadar el ustunde tutuyorken sana ne annen buraya gelsin ne sen ona git demeyi bir tarafi yiyorsa sizin kocanizi cok simarttiginizi gosteriyor

Isterse 5 inci evliligim olsun ne demek babamin mevlutune misafir gibi gidip iki saat kalmak hangi kitapta yaziyor bu

Ben olsam iki gun onceden giderim hic donmemek uzere beyefendi bir ogrensin annene saygi duymayi evet sartlarini kabul ediyorum deyip uygularsa tamam yoksa defolsun gitsin

Atv de Nihat Hatipoğlu bu konu üstüne sohbet veriyo keşke eşiniz izlese

alla
Allahtan yapı olarak bencil bir insanım:)
4 yıllık bir ilişkim var ve ciddiyiz ben genelde baskın olan tarafım evlendiğimde bu değişcek diye korkuyorum.
zaten babamla annemin evliliğni görüyorum babam sürekli annemi aşağılar kendi akrabalarını cok tutar bened bunlara şahit olarak büyüdüğüm için hep içimde erkeklere karşı düşmanlık besledim ve biraz feminist bir tarafımda var. inşallah evlilik saygıyı öldürmez.

Eşinize pes doğrusu. O sizin anneniz gelip kalacak sizde ya da siz gidip kalacaksınız bu çok normal. İlerde kendi annesi gelse kalsa ne yapacak sizden tepkisiz mi kalmanızı isteyecek. Siz ne olursa olsun tepkinizi koyun böyle adam çekilir gibi değil.

Senin konunun aynısı takip et reklam çıktı tekrar aynı yerden devam edermi bilmiyorum canım

onun tarafı oldumu bahanesi çok..şunada eminimki Allah gecinden versin kp vefat etse kv ile beraber yaşarız, onun annesi yalnız kalamaz çünkü, erkek anası erkekle kalır!!!!!!!!! kız anası kimin umrunda !!!!!!!!!!! ama iyice doldum bu iş böyle gitmeyecek

he bide bu kalma mevzusundan sonra kurban bayramı geldi ve biz antalyaya gittik ve benim sevgili eşim annemi bayramlık ta akşam 9 da aradı, neymiş kurbana gitmiş yorulmuş uyumuş falan filan.. iyice düşüyo gözümden haberi yok

Oğlu olmayan napacak belediye kaldırsın cenazesini falan, ya da kendi kızı olsa evine gitmiyim mi diyecek

Çok yanlış bir düşünce valla size Allah kolaylık versin ama sakın altta kalmayın. Bu konuyu alttan alır da kabullenirseniz bu adam size her şeyi yapmakta kendini özgür görecektir. Ona bu şansı sakın vermeyin derim.

annenin üzülmesini istemediğin için boşanmak istemiyosun ama annen bunları bilse daha çok üzülcek. ben zaten zaten 1 kere boşandım sende kendini vazgçilmez sanma mesajını ver eşine. çocuk yok heralde bu adama çocuk falan yapma

yok yok çocuk yok, o kadar çok istiyordumki çocuğumuz olsun ama şuanda bu adama çocuk doğurmak gibi bi hevesim kalmadı, zaten kendide istemiyo çocuk beyefendinin rahatı kaçıcak sonra, kim uzanıcak koca gece üçlü koltuğa yatıcak

Valla canım sen ilk evliliğinde deneyimli biri olarak, kusura bakma ama bu kadar sorunlu, vicdansız bir adamı nasıl koca diye kabul ettin.. Boşversene sen, annen birgün üzülür, iki gün üzülür. Ömür boyu çekilirmi bu tipleme yahu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…