Ne alaka istememek eşim yokkende bende kaldı beraber yattım kadınla dediki sen ne iyi insansın hediyeler herşeyi aldım yedirdim içirdim dedim kimse olmasa ben varım yanındaEşinizin bağırmaya hakkı yok. Saçmalamış. Ama siz de 1,2 günlüğüne gelen kv yi istememişsiniz belli onun gerginliği ile hastalığı bahane edip tavır yapmışsınız bu da bana yanlış geldi
Bağırmadım ki sadece niye acele ediyorsunuz makine için ikide bir makine makine misafir mi gelecek dedim yaparım sonra benKimse hasta diye kimseye yükselmesin valla hastaysa dönsün kıçını yatsın milletle didişmeye haliniz varsa makinenin iki tuşunada basar çalıştırırsınız.
Neden böyle şöyledinizSenin neyine yardım edelim yahu, sanki dikkate alacaksın söylediklerimizi.
Ne alakası var eşim yanıma geliyo KV çağırıyor çocuk iki dakika yanımda duramadı saçma benceAy hakikaten sinir bozucu olmuşsunuz yalnız.
“Siz çok biliyorsunuz ya” dese bana biri “ne halin varsa gör” der geçerim.
Kadın makineyi çalıştıracakmış, ne var bunda? Siz iyi hissedince toplarsınız diye beklese yine konu açardınız.
Üşüttüm de yazmışım ishalim yazmışım görüyor musunuzYalnız kayınvalide haklı, enfeksiyon için sıcak su kullanılmaz.
Kocan iki yönden haksız.
1. İnsan bir bulaşık makinesi çalıştırmayı nasıl bilmez?
2. Bağırmaya ne gerek vardı
İshalle sıcak su ne alakaÜşüttüm de yazmışım ishalim yazmışım görüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?