Eşim annesinin yanında bana bağırdı çağırdı

ya bi insan ağrıdan kıvranırken tek dert evdeki bulaşık makinesi mi ben de bunu anlamıyorum ne acelesi var
Ağrıdan kıvranırken gel elinde yıka dememişler, sormuşlar. Batılın bi de isterseniz, ne bu mağdur psikolojisi ayol

Kadına çemkirmedim eşime dedim bu bir ikincisi de bağıran Çağıran her fırsatta kızan adam iyi ben mi haksızım ne tuhafsınız ya

E yarım saat sürse işi yine gelir yanınıza. yanınızda dursa ne olacak zaten yatın dinlenin, hastaneye gidelim demiş yok demişsiniz
Çünkü dalga geçerek diyor sonra gidelim dedim e sabahtan beri hastanedeydin şimdi mi böyle oldun dedi ya bilerek yapıyormuşum güya inanmıyor

Üşüttüm ve ağrım vardı eşim sıcak su torbası ahzırlamak istedi kv neden buna karışıyor
Çünkü kadın biliyor sıcak su torbası doğru yöntem değil ,ilaç içip bol bol su iceksiniz.

Ben burada kayınvalideye üzüldüm gelini hasta diye yardım ediyor doğru bir bilgi veriyor yine yaramıyor yardım etmese ben hastayken evime geldi yedi içti elini işe sürmedi derdiniz.

Kadına çemkirmedim eşime dedim bu bir ikincisi de bağıran Çağıran her fırsatta kızan adam iyi ben mi haksızım ne tuhafsınız ya

Yalnız evde kayınvalide varken eşinize bağırınca ortam gerileceği için kadına da bağırmış sayılırsınız.

evdeki huzursuzluk herkesi etkiliyor

Ne alaka istememek eşim yokkende bende kaldı beraber yattım kadınla dediki sen ne iyi insansın hediyeler herşeyi aldım yedirdim içirdim dedim kimse olmasa ben varım yanında

Beraber yattım derken mübalağa ediyorsunuzdur inşallah. Netleştirmek için soruyorum; kayınvalidenizle aynı yatakta mı yattınız ?

Kadına değil burdaki üyeye. üyeye
Konu su mu tıp mı yoksa eşimin bana terbiyesiz diye bağırıp çağırması anasına eski olayları anlatıp bu böyle diyip diyip beni küçümsemesi mi anlamadım
E sen yok yere sürekli huzursuzluk çıkarırsan eşini de kendine benzetirsin. Şu anlattığın konuda tamamen sen haksızsın. Biz sizinle yaşamıyoruz anlattığınız kadarıyla çıkarım yapıyoruz. Senin öfke kontrolsüzlüğün eşinin saygısını azaltmış, sana karşı sabrı azalmış, hatta belki sevgisi. Terapi görüp bir şeyleri düzelttiysen yeni sorunlar çıkarmak yerine önce yaptığın hataları telafi edip unutturman lazım değil mi? Oo sen diyorsun ki ben zamanında bağırdım çağırdım ama artık bitti herkes normale dönsün. Öyle Bi dünya yok insan hatırlar, eşin olayları unutsa da ona ne hissettirdiğini unutmuyor.

Çok insan var çevremde valla

ya bi insan ağrıdan kıvranırken tek dert evdeki bulaşık makinesi mi ben de bunu anlamıyorum ne acelesi var
Yemin ederim sana eğer kayınvaliden bulaşıkları toplamasa bu defa da hastayım işte bir bulaşığı bile toplamadı dersin

Herkes bi b.k biliyor gibi sanki daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiş gibi ahkam kesiyor. İyi gelir kardeşim !!! Kronik idrar yolu enfeksiyonu geçiren biri olarak nüksettiginde karnıma sıcak su ve hatta ısıtıcıyı açıp tam popomu da ona tutup rahatlarım. Bilimin ne dediği umrumda değil ağrım böyle geçiyor !! Ve o sırada yaşadığım gerginlik ve sinirlilikle herkesin kalbini kırabilirim.
Sen kendin kalkıp hazırlasana o gerzeklerin eline mi kaldın o bağırdıysa sen iki katı bağıracaktın hem anasına hem oğluna!

Valla anası bi yandan şakasına bana salak manyak dayaklıksın der kendisi anasına bu böyle eskiden böyle yapardı diyip beni ispikler peki ben napıcam eşim iki dk yanımda duracak kadın makine de makine tutturdu

Konuyu tersinden düşünün. Odada yatan eşiniz; gelen de sizin anneniz olsun. Eşiniz sizi yatağa yanına çağırsa; annem içerde, istenmediğini düşünür ,hoş olmaz. Hastaysan yat dinlen demez misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…