Eşim annesiyle tartıştı

WiFi sizin diger konudanda biliyorum esinizden once bunu siz takinti yapmıştiniz arkadaslarda genel anlamda bu yonde yorumlarda bulunmuşlardı bu konuyu neden bukadar meseleye cevirdiniz hic anlayamadim cocugunuz size ileride size babaannesinin ilgisiigiyle ilgili hesap sormaz merak etmeyin birakin bence herkes dogru yada yanlis kendi tercihlerini yaşasin .Eşinizin annesiyle olan problemi de sizin esinizi bu konuda bunaltiginizdan olabilirmi sizce

Konu sahibi sizin yazınızı gorünce çocuklugum geldi aklıma
Beni ve kardeşlerimi hic sevmezdi babaannem (kız oldugumuz için)
Halamın ogullarına ölürdü resmen
Her isini bize yaptırırdı küçücük çocuk olmamıza ragmen
Annem çok pasif bi kadindı hicbirsey diyemezdi.
Evliyim 2 çocugum var ama hâlâ üzülürüm bizi neden sevmedi diye
Ben sizi anlıyorum
Sizin çocugunuzun onun sevgisine ihtiyacı yok ama niye ayrımcılık yapiyo

Arkadaş bu konuyu fazla takip kendisini bunaltıyor annelik babalik dedelik vs.insanlara zorla benimsetilmez hatta geri teper bu insanin icinden gelmeli

Ne mi yapacaksın?
Fitne çıkarmayacak, anne ogulun arasıni bozmayacaksin.
Senin gördüğünü, eşin görmüyor mu?
Neden kaşiyorsun? Resmen takmissin.

Aksini söylüyorsun ama bence bal gibi de kıskaniyorsun.
Bana öyle geliyor ki, eşini de sen dolduruyorsun.
Hem kimse zorla çocuğumu sevmesin diyorsun hem de ortalığı karistiriyorsun.
Sevmiyorsa sevmiyor. Allah kocana sabır versin..
Duşmanima dahi senin gibi gelin vermesin..

Ne değişik insanlar var yaa aman boşver hiç takma.. içinden gelmeyen insana ne denilirki.. bende iki aylık hamileyim ne ana ne baba ne görümce biri bile arayıp gözün aydın demedi ne deyim ben bunlara

Siz niye karistiniz? Kendinizi kotu etmeyin onlar bulur yarin birbirlerini.

Arkadaşı diger konusundanda bildigim icin bende bukadar net yorum yaptim sebepsiz yere bence bukadar takılıyor kayinvidenin eltisinin cocuklarina bakmasiylada alakali durum biraz

Ortalığı kim karıştırdı belli güzel taktik he bende yapıyım bunu kaynana uzay'a:)

Ve hep birbirine yakin yorumlar almasina Ragmen ayni konuyu farkli şekillerde aciyor calisiyor cocuguna annesi bakiyor bu konuyu hayatında neden surekli sicak tuttuğunu ve bukadar takildigini anlamis değilim o bukadar taktikca problemler artiyor görüldüğü uzere

madem o kadar biliyorsunuz aramayı, siz kayınvalidenizi be sıklıkta arıyorsunuz?
Daha hiç duymadım ben babaanne torunu arasın :)
Bir garipsiniz gerçekten. Çocuğa da böyle mi öğretiyorsunuz? Küçükler büyükleri arar, eş öpmeye gider, hal hatır sorar. Çocuğu haftada bir babaanneye ziyarete getirseniz haftada 1 de telefonla arayıp hoş beş ettirseniz kayınvalide de bir torunu olduğunu unutmaz.

Uzak kalın, küsün, aramayın, gitmeyin sonra vay efendim çocuğumu sevmiyorlar. E zaten sevgisine ihtiyacınız yokki. Bırakın bari eltinizi kıskanmayın da onun çocuklarını sevsinler...

Zaten tavrımı koyuyorum
Aramıyorum görüşmüyorum
Görünce de soğuk davranıyorum

Facebook'tan hiç birşey yokmuş gibi yorum yazınca eşim sinirlendi

Bazı insanlara normal geliyor
Fakat insan istet istemez kızıyor kırılıyor

Niye benim çocuğumu sormuyor diye

Bu üçüncü hamileliğim, ilki düşük, Allah bağışlarsa bir de kızım var

Ne kv ne kp ne görümce bir kez olsun hamileliklerimde ve Doğumdan sonra da nasılsın bebek nasıl diye sormadı ve kızım doğduğumdan beri 5 kere görmemişlerdir sanırım (13 aylık yavrum)

Kendi babamı ise kapıdan kovsan bacadan girer adam her gün torunumu göreceğim diye kırk bahane bulur gelir evimize

Yapacak bir şey Yok insanlara zorla sevdiremezsin zorla ilgilenmesini sağlayamazsın

Umursamamak en iyisi

Senin önceki konunu hatırlıyorum ve hiç hak vermemiştim.
Sonunda milleti birbirine düşürmüşsün tebrikler.

Haklısın ama senın cocugunu sevmelerıne ıhtıyacınız yok Çan'ını sıkma

Niye sizi aramamasına sizinle ilgilenmemesine takılıyorsunuz ve yuvanızın huzurunu bozuyorsunuzki?
Ben de aynı durumdayım. Kayınvalidemin 2 oğlu 2 de gelini var, ikimizin de birer oğlu var. Şu an 2.ye hamileyim, kızım olacak. Eltim de hamile, erkek bekliyorlarmış. Kayınvalidem eltimin oğluna doğum öncesi tüm bebek hazırlığını yaptı, doğum sonrası eltimin misafirlerini kendi ağırladı, doğum günlerinde hazırlıklarını yaptı, bayramlarda hatta zamansız türlü hediyeler aldı. Kendi annesi misafir gibi geldi gitti. Halen daha eltimin oğluna bakar hatta kendisi çalışmasına rağmen eltim de çalışmamasına rağmen sadece midesi kötüymüş diye kendi evine çağırdı bir de eltimlere baktı :) Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde doğum yaptım elimiz kolumuz boş çıktık hastaneden de dönüp evlerine gittiler, üzüldüklerinden düşünmek istememişlermiş.. Oğluma hamile kaldım, sormadılar. Doğum yaptım odama çıktım; birşey olursa diye odaya çıkmanı bekledim kimseye söylemedim dedi.. Oğlumu özleyip evime gelmişliği yoktur, aldığı sayılıdır, ben arada arayıp fotoğraf atmasam sanırım telefonla da irtibatımız olmazdı. Şimdiki hamileliğimin başında çok bulantım oldu, evde yemek falan yapamayınca ben anneme gittim eşim evde kaldı. Çalışıyordum ve elimdeki işlerimi bitireyim diye çok gerilmiştim o ara, eşim hem kendi işine hem benim işlerime koşturuyordu, pestili çıkıyordu. Annem o dönem 45 dakika mesafeden kendi evinden eşime yemek taşıdı da kayınvalidem bir sokak öteden elini uzatmadı çünkü işleri çok yoğunmuş :) Erken doğum riskim oldu, annem de rahatsız olunca eşim izin aldı evde durdu, bir kere çocuklara destek olalım demedi. Ama bebeğim kız diye çok mutluymuş çok heyecanlıymış dört gözle bekliyormuş, akrabalara öyle diyor :) umrumda mı? Elhamdülillah biz bize yetiyoruz. Eşim çok üzülüyor, ben de sinir olmuyor değilim hatta yalan değil bazen kıskanmıyayım diye kendimi yoklamıyorum değil, nefis dürtüyor. Oğlumun hamileliğinde bu durumu takıyordum, eşime de sarıyordum bu yüzden ama sonradan düşününce o kaybediyor biz değil. Ben üzerime düşeni yapıyorum. Kızgın da olsam sılai rahim için her hafta ziyarete gidiyoruz, haftada 1-2 kere de telefonla arıyorum. Anne ile evlatları arasında gerisi. Evlatlarınızı öperken bile adil olun diye hadis var. Aramasınlar nolacak, kendi bilir. Hepimizin ailesi ne yaparsa kendi evladı için yapıyor, kimse gelinini ya da damadını evladından önde tutmuyor. Ne yaparlarsa da evlatlarına, ne yapmazlarsa da evlatlarına. Eşim baştan beri annem aslında böyle yapmazdı şöyledir böyledir diye kendince açıklamaya çalışıyordu ama farkettimki bu annesini savunmak değilmiş, sadece kendi içini rahatlatmak için çırpınıyor. Bize ne, onların arasındakine ne diye karışıp da kendi aile huzurumuzu bozalım? Eşin fikrini sorarsa bile bu konuda sert yorumlar yapma bence çünkü gerçekten zaten kendi içlerinde kırgınlar.. Ben eşime annesine kırgın olduğumu ama sadece sevdiğim adamın annesi olduğu için saygı duyduğumu ve üzmemeye çalıştığımı söyledim, o kadar. Tek birşey alsa bile oğluma; gelip eşime sevinerek anlatıyorum. Böyle daha huzurluyuz biz. Ama benimkine nolduysa şu 2-3 haftadır değişti, o da beni arıyor. Eşime annen beni aradı böle böle konuştuk diye anlatıyorum, o mutlu oluyor ben de inşallah bir parmak bal çalıp gene eskiye dönmeyiz diye dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…