- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
yok canım, çok istiyodum ama o istemiyo rahatı kaçıcak tabi.. artık bende istemiyorum ona çocuk falan yapmak, korkuyorum..Çocuğun yok dimi. Burnunu sürmek daha kolay olurda bu durumda.
bilirmiydim böyle yapacağını..aklımın ucundan geçmezdi..aynen canım git gel 4-4,5 saati buluyo.. evet babamın mevlütü..bu beni çok kırdı zaten...sanki kurt adam oldu..Bende kalmalı olayları sevmem ama sizin durumunuz farklı 2 saat yol var bide mevlüd de nasıl sorun yapar anlamadım gidiceksin bikaç saat için geri dönüceksin harbi böyle herifleri nerden buluyorsunuz arkadaşım yayazık anneciğinde tek başına
daha önce yazmıştım canım, benim ailemin yaşadığı yer küçük biyer ve kalabalık bi sülaleyiz. ve bu benim ikinci evliliğim..benimde aklımdan geçti boşanmak geçmedi değil..ama işte..Hasta, ben olsam böyle saçma bir kuralı ve adamı!!!!! Hayatta ciddiye almazdım, bu benim için bir boșanma gerekçesi
hiç yapım huyum değil ama yapıcam bu gidişle galiba..O zaman sen de senin ailen de bizde kalamaz ve ailene gitmeyeceğiz desene her seferinde sen de sorun çıkar.
Yahu bu adamları çok mu arıyorsunuz?
Ailenize değer vermeyen adam size de değer vermiyor demektir.
Canınızı yakmak istiyor demektir.
Çok fazla yüz veriyorsunuz bu heriflere sonra kendilerini birşey sanıyorlar.
Senin ailenle eşin arasında bir sorun mu yaşandı peki neden bu tavrı?
evlenmeden önce de böyle miydi?hiç yapım huyum değil ama yapıcam bu gidişle galiba..
yok canım ya hiç sorun olmadı, hemde en ufak bişey bile olmadı, benim annemi bi tanısan.. kv lik yapmaz, hiçbişeye karışmaz..
yok yok ne çocuğu.. çocuk fikrinden soğuttu beni..evlenmeden önce de böyle miydi?
bence bi gözünü korkutman gerek eşinin bu böyle olmaz.
herkes haddini bilecek,
ve bence sakın çocuk yapma annenin sana yardıma gelmesine bile karışır bu adam.
yok canım öyle farklı hiçbişey yok,sebep yok..zaten diyoki ben gelmesinmi dedim, gelsin dönsün, sende git dön.yahu zaten annemi 1ayda ,1.5ayda bir görüyorum..kadın o kadar yol çekicek dönücek gidicek..
zaten hele bi anneme bu konuda en ufak bişey dese, işte o zaman büyük konuşmiyim ama bu iş kesin biter..
ah bi bilsemki değişecek.. mevlütte kaldım ertesi gün geldim eve içerde yatmış, yatakodasında yatmamış.. değişmesini umut ediyorum inşallah..
Kızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?