Eşim annesinin yanında bana bağırdı çağırdı

Rahatsız mı oldunuz yorum yapmayın öyleyse demekki aşamıyorum destek istiyorum

Üşüttüm ve ağrım vardı eşim sıcak su torbası ahzırlamak istedi kv neden buna karışıyor
Çünkü enfeksiyona sıcak su iyi gelmez, aksine zararlı. Siz çok biliyorsunuz ya dediğiniz konuda sizden çok biliyorlarmış, sizi düşünmüş.

Fark etmez, ısı arttıkça idrar yollarında bakteriler daha hızlı çoğalır. Bu yüzden sıcak size şu an zararlı. Umarım ateşiniz de çıkmaz. Bol bol su için olur mu?
Konu su mu tıp mı yoksa eşimin bana terbiyesiz diye bağırıp çağırması anasına eski olayları anlatıp bu böyle diyip diyip beni küçümsemesi mi anlamadım

Valla anası bi yandan şakasına bana salak manyak dayaklıksın der kendisi anasına bu böyle eskiden böyle yapardı diyip beni ispikler peki ben napıcam eşim iki dk yanımda duracak kadın makine de makine tutturdu

Bağırmadım ki sadece niye acele ediyorsunuz makine için ikide bir makine makine misafir mi gelecek dedim yaparım sonra ben
Makine misafir ilişkisi ne alaka makine dolmuş çalıştırmak istemişler sormuşlar mutfağı toplamasalardı hasta halimle işler yine bana kaldı derdiniz. Kimse size bişey yapmamış dememiş siz vırvır etmişsiniz hep gereksiz yere.

Valla anası bi yandan şakasına bana salak manyak dayaklıksın der kendisi anasına bu böyle eskiden böyle yapardı diyip beni ispikler peki ben napıcam eşim iki dk yanımda duracak kadın makine de makine tutturdu
Allah kolaylık versin adama niye bize eskileri anlatıyorsunuz eminim artık çevrenizde sizi dinleyen kalmamış bıkmıştır

Konularınızı okuyorum. Bu evlilik çok zor yürür. Zaten söylemişlerdi. Bakalım ipler nerede kopacak...
Takipteyim.

Konularınızı okuyorum. Bu evlilik çok zor yürür. Zaten söylemişlerdi. Bakalım ipler nerede kopacak...
Takipteyim.
Boşanma davası açsam ne olur acaba çünkü çok üzerime geliyorlar

Kayınvalideniz haklı sizi düşündüğü için demiş ama tabi insanlık yaramamış o ayrı. Bulaşık makinesinin tuşuna basmak bu kadar mı zor altı üstü mutfağa gitmişsiniz sanırsın londra köprüsünün diğer ayağını çağırmışlar sizi

Konu su mu tıp mı yoksa eşimin bana terbiyesiz diye bağırıp çağırması anasına eski olayları anlatıp bu böyle diyip diyip beni küçümsemesi mi anlamadım
Fikrimi ilk mesajda yazdım zaten. Bağırması hatalı. Bir bulaşık makinesini kullanmayı öğrenmekten imtina etmesi de hatalı. Alt tarafı iki tuşa basacak, 5 yaşında çocuk bile yapar. Önemli mi bence önemli. Evin tüm yükünü sana bırakıyor demek bu.
Ağrısı olan bir insanın ekstra gergin olmasını da hesaba katması lazım. Eski konularını bilemiyorum ama okuduğum kadarı ile bu ilk değilmiş ve kocan çok anlayışsız . Üzerine bu kadar yük alma.

Rahatsız mı oldunuz yorum yapmayın öyleyse demekki aşamıyorum destek istiyorum

Sizin buradan değil profesyonel destek + boşanma avukatına ihtiyacınız var. Burada insanlar “haklısın ayıp etmiş eşin” der içiniz soğur ama yarın yine aynı şey olacak. Siz eşinize eşiniz size saygı duymuyor bu evlilik nasıl yürür ki? Mesela bana göre bu anlattığınız olayda kavgayı siz çıkartmışsınız. Size sıcak su bir fayda sağlamazken yardımcı olmak isteyenlerle dalga geçmişsiniz. Eşiniz doktora gitmeyi teklif etmiş kabul etmemişsiniz. Sonrasında olay kopmuş zaten. İkinizde birbirinizi sevmiyorsunuz ama kavga etmeyi seviyorsunuz belli ki.

Allah kolaylık versin adama niye bize eskileri anlatıyorsunuz eminim artık çevrenizde sizi dinleyen kalmamış bıkmıştır
Çok insan var çevremde valla
ya bi insan ağrıdan kıvranırken tek dert evdeki bulaşık makinesi mi ben de bunu anlamıyorum ne acelesi var

Valla bence senin terapi Bi halta yaramamış. Yeni bi terapist bul kendini. Burda kadın sana hastalığın için insanlık edip tavsiye vermiş ona niye çemkiriyosun konu bu mu diye? Aynı şekilde kvde de bildiği bir şeyi söylemiş. Siz çok biliyorsunuz diye çıkışmak ne? Velev ki yanlış biliyor olsun yok zarar vermez sen yine de hazırla bana iyi gelir deseydin. Eşin de senin huysuzluğunu göre göre saygısı falan kalmamış daha da kalmayacak zaten bu gidişle. Ne ekiyorsan onu biçiyorsun.

Çünkü sanki hasta değilim de bilerek yapıyormuşum gibi tepkileri var doktora gidelim dedi ilk yok dedim sonra tekrar dedi tamam dedim ee akşama kadar hastanedeydin şimdi noldu dedi ben de tamam gitmeyelim o zaman dedim yani bilerek hasta numarası yaptığımı söylüyor ve imalarda bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…