Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

ama ben arıyorum hemde en az haftada 1gün..
Valla canım bende her cuma arardım.Baktım ki arayan yok beni merak eden yok aramayı kestim yavaş yavaş.Hamileyken bile hadi beni merak etmiyorsun torununu merak et dimi?Aramadılar.Hepten koyverdim sonra.Eşimde niye aramadın demez sağolsun kendide çok aramaz.Onlarda işi düşmeyince aramazlar.Alıştım artık 8. senemize girdik biz.Az çok tanıyorum herkesi.

Annemin çok meşhur bi sözü vardır ; "10 tane koca bulunur ama 1 tane ana bulunmaz."
Annemle görüşmekten kimse alıkoyamaz beni o kim oluyormuş ki.. Onun ailesine gelince tamam,sana gelince yok. Ne kadar anlayışsız bir adam.

zaten hele bi anneme bu konuda en ufak bişey dese, işte o zaman büyük konuşmiyim ama bu iş kesin biter..
Yeni evlisiniz belki sensiz uyuyamıyordur hep yanında olmanı ve yanlız kalmanızı istiyordur tabi sebebi ne olursa olsun tutumu yanlış ama zamanla düzelebilir diye düşünüyorum
ah bi bilsemki değişecek.. mevlütte kaldım ertesi gün geldim eve içerde yatmış, yatakodasında yatmamış.. değişmesini umut ediyorum inşallah..

oooo ben aramasam bizimki der ara ara diye..ama kendi yok..
evet ya neden bu kadar anlayışsız anlamaıyorumki

terbiyesiz. eşin tek kelimeyle terbiyesiz. ona mı düşmüş annene gelmesin demek, sana izin vermemek? haddini bildir, resti çek. yazık anneciğine. baban da yokmuş, kadıncağız elin herifin yüzünden kızına hasret mi yaşasın?

senin annen gelip kalmayacaksa onunda ailesi gelmeyecek o zaman.. hadi gitme dedi de buna niye karışıyor hayret bişey ya

O ne demekmis afedersin, annemi istemeyen beni hiç istemesin, hayır kadincagiz gelse aylarca kalsa derim ki düzeniniz bozuldu, bir gece iki gece hayır bir iki hafta idare edilemiyorsa, hiç aile kurduk denilmesin, yazıklar olsun, bir çocuk kolay mi yetişiyor, geceli gündüzlü hamileliği emirmesi, yıllarca gözüne bak, sonuç bu olsun, seni bir gün evine sigistiramasin.... Rabbim kötü insanlardan uzak tutsun

O nedemk oyle ya gidip kalma falan

senin annen gelip kalmayacaksa onunda ailesi gelmeyecek o zaman.. hadi gitme dedi de buna niye karışıyor hayret bişey ya
bende ondan hayatta böyle bişey beklemezdim.. içim öyle kırginki ona.. benim anamı 1gece misafir edemicek, gündüz gelsin dönsün diyen biriyle evlenmişim..bumuymuş aile olmak..

yıllar geçiyor 2016 yılına geldik bu insanların cehaleti geçmiyor.İnsan annesinim yanında istedıgı kadar kalır anne de geldiğinde istediği kadar kalır.Koca çok ama anne bir tane.işte bu kadar.

O bagiriyorsa sen de bagir. O nasil lafini dinletiyorsa sen de ayni sekilde dinlet. N4e demek annen kalamaz sen de kalamazsin... yok ya!

O bagiriyorsa sen de bagir. O nasil lafini dinletiyorsa sen de ayni sekilde dinlet. N4e demek annen kalamaz sen de kalamazsin... yok ya!
bağırdım bağırmazmıyım, sakin konuştum olmadı, bağırdım daha inada bindirdi, sinirlerim boşaldı deli gibi ağladım umrunda olmadı..aradan zaman geçti sordum yine aynı fikirleri fikirsizin..

Suç eşinde değil, suç sende. Ben de istemem eşimin ailesiyle görüşmesini, onun dik durup arayı bularak görüşmesi lazım. E adam da istemiyor sen de karşı çıkmayınca baskısını kurmuş. Anneciğinin yüreği sızlıyordur kızımı kendi ellerimle evlendirdim yüzüne hasret kaldım diye. Bir bayramda bile gelip elimi öpmeyecekse, ne yapayım ben o evladı.

bana annende kalmayacaksın - annen bizde kalmayacak deme cesaretinde bulunacak o şahsiyeti böyle sürükler konteynere atarım arkadaş

ailesi antalyada olduğu için sadece bayramlarda görebiliyorlar abisi ve eşim. bayramdan bikaçgün önce anneme uğruyoruz bayramlık , ama bütün bayram antalyadayız tabi, 2 bayram oldu evleneli önceki zaten balayına denk geldi. karşı çıkmazmıyım hiç, çıkıyorum ama bi sonuç alamıyorum

Sonuç alamıyorum ne? Ne yapacak, annende kalırsan seni dövecek mi? Boşayacak mı? Yatağı mı ayıracak? Bunlardan çekinip tavrını koymuyorsan hala suçlu sensin. Kızım böyle cesareti olmayan biri gibi davransa asıl üzüldüğüm bu olur.

Ya canım allah gecinden versin annene bişey olursa vicdanen zaten bu adamı için almayacak bosayacaksin. Bari öncesinde bosada kendi kalan ömrünü huzurlu geçir.
Hem belkide esin yola gelir senin kararlılığını görünce. Herkes babası annesi, abisi yengesi değil, çekmeyin bu tipleri.

haklısınız.. bi kardeşim var o da evlencek bikaç ay sonra, annem yalnız kalıcak..gerçi yan dairede olucak kardeşim ama olsun evler ayrılıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…