Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

bağırdım bağırmazmıyım, sakin konuştum olmadı, bağırdım daha inada bindirdi, sinirlerim boşaldı deli gibi ağladım umrunda olmadı..aradan zaman geçti sordum yine aynı fikirleri fikirsizin..

Yahu ne bağırıp çağırması,ağlaması?? Sen yetişkinsin arkadaş basıp gideceksin annene..çocukmusun ki şeker almak için ağlayıp,bağırıyosun? Ben senin gibi kadınların varlığına inanamıyorum.Bu nasıl bir ezikliktir,sizin çocukken başınıza çok kötü birşey falan mı geldi??

Bencillik yapmasın.annen Özler sen de özlersin.eşimin ailesi uzakta benimkilerle aynı ilde yaşıyoruz.her hafta gider kalırım 1 gün de olsa.ben de çok düşkünü. Anlayışlı olması lazım .annenle kişisel bi problemi mi var bilmem ama sakın bu konuda ona yüz verme.evlenmeden önce nasıldı tahmin etmiyormuydu evlenince de ona gideceğini.sinirlendim ya parçalarım öyle adamı

Eğer konu sahibi bizim gibi akrep kadını değilse işi zor Eğer nickinin altında akrep kadını yaziyorken bunun tam tersi bir yorum yapmis olsaydin akrep oldugundan suphe ederdim

ben o kocayı paralarım ...hele hele annen kalmayacak desın ha....çokmu yumusaksınız anlamadım kı..neden ezdırıyorsunuz kendınızı...ustelık babanızda yokmus..yazık gunah o annenıze....yemın ederım kocanızın gırtlagını sıkasım geldı...dusuncesız herıf........rest cekın dedıgınızede yapın.......

Çok ayıp değil mi ama ya

Ne anlayışsızlık. Senin hakkın annene gidip kalman.

Peki onun ailesiyle ilgili aynı durum söz konusu olduğunda da mi böyle yapıyor? Annem gelip kalamaz, biz ona yardıma gitmeyeceğiz, onda kalamayız diyor mu eşin?

daha önce yazmıştım canım, benim ailemin yaşadığı yer küçük biyer ve kalabalık bi sülaleyiz. ve bu benim ikinci evliliğim..benimde aklımdan geçti boşanmak geçmedi değil..ama işte..
Evet anlıyorum canım, haklısın tabiki, o zaman sadece konuşmak kalıyor, konuș ve gerçekten çok üzüldüğünü defalarca dile getir. Bıkmadan üzüntünü göster ama küsme. Allah yardımcın olsun, seni üzdüysem özür dilerim canım

Nasıl bir hainlik bu ya.Ödün verme bu konuda.Annen sonucta ya dahası varmı.

Belliki ikinci evliliğin gözün korkmuştur "ben nedersem onu yapcak eli mahkum babasıda yok" diye düşünüyo insafsız şeytan adam
Allah bildiği gibi yapsın onu

Sizin ona yaptığınız konuşmalarınızdan bu cesareti almamışsa bende bişey bilmiyorum

Sizin buna cesaret edemiyeceğinizi çoktan anlamış ve kendi kurallarınca size bir yol çizmiş

Eğer konu sahibi bizim gibi akrep kadını değilse işi zor Eğer nickinin altında akrep kadını yaziyorken bunun tam tersi bir yorum yapmis olsaydin akrep oldugundan suphe ederdim
Demi :) Ya ne bileyim hangi burç olursa olsun bir tarafta anne var.
Yorum yapmadan geçecektim de söz konusu anne olup, eşe bu kadar taviz verilmesi bu kadar şımartılması garip geldi, susamadım. Araları okumadım inşallah konu sahibini tutumunu değişmeye ikna eden olmuştur.

Zaten erkeklerin, bizle evlendiklerinde annelerinin oz annemiz gibi oz annelerimizin de yabanci gibi olmasi beklentilerini anlamis degilim. Soz konusu kendi anneleri olunca ise akan sular durur. Ne zaman bu kadar bencil oldu bu erkekler!!!

Anneye gönderme söz konusu ise bi aile kurallarına bağlılık, bi kroluk, bi kıskanmalar kurallar filan..
Ama kadını çalıştırmaya bi şekilde kazandığı parayı yemeye, onca erkeğin içine göndermeye gelince hiç sıkıntı yok.
Kusura bakmayın çok sinirlendim eşinize.
Kendini değiştirmesi gereken Eşiniz, sizin yapacak çok bişeyiniz yok. Onun izin vermesi önemli, bi şekilde razı etmeniz gerek.

Ağzınıza sağlık

O senin annen üstelik baban da yokmuş...eşinin sana böyle yüklenmeye...hakkı yok bence...sanki yabancıya gidiyorsun...insan annesindede kalamıyacaksa...daha kimde kalabilir....kimi insan varki gidip haftalarca kalıyor....

Zaten erkeklerin, bizle evlendiklerinde annelerinin oz annemiz gibi oz annelerimizin de yabanci gibi olmasi beklentilerini anlamis degilim. Soz konusu kendi anneleri olunca ise akan sular durur. Ne zaman bu kadar bencil oldu bu erkekler!!!
Sen ne kadarını verirsen o o kadarını alır ama sınır çizmek gerekiyor erkeklere. Muhtemelen konu sahibinin kocasının akıl hocası vardır yollama etme diyordur kocası bakmış ha ben ne dersem yapacak, haddini almakta sorun görmüyor. Eş sevilir huzur istenir de, hayır arkadaş ailen söz konusuysa kocana verdiğin taviz yarın sana başka sorunlarla döner

Yetmez arkadaşım daha çok kölesi ol eşinin. Kendi kişiliğini yok say. Onun emrinde geçir tüm hayatını. Kusura bakma eşinin hiiiç suçu yok. Ona bunları yapma fırsatı verende suç.

Aynen katiliyorum. Yasadim hatta... Baktim hep benimkilere yapalim diyor. Eee benimkiler? Resti cektim. Benden nasil davranmami istiyorsan sen de oyle davranacaksin! Simdi nasil mi? Ne kadar ekmek o kadar köfte!!! Kusura bakmayacaklar. Herkesin annesi bir tane. O kadar kolaysa o annesinden vazgecsin

Seni bakan büyüten bi ana böyle Densiz herife verdiği için çok şanssız üzüldüm, içimden tonlarca ağır laf geciyoda neyse,, kocaciginin emrindeki köle gibi canlandin gözümde

tobe ya rabbim
sizi sırayla mı veriyolar
sabır sınar gibi

Sizin anneniz gelemiyor yada siz gidemiyorsanız Onun anneside gelemeyecek ve O da annesine gidemeyecek yada annesine tek başına gidecek. Valla benim Eşim asla aile konusuna karışıamaz. Biz yakınız ailemle o yüzden kalma git gel diyodu valla bir başladım söylenmeye artık şugün şurdayım diorum çıt çıkaramıyo valla. Alttan da almayın bence.

Bana izin vermeyecek, kendisi ama ailesiyle görüşebilecek? Yok öyle bir dünya.

Madem ben gidemiyorum, oda kesinlikle bensiz annesigile gidemez. O kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…