- 21 Kasım 2017
- 29.233
- 127.569
- 598
Sizi ikide bir itip kakıp hor gören o dangalağı boşarsanız aşmanız daha kolay olur.Rahatsız mı oldunuz yorum yapmayın öyleyse demekki aşamıyorum destek istiyorum
Bilgi sahibi olmak bilmek değildir diyorum yaşamayan bilemez bu ağrıyı ve biri bana o an kalk bulaşık makinesini çalıştır dese kufrederjm ona ya
Abartma ya.Hayır bir de demişim kocama bana sıcak su yap diye yapmamış bir de üstüne gevrek gevrek gülmüş tam cinayetlik yemin ederim
Hayır bir de sıcak su iyi gelmez demiş annesi adam o yüzden yapmamış. Demek ki kadının bildiği bir şey var.Hayır bir de demişim kocama bana sıcak su yap diye yapmamış bir de üstüne gevrek gevrek gülmüş tam cinayetlik yemin ederim
Bilgi sahibi olmak bilmek değildir diyorum yaşamayan bilemez bu ağrıyı ve biri bana o an kalk bulaşık makinesini çalıştır dese kufrederjm ona ya
Bağırmadım ne alaka siz okuyor musunuz yazdıklar mı
Arkadaşlar eski konularımdan da eşimi ve beni az çok biliyorsunuzdur . Eşimin annesi bizim evde birkaç günlüğüne . Ben çok hastalandım hem üşüttüm ziyaretim hem crp yüksek idrar yollarım ağır enfeksiyon oldu mide bulantım baş dönmem var işten geldim eşimle yine de alışverişi yaptım eve geldim yemek hazırladım yemekte kötüleştim çok ağrım ve bulantım başladı daha dayanamadım eşim doktora gidelim dedi yok dedim ilaçları az önce aldım biraz dinleneyim . Annesi de mutfağa geçti mutfağı toplucak . Eşim sıcak su torbası yapayım mı dedi olur dedim gitti yapmaya annesi yapma enfeksiyonda iyi gelmez demiş yapmadan geldi dedim siz çok biliyorsunuz ya yap nolur dedim karnım çok ağrıyo ama eşim beni ciddiye alan cümleler ama dalgacı mimiklere sahip şekilde cevaplar veriyo yanıma uzandı telefonda oyun oynucak neyse annesi çağırıp duruyo bulaşık makinesi nasıl çalışıyor diye birkaç kere baktılar yapamadılar o halde gelip bana sordu ben de Afralı şekilde kalktım sedim ki misafir mi gelecek ne bu bulaşık makinesi telaşı çalıştırırız sonra dedim ağrım var onun da gerginliğiyle . Eşim de bana bağırdı avazı çıktığı kadar . Yakasını çekiştiriyo çıldırmış gibiydi bana terbiyesiz saygısız sen bilerek yapıyorsun ben senin amacını biliyorum gibi yorumlar yaptı . Ben ağlayarak odama geçtim bişe demeden . Sonra eşim evden gitti . Geri geldi . Annesi Diyoki sen afralısın ondan fevrilendi ben se dedim bu kadar bağırmasına ne gerek vardı hastayım insan geeginleşebilir . Eşim se bilerek böyle yaptığımı düşünüyor annesine el bebek gül bebek ilgilenmeme rağmen . İkisinde beni suçladılar . Şimdi beraber oturuyorlar eşim ben annemle oturmam dedi . Ben dedim ki ben hiç ailemin yanında böyle sana bağırdım mı hakkımı size helal etmiyorum dedim . Gitti taa nişanlıyken ben terapi görmeden önce olan bi ses yükseltmemi örnek gösterdi yüzüme vurdu . Sürekli eski hallerimi yüzüme vuruyor düzelmiş olmama rağmen sürekli bende kötülük arıyor gülüyorum sen niye gülüyorsun biliyorum hastalanıyorum sen neden böyle yapıyorsun biliyorum diyip duruyor nolur yardım edin ben napıcam
Ne alaka istememek eşim yokkende bende kaldı beraber yattım kadınla dediki sen ne iyi insansın hediyeler herşeyi aldım yedirdim içirdim dedim kimse olmasa ben varım yanında
Kadına çemkirmedim eşime dedim bu bir ikincisi de bağıran Çağıran her fırsatta kızan adam iyi ben mi haksızım ne tuhafsınız ya
Beraber yattım derken mübalağa ediyorsunuzdur inşallah. Netleştirmek için soruyorum; kayınvalidenizle aynı yatakta mı yattınız ?
Neden?Ne alaka istememek eşim yokkende bende kaldı beraber yattım kadınla dediki sen ne iyi insansın hediyeler herşeyi aldım yedirdim içirdim dedim kimse olmasa ben varım yanında
Sıcak su torbası idrar yolu enfeksiyonunu arttırır, hatta yumurtalıkların şişerek patlamasına kadar gidebilir. Kayınvaldeniz haklıÜşüttüm ve ağrım vardı eşim sıcak su torbası ahzırlamak istedi kv neden buna karışıyor
Bilimin ne dediği umrumda değil
Ne garipsiniz ya. Pek magdur gibi gelmediniz bana. Bayagi triplenmis, koca kadini da azarlamissiniz. Esiniz ona sinirlenmis bence. Esim de benim annemi azarlasa tepki gosteririm. Saygili olmak bu kadar zor degil.Ne alakası var eşim yanıma geliyo KV çağırıyor çocuk iki dakika yanımda duramadı saçma bence
Su anlattiginiz olayda nerde uzerinize gelmisler, anlamadim. Onceki konularinizi bilmiyorum. Ama su konudan anlasilan siz de zor bir insansiniz.Boşanma davası açsam ne olur acaba çünkü çok üzerime geliyorlar
İyice yumusatip sulu sepkene dönecek hxhxhxhxİshalle sıcak su ne alaka
Siz mesafeyi ayarlayamazsanız böyle şakaları daha çok duyarsınız. Yukarda yorumunuzda kayınvalide ile yattım diyorsunuz. Saçmalığa bak. Garipsiniz kusura bakmayınValla anası bi yandan şakasına bana salak manyak dayaklıksın der kendisi anasına bu böyle eskiden böyle yapardı diyip beni ispikler peki ben napıcam eşim iki dk yanımda duracak kadın makine de makine tutturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?