Eşim annesinin yanında bana bağırdı çağırdı

Bilgi sahibi olmak bilmek değildir diyorum yaşamayan bilemez bu ağrıyı ve biri bana o an kalk bulaşık makinesini çalıştır dese kufrederjm ona ya

Hayır bir de demişim kocama bana sıcak su yap diye yapmamış bir de üstüne gevrek gevrek gülmüş tam cinayetlik yemin ederim
Abartma ya.
Biliyorum bende o ağrıyı.
O zaman hastane teklifini kabul edecekti konu sahibi.
Yok cinayetlik yok küfrederim falan.
Böyle abartılı tepkilere gerek yok

Bu kadin bu konuda haklı ama basa çıkamayacak tepki veremeyecek ve buradaki tavsiyelerin zerresini uygulamayacak kadar da güçsüz karakterli diyeyim hakaret olmasin. Her konusuna ayrı sinir oluyorum. Bu yüzden konuya yazmayacağım

Bilgi sahibi olmak bilmek değildir diyorum yaşamayan bilemez bu ağrıyı ve biri bana o an kalk bulaşık makinesini çalıştır dese kufrederjm ona ya

Konu sahibine dememişler ki makineyi çalıştır diye, kayınvalide oğlunu çağırmış sormak için

Bağırmadım ne alaka siz okuyor musunuz yazdıklar mı

Tamam triplenmişsiniz işte, çocuk sallarken yanlış yazmışım.

Şöyle anlatayım; bir eve gittiniz, yardımcı olmak adına evi toparlıyorsunuz ve bilmediğiniz bir makine için evin sahibinden yardım istiyorsunuz. Öteki ev sahibi de tavır yapıyor siz çağırıp duruyorsunuz diye. Ben kv yerinde olsam çıkar giderdim mesela.

Enfeksiyona sıcak su torbası iyi gelmez diye biliyorum bende.
Ayrıca makineyi çalıştırmak istemiş kadın yapmasa yapmadı olur yapınca da rahatsız oluyorsunuz…
Gereksiz tavır almışsınız.
Eşinizin tepkisi de fazla ama demek ki yorulmuş artık.

Ne alaka istememek eşim yokkende bende kaldı beraber yattım kadınla dediki sen ne iyi insansın hediyeler herşeyi aldım yedirdim içirdim dedim kimse olmasa ben varım yanında

Kadına çemkirmedim eşime dedim bu bir ikincisi de bağıran Çağıran her fırsatta kızan adam iyi ben mi haksızım ne tuhafsınız ya

Beraber yattım derken mübalağa ediyorsunuzdur inşallah. Netleştirmek için soruyorum; kayınvalidenizle aynı yatakta mı yattınız ?

Kusura bakmayın ancak sizin de ortanız yok.
Kayınvalidenizle aynı yatakta yatmanız, çok gereksiz ve aşırı bir hareket olmuş.

Evinizde misafir olan kim olursa olsun; yanında bağırıp, eşinizle tartışmanız gelen misafiri de huzursuz eder ve evde istenmediğini düşünür.

Evinize misafir gelince yanında tartışmayın; aynı yatakta da yatmayın.

Allahaşkına düzgün bir psikiyatriste gidin, gerçekleri görün artık. Bazen günde iki konu açıyorsunuz çözümü burada değil, çözüm sizde, artık bişeylerin farkına varın.

Ya siz çok biliyorsunuz .. misafirmi gelecek ne telaşı bu .. kullandığınız cümlelere bir bakın adam cinnet geçirmekte haklı yani hiç memnun olmuyor gibisin ben kayınvalide olsam o eve bidaha gelmezdim kimse kusura bakmasın

Ne alakası var eşim yanıma geliyo KV çağırıyor çocuk iki dakika yanımda duramadı saçma bence
Ne garipsiniz ya. Pek magdur gibi gelmediniz bana. Bayagi triplenmis, koca kadini da azarlamissiniz. Esiniz ona sinirlenmis bence. Esim de benim annemi azarlasa tepki gosteririm. Saygili olmak bu kadar zor degil.

Valla anası bi yandan şakasına bana salak manyak dayaklıksın der kendisi anasına bu böyle eskiden böyle yapardı diyip beni ispikler peki ben napıcam eşim iki dk yanımda duracak kadın makine de makine tutturdu
Siz mesafeyi ayarlayamazsanız böyle şakaları daha çok duyarsınız. Yukarda yorumunuzda kayınvalide ile yattım diyorsunuz. Saçmalığa bak. Garipsiniz kusura bakmayın

Allah korusun verem olmuş gibi davranmaya ne gerek var yahu? "Siz çok biliyorsunuz" falan. Kayınvalidenizin sizi hastasınız diye öpüp koklamayacağına göre, kadın da mutfağı topliyim bir yardımım olsun demiş.

Ayrıca üşütmek üst solunum yollarının virüs ile enfekte olmasına denir. Su torbasını koyup ısınınca üşütmeniz geçmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…