- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
bağırdım bağırmazmıyım, sakin konuştum olmadı, bağırdım daha inada bindirdi, sinirlerim boşaldı deli gibi ağladım umrunda olmadı..aradan zaman geçti sordum yine aynı fikirleri fikirsizin..
Eğer konu sahibi bizim gibi akrep kadını değilse işi zorHerkesin evi düzeni farklı, benim eşim bana annene gitmeyeceksin, kalmayacaksın hele hele annen kalmayacak dese kıyameti koparırım, cüret edemez böyle birşeye, şimdi sana bunu burda nasıl aşılıycaz nasıl değiştircez durumu pek bilemedim.
Kızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
Evet anlıyorum canım, haklısın tabiki, o zaman sadece konuşmak kalıyor, konuș ve gerçekten çok üzüldüğünü defalarca dile getir. Bıkmadan üzüntünü göster ama küsme. Allah yardımcın olsun, seni üzdüysem özür dilerim canımdaha önce yazmıştım canım, benim ailemin yaşadığı yer küçük biyer ve kalabalık bi sülaleyiz. ve bu benim ikinci evliliğim..benimde aklımdan geçti boşanmak geçmedi değil..ama işte..
Demi :) Ya ne bileyim hangi burç olursa olsun bir tarafta anne var.Eğer konu sahibi bizim gibi akrep kadını değilse işi zorEğer nickinin altında akrep kadını yaziyorken bunun tam tersi bir yorum yapmis olsaydin akrep oldugundan suphe ederdim
Zaten erkeklerin, bizle evlendiklerinde annelerinin oz annemiz gibi oz annelerimizin de yabanci gibi olmasi beklentilerini anlamis degilim. Soz konusu kendi anneleri olunca ise akan sular durur. Ne zaman bu kadar bencil oldu bu erkekler!!!Demi :) Ya ne bileyim hangi burç olursa olsun bir tarafta anne var.
Yorum yapmadan geçecektim de söz konusu anne olup, eşe bu kadar taviz verilmesi bu kadar şımartılması garip geldi, susamadım. Araları okumadım inşallah konu sahibini tutumunu değişmeye ikna eden olmuştur.
Ağzınıza sağlıkAnneye gönderme söz konusu ise bi aile kurallarına bağlılık, bi kroluk, bi kıskanmalar kurallar filan..
Ama kadını çalıştırmaya bi şekilde kazandığı parayı yemeye, onca erkeğin içine göndermeye gelince hiç sıkıntı yok.
Kusura bakmayın çok sinirlendim eşinize.
O senin annen üstelik baban da yokmuş...eşinin sana böyle yüklenmeye...hakkı yok bence...sanki yabancıya gidiyorsun...insan annesindede kalamıyacaksa...daha kimde kalabilir....kimi insan varki gidip haftalarca kalıyor....Kızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
Sen ne kadarını verirsen o o kadarını alır ama sınır çizmek gerekiyor erkeklere. Muhtemelen konu sahibinin kocasının akıl hocası vardır yollama etme diyordur kocası bakmış ha ben ne dersem yapacak, haddini almakta sorun görmüyor. Eş sevilir huzur istenir de, hayır arkadaş ailen söz konusuysa kocana verdiğin taviz yarın sana başka sorunlarla dönerZaten erkeklerin, bizle evlendiklerinde annelerinin oz annemiz gibi oz annelerimizin de yabanci gibi olmasi beklentilerini anlamis degilim. Soz konusu kendi anneleri olunca ise akan sular durur. Ne zaman bu kadar bencil oldu bu erkekler!!!
Aynen katiliyorum. Yasadim hatta... Baktim hep benimkilere yapalim diyor. Eee benimkiler? Resti cektim. Benden nasil davranmami istiyorsan sen de oyle davranacaksin! Simdi nasil mi? Ne kadar ekmek o kadar köfte!!! Kusura bakmayacaklar. Herkesin annesi bir tane. O kadar kolaysa o annesinden vazgecsinSen ne kadarını verirsen o o kadarını alır ama sınır çizmek gerekiyor erkeklere. Muhtemelen konu sahibinin kocasının akıl hocası vardır yollama etme diyordur kocası bakmış ha ben ne dersem yapacak, haddini almakta sorun görmüyor. Eş sevilir huzur istenir de, hayır arkadaş ailen söz konusuysa kocana verdiğin taviz yarın sana başka sorunlarla döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?