Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

Valla sen ona söyle boşuna dindarım diye geçinmesin..
dedim demezmiyim, dini açıdanda sadece kendine göre kullanıyosun dedim,kocalık hakkıymış bilmem neymiş, ondan izinsiz hiç biyere gidemezmişim, araştır biraz dedim, sende benim ailemi görmeyi engelleyemezsin dedim..tık yok..

Başta hoşlarına gidiyo kızlarımızın. Oraya gitme buraya gitme denmesi. Sevgilim beni kıskanıyo,sahipleniyo falan diye havalara giriyolar. O sevgili koca olunca bir tık ötesi oluyo işte. Aileye bile göndermemek..

Başta hoşlarına gidiyo kızlarımızın. Oraya gitme buraya gitme denmesi. Sevgilim beni kıskanıyo,sahipleniyo falan diye havalara giriyolar. O sevgili koca olunca bir tık ötesi oluyo işte. Aileye bile göndermemek..
aynen öyle.. bunlar hep söyleniyorda anlamıyo insan, ta ki böyle durumları yaşayana kadar..verilen tavizler, verilen gereğinden fazla değer gün geliyor sana katlamalı olumsuzluklar olarak geri dönüyor..anlıyorumki benim aşım artık şımarıklık boyutuna ulaşmış...

Ayy ne gaddar kocalar var tööbe tööbe evlerden ırak

Aile kavramı yok galiba eşinizde. Annenize gitmesine nasıl karışır sanki yabancı birisi. Siz en başından tepkinizi göstermediğiniz için böyle yapıyor. Aynısını siz onun ailesine yapsanız ortalıgı ayaga kaldırır kesin.

Ne kadar romantikti değil mi "ama beni kıskanıyoo" derken. Romantizmin son noktası işte tadını çıkarsın.

yıllarca tek yaşamış, öyle aile akraba bilmez pek..bayramlarda bile kendi akrabalarını gezen insan değil..bide bana diyoki benimde annemler aynı masafede olsa onlarında kalmasını istemem, he dedim tabi eminim öyle.. ama annesi antalydan dayısı rahatsız diye ist.a geldiğinde bizde kal diye tutturdu beyefendi..ya da eminimki ben desem antalyaya annenlere gidip kalayım bikaç gün gıkını çıkarmaz..

Canım durumuna çok üzüldüm eşinle inşallah konuşarak halledersiniz mantığına inmeye çalış diyicem ama dinlerse kendi annesini senin annenin yerine koymasını iste bakalım ne diyor bi de anenene sen bizde kalma nasıl diyeceksin onu da söyle

Baban yok. Bir annen var. Ona da göndermiyor. Gelmesini de istemiyor. Vicdansız merhametsiz. Kocalık hakkını biliyor da analık hakkını duymamış herhalde? Çocuk yoksa yapılacak olan belli.

Tamam kendisi tek yaşamış olabilir yıllarca. Eşiniz gitmiyosa bile sizin gitmenize engel olmasın. Annenizede yazık sonucta o sizin canınız kanınız. Ağırlığınızı koyun mutlaka.

Annenizn Bir kusurunumu gordu acaba??? Bn esimle tartisrkn annem araya girmisti esime cikismisti.. Esim daha yeni yeni annemle iyi

Bazı erkekler fazla değer vermeye gelmiyor. Siz de çok deģer vermiş hayatın merkezine koymuşsunuz. Ya merkezden çıkaracak ne olursa olsun sonu boşanma dahi olsa annemi bırakamam diyeceksiniz yada merkezde kal annem dışarda kalabilir diceksiniz. Kendi annesi geldiğinde de ben ayni problemi çıkarırdım ev küçük derdim. Onlara gidince de kendimi o kadar yormazdım. Al işte bak ne yaparsan yap sen adam aynı.

Reactions: anu
Elinizi verip kolunuzu kaptırmışsınız maalesef. İşiniz zor. Kararlı bir duruş sergileyebilir ve geri adım atmadan sağlam durmayı başarabilirseniz, eh belki..

Çalışıp çalışmadığınızı bilmiyorum ama eğer çalışıyorsanız işiniz biraz daha kolay. Neden derseniz, parayla güç doğru orantılı olarak artıyor ya da azalıyor ne yazık ki. Parayı veren düdüğü çalar gibi..

İkinci evliliğin diye bulunduğun durumu kabullenme. Kabullensen bile bari çaktırma. Hakkını savun,gerektiği yerde resti çek. Bu durumun senin yumuşak karnın olduğunu bilirse daha çok ezer,daha çok baskı yapar "nasılsa 2.evlilik gidemez" diye.
Maalesef taktik,entrika,strateji vs gerektirecek bir adam var karşınızda.
Allah herkese şeffaf evlilikler nasip etsin ne diyim.

madem öyle sende onun ailesine hayvan gibi davranırsın nasıl olsa dünyaya bir hayvan getirmişler

kızlar hepinize çok teşekkür ederim, inanın güç verdiniz kuvvet verdiniz..
bu kavgamızdan bi müddet sonra bana dediki cumartesi git annene kahvaltı yapın oturun dönersin akşam üzeri, vicdan yaptı herhalde
onun derdi kalmak.. hadi biz kalmayalım döneriz hoş gerçi gittiğimizde sayılı.. ama benim anacığım geldiğinde dönemez o kadar yolu.. haklısınız taviz vermicem gerekirse bu iş biter, koca çok ama ana baba bi tane başka yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…