Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

Bende kalmalı olayları sevmem ama sizin durumunuz farklı 2 saat yol var bide mevlüd de nasıl sorun yapar anlamadım gidiceksin bikaç saat için geri dönüceksin harbi böyle herifleri nerden buluyorsunuz arkadaşım ya yazık anneciğinde tek başına

bilirmiydim böyle yapacağını..aklımın ucundan geçmezdi..aynen canım git gel 4-4,5 saati buluyo.. evet babamın mevlütü..bu beni çok kırdı zaten...sanki kurt adam oldu..

Hasta, ben olsam böyle saçma bir kuralı ve adamı!!!!! Hayatta ciddiye almazdım, bu benim için bir boșanma gerekçesi

Hasta, ben olsam böyle saçma bir kuralı ve adamı!!!!! Hayatta ciddiye almazdım, bu benim için bir boșanma gerekçesi
daha önce yazmıştım canım, benim ailemin yaşadığı yer küçük biyer ve kalabalık bi sülaleyiz. ve bu benim ikinci evliliğim..benimde aklımdan geçti boşanmak geçmedi değil..ama işte..

O zaman sen de senin ailen de bizde kalamaz ve ailene gitmeyeceğiz desene her seferinde sen de sorun çıkar.
Yahu bu adamları çok mu arıyorsunuz?
Ailenize değer vermeyen adam size de değer vermiyor demektir.
Canınızı yakmak istiyor demektir.
Çok fazla yüz veriyorsunuz bu heriflere sonra kendilerini birşey sanıyorlar.
Senin ailenle eşin arasında bir sorun mu yaşandı peki neden bu tavrı?

hiç yapım huyum değil ama yapıcam bu gidişle galiba..
yok canım ya hiç sorun olmadı, hemde en ufak bişey bile olmadı, benim annemi bi tanısan.. kv lik yapmaz, hiçbişeye karışmaz..

hiç yapım huyum değil ama yapıcam bu gidişle galiba..
yok canım ya hiç sorun olmadı, hemde en ufak bişey bile olmadı, benim annemi bi tanısan.. kv lik yapmaz, hiçbişeye karışmaz..
evlenmeden önce de böyle miydi?
bence bi gözünü korkutman gerek eşinin bu böyle olmaz.
herkes haddini bilecek,
ve bence sakın çocuk yapma annenin sana yardıma gelmesine bile karışır bu adam.

evlenmeden önce de böyle miydi?
bence bi gözünü korkutman gerek eşinin bu böyle olmaz.
herkes haddini bilecek,
ve bence sakın çocuk yapma annenin sana yardıma gelmesine bile karışır bu adam.
yok yok ne çocuğu.. çocuk fikrinden soğuttu beni..
böyle değildi ya,tabi o zaman sorumluluk yok rahat..buluşuyoruz evlere dönüyoruz..kurt adam gibi..şaka gibi..köprüyü geçene kadarmı yani herşey..

yok canım öyle farklı hiçbişey yok,sebep yok..zaten diyoki ben gelmesinmi dedim, gelsin dönsün, sende git dön.yahu zaten annemi 1ayda ,1.5ayda bir görüyorum..kadın o kadar yol çekicek dönücek gidicek..

E o zaman sizde seneye bayramın 1. Günü sabah erkenden Antalya ya uçakla gidersiniz yine ayni aksam kalmadan donersiniz.

Ayy gece evde yanlız kalmaya korkuyor olmasın :))

az önce başka bir konuyu daha okudum eşi izin vermiyormuş. izin nedir abi ya? ben halama teyzeme ne bileyim bir yere gidecek olsam aileme söylüyorum "izin" almıyorum. çünkü tanıdığımız bildiğimiz insanlar.
sen kendi ailene izin alamadığın için gitmiyorsun yedirebiliyor musun çocuk gibi izin isteyip azarlanmayı kendine
ikinci eşim diyosun eş gelir gider
sen onun ailesine kul köle ol o senin bir ananı sığdıramasın bir yere
büyük konuşmak olmasın benim aileme saygısı olmayan insanın bana hiç saygısı yok demektir
kendi ailesi her ikrama layıkken benim aileme laf edemez
ailesi geldiği zamanda direk kalamazsınız biz böyle bir karar verdik derim
gt olur kalır

Eşiniz çok düşüncesiz, sizde çok garipsiniz kusura bakmayın. Birazcık sesinizi çıkartın ne demek annende kalamazsın? Hemde babanınızın mevlütünde?

iyi de gerekçesi ne yani

hadi gezmeye vs gitme de mevlütte de bir gece önce kalmak için araya abisini vs sokmak ne gerek var

yani adamın bakış açısı sakat

o da gelseymiş ayrıca da mevlüte bu da ayrı bir cinslik de neyse

günde 5 saat yol gidip 2 saat oturup mu gelecekmişsiniz

hadi sizin ev küçük diyor anneni istemiyor ki zaten az geliyormuş

açarsın bir yatak salona yatar ne olacak

siz oraya gidince ne oluyormuş

kapıyorlar mıymış sizi

Onun ailesiyle mi yaşıyorsunuz? Biri akıl mi verdi acaba saçma sapan. Annelerimiz babalarimiz bugün var yarın yaslaniyorlar. Yazık annenize bakmanız gerekse problem olur demekki. Bazı şeyler kural prensip değildir. Karşılıklı anlayış lazım. Umarım ikna edersiniz

Ben annemede kayinvalidemede mevlut yada misafir gelecekse gocunmam yardım ederim ve uzakta olsalar bile birgün önceden giderim yaparım ederim gelirim. Güzel bir uslubla kavga etmeden anlatın belki kabul eder

Bu adamı boşamayan kadın, benim gözümde herşeyi hakediyodur.zavallı anneniz..ah böyle adamlar bana denk gelmiyor ki ..Allah dağına göre kar veriyor..

Başlarım öyle kocaya.
Başkasını bilmem ama benim için boşanma sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…