Eşim Annemi Evden Kovdu

Bizim bu annedır babadır dıyıp görmezden geldıgımız seyler sadece bize yuk.

Kimse demiyor, gelındır oglumun sevdıgıdır karısıdır torunumuzun anasıdır.

Bu bile gozumde karsılıklı.

sırf yastan dolayı yası bizden buyuk diye, saygının s sını haketmeyen ınsanlara gösterdiğimiz o saygı oyle fuzuli ki.

Ama insanız iste bıyerde ileri gidemiyoruz, duruyoruz. Karsı taraflar oyle mı? Asla.
Sızın adınıza cok sevındım.
Saygı bekleyen saygıyı haketsın.

ameliyat sürecinizde yok muydu anneniz, yanlış mı anladım ?
eşinizin tavrının neye olduğunu en iyi siz anlarsınız, o ana siz şahit oldunuz. ama dediğiniz gibi çocuğunuzu hastaneye götürmek istememişse eşiniz bu daha büyük problem bence.

bu durumda annenizin söyleme şekli de önemli mesela. emreder gibi bir sesle söylemiştir, rahatsız olmuştur vs vs..

ben kimseyi savunmuyorum. sadece kv size sürekli hastaneye götürelim dese işime karışıyor der tepki gösterirdiniz kuvvetle muhtemel.

Erkek annelerine rahat batıyor malesef o yuzden yani

bilemiyorum. sürekli kadınlar için kv nin her dediği hata burada. konu sahibine de yazdım. kv si gelip üst üste hastaneye götürelim dese "benim çocuğum, zamanını benden iyi mi bilecek, her işime karışıyor" derdi yüksek ihtimalle.
aynısını eş kişisi de hissetmiş olabilir.

Evet isine karisiyor gibi oldu cunku esim bu hastaligin sureci boyle devam ediyor beklememiz lazim diyip durdu etraftan duyduklari bu yondeydi annem de boyle olmaz bir daha drye götürelim dedi. Esim de ben gerekirse götürürüm seni eve birakayim diyip annemi egale etmeye çalıştı

bende hak veriyorum size ama yine aynı sonuç kadında kötü niyet yok kadın iyilik peşinde yine de o tavrı hak etmiyor. ısrarla ben seni eve bırakırım demek hadi git demek.

Çok teşekkür ederim çok haklısınız.Bize saygıyı öyle bir öğrettiler ki, hakkımızı savunmayı saygısızlık sandık ama gözüm açıldi artık

valla bu terbiyesizlikten sonra o adama eşim demeye devam etmem.anneme bunu yapacak adam kapıda bulur kendini, saygısız.

bende hak veriyorum size ama yine aynı sonuç kadında kötü niyet yok kadın iyilik peşinde yine de o tavrı hak etmiyor. ısrarla ben seni eve bırakırım demek hadi git demek.
Evet sadece düşündügu torunuydu endisesi oydu belki isine karisti ama art niyet yoktu onca emegin karsiligi bu olmamaliydi

tamam anladım, ben diyorum ki; aynısını siz gerek görmezken kv niz size ısrarla söylese rahatsız olmayacak mıydınız ?

Rahatsiz olurdum ama evden kovmazdim

annenizin ne tarzda konuştuğunu bilmiyoruz. tarafsız olamayacağınız için doğal olarak, elbette size göre yumuşak konuşmuştur.
açıkçası ben eşinizin tavrını, devam ederse ağzımdan kötü bir laf çıkacak, en iyisi aynı ortamda olmayalım şeklinde anladım.

ha bana göre annenize bunu böyle demektense, size söylemesi daha doğru olurdu. siz orta yolu bulurdunuz.

ama dediğim gibi sizin rahatsız olacağınız şeyi eşinizin yaşadığını düşünüp ona göre tavır alın bence.

Bence burada bir yanlis yok, esiniz kendi cocuguyla, anneniz olmadan da ilgilenebilecegini gostermek istemis.

Fazla annecisiniz, bu durumun esinizi bunaltmasi normal. Ben esinizde yanlis goremiyorum

Annem cok konusmaz ama esim tahammülsüz davrandi. Keske bana soyleseydi doktora goturmemek icin bunu yapmasi cok ayipti. Esime de dedim annem sana bugune de cok deger verirdi ama bundan sonra sanmiyorum ayni degeri göstereceğini dedim.

Bence burada bir yanlis yok, esiniz kendi cocuguyla, anneniz olmadan da ilgilenebilecegini gostermek istemis.

Fazla annecisiniz, bu durumun esinizi bunaltmasi normal. Ben esinizde yanlis goremiyorum
Anneci olabilecek son kisiyim inamin degilim. Esim de bilir bu durumu annemle sadece cocugumu biraktigim zamanlar görüşürüm. Telefonla haftada bir gorusurum annem fedakar cefakar bir kadindir. Oyle gelip gitmez de bunu hic hak etmedi

Burdaki bazı kadınları gerçekten anlamıyorum.

Konu sahibini suçlama levelinden, konu sahibinin annesini suçlama leveline atladık.

Kadin torun bakmaya gelmişse el üstünde tutulmalıdır. Bu anne olabilir, kv olabilir, dedeler olabilir... ya da bir başka büyük. Her kimse bize yardımcı olmaya geleni el üstünde tutmalıyız.

Eğer istemiyorsak, öncelikle durumu eşimize söylemeyiz. Ve kesinlikle gelen kişiye iş yaptirmayacak ve minnet etmeyeceğiz.

Sen çocuğuma bak ama ben sıkılınca seni kovarım... öyle mi

Baba kişisi madem çocuğu ile ilgili karar vermek istiyor, o halde çocuğun bakımı ile bizatihi ilgilenecek.

Terbiyesizliğin nankörlüğün lüzumu yok.

Eşim annemi kovsa boğarım eşimi. Ve hakeza ben onun annesini kovsam o da aynı şekilde muamele eder.

Kv tarlasından domates toplamama izin verdi diye nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım ben. Insanlar çocuğuna bakan kadini oldukça nazik ve kibar bir şekilde kovuyor.

Daha da vahim olani burdaki bazı kadınlar bu durumu "eşin sıkılmıştır" "Eşin rahat edememiştir" vb bahanelerle adamı anlıyorlar.

Inanamiyorum şu anda.

Kkda beni en çok hayal kırıklığına uğratan konu oldu.

Ben sıkılıp kv mi evden kovsam "hem çocuğuna batırıp hem de nasıl kovarsın" diyen kadınlar burda adam "nazikçe" kovdu diye adamı savunuyor.

Lütfen kimse alıntı filan yapmasın. Öfkeliyim. Kırıcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…