- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Valla sen ona söyle boşuna dindarım diye geçinmesin..dinine düşkün kendisi bide..hatta kapansam sevincek kadar..
dedim demezmiyim, dini açıdanda sadece kendine göre kullanıyosun dedim,kocalık hakkıymış bilmem neymiş, ondan izinsiz hiç biyere gidemezmişim, araştır biraz dedim, sende benim ailemi görmeyi engelleyemezsin dedim..tık yok..Valla sen ona söyle boşuna dindarım diye geçinmesin..
Başta hoşlarına gidiyo kızlarımızın. Oraya gitme buraya gitme denmesi. Sevgilim beni kıskanıyo,sahipleniyo falan diye havalara giriyolar. O sevgili koca olunca bir tık ötesi oluyo işte. Aileye bile göndermemek..Bu hödüklerin klasik onu giyme bunla konuşma kıskançlıklarına katlanılmasını bir noktaya kadar anlıyorum da benim aileme gitmeme kısıtlama koyacak adam daha anasının karnından doğmadı. O kim oluyormuş be. Dünkü b.k... Elin herifi annenizden daha mı kıymetli.
aynen öyle.. bunlar hep söyleniyorda anlamıyo insan, ta ki böyle durumları yaşayana kadar..verilen tavizler, verilen gereğinden fazla değer gün geliyor sana katlamalı olumsuzluklar olarak geri dönüyor..anlıyorumki benim aşım artık şımarıklık boyutuna ulaşmış...Başta hoşlarına gidiyo kızlarımızın. Oraya gitme buraya gitme denmesi. Sevgilim beni kıskanıyo,sahipleniyo falan diye havalara giriyolar. O sevgili koca olunca bir tık ötesi oluyo işte. Aileye bile göndermemek..
Ayy ne gaddar kocalar var tööbe tööbe evlerden ırakKızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
Başta hoşlarına gidiyo kızlarımızın. Oraya gitme buraya gitme denmesi. Sevgilim beni kıskanıyo,sahipleniyo falan diye havalara giriyolar. O sevgili koca olunca bir tık ötesi oluyo işte. Aileye bile göndermemek..
yıllarca tek yaşamış, öyle aile akraba bilmez pek..bayramlarda bile kendi akrabalarını gezen insan değil..bide bana diyoki benimde annemler aynı masafede olsa onlarında kalmasını istemem, he dedim tabi eminim öyle.. ama annesi antalydan dayısı rahatsız diye ist.a geldiğinde bizde kal diye tutturdu beyefendi..ya da eminimki ben desem antalyaya annenlere gidip kalayım bikaç gün gıkını çıkarmaz..Aile kavramı yok galiba eşinizde. Annenize gitmesine nasıl karışır sanki yabancı birisi. Siz en başından tepkinizi göstermediğiniz için böyle yapıyor. Aynısını siz onun ailesine yapsanız ortalıgı ayaga kaldırır kesin.
yok canım ya hiçbi sorun yok..en ufacık bile bişey yok..annem zaten melek, kv hayatta yapmaz istesede yapamazAnnenle arasında bir problem mi var.
Bazı erkekler fazla değer vermeye gelmiyor. Siz de çok deģer vermiş hayatın merkezine koymuşsunuz. Ya merkezden çıkaracak ne olursa olsun sonu boşanma dahi olsa annemi bırakamam diyeceksiniz yada merkezde kal annem dışarda kalabilir diceksiniz. Kendi annesi geldiğinde de ben ayni problemi çıkarırdım ev küçük derdim. Onlara gidince de kendimi o kadar yormazdım. Al işte bak ne yaparsan yap sen adam aynı.bu kadar terbiyesizleşebileceği aklıma bile gelmezdi, çok kırgınım ve geçmiyo içimdeki kırgınlık.. aileside böyleymiş babasıda annesini göndermezmiş, abiside yengesini, he yengesi şimdi gidiyo ama aradan kaçyıl geçmiş..aileden aşılanmış galiba..ailesi antalyada, bayramlarda gidip orda kalıyoruz, sadece bayramdan bayrama gidiliyo çünkü, ben bayramlarda bile anacığımın yanında olamıyorum ya(((
İkinci evliliğin diye bulunduğun durumu kabullenme. Kabullensen bile bari çaktırma. Hakkını savun,gerektiği yerde resti çek. Bu durumun senin yumuşak karnın olduğunu bilirse daha çok ezer,daha çok baskı yapar "nasılsa 2.evlilik gidemez" diye.aynen öyle.. bunlar hep söyleniyorda anlamıyo insan, ta ki böyle durumları yaşayana kadar..verilen tavizler, verilen gereğinden fazla değer gün geliyor sana katlamalı olumsuzluklar olarak geri dönüyor..anlıyorumki benim aşım artık şımarıklık boyutuna ulaşmış...
madem öyle sende onun ailesine hayvan gibi davranırsın nasıl olsa dünyaya bir hayvan getirmişlerKızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?