Eşim annesiyle tartıştı

her detayi yazmisiniz hicbirseyi unutmamisiniz bravo size bnde unutma gibi bir ozellik var aklima gelmiyor:) o boyle yap ti su soyle yapti arka arkaya siralayamrm niyeki acaba

eltinizin çocuğuna bakıyor siiznkine bakmıyor aramıyorsa sorunu kendiniz de arayın.kadın gelip kapınıza madem zamanında özür dilemiş bir adım atmış ama siz hep ilgi bekleyen tarafsınız sanırım.kimse sizin nazını çekmek zorunda değil.eşiniiz doldurup doldurup annesine kavgaya yollamak çok ayıp.bir de telefonu elinden alıp konuşup konuşup yüzüne kapatmak.zaten sizin derdiniz araması sorması değil tamamen kıskançlık.

Siz ne ana oglun telefon konusmasina dalip birde kadinin suratina telefonu kapatiyorsunuz? Birkere kadin hicbirseye mecbur degil, ister arar ister aramaz, ister bakar ister bakmaz. Kadin obur torunlarina bakiyomus kafasi goturmuyo demekki. Belki oburlerinede gercekten bakmak istemiyor ama baska secenek olmadigi icin bakiyor. Yahu artik su kv leri, kendi annelerinizi rahat birakin. Dogurmayi bilen bi zahmet kendi cocuguna kendi baksin. Esinizde sizde normal degilsiniz. Acik acik belirtmesenizde resmen kiskaniyorsunuz..

Anlatmak istemiyorum ama anlatacam dayanamadım iki çocugum var ilk çocugum kız oldu eşimin ailesinin ilk torunu bana bakmadılar bile sezeryan oldugumda katı yememem lazımdı, aynı çorbayı 2 gün yedirmeye çalıştı bana o da sade şehriye çorbası.Acıkıyordum, patates kavurması var ama ben bunu yiyemem ki dedim bekar olan görümce kahkaha attı dalga gecer gibi 11 yıl oldu hala kulaklarımda ,19 saatlik uzakta oturuyorduk giderken görümce yolcu etmeye bile gelmedi üstelik annemlerde kalıyordum 40 çıkana kadar mevlütü hariç gelmediler.Ertesi yıl kaynımın oglu oldu, bir nispetli konuşmalar o erke guya ona kendisi baktı, beraber yaşıyolar.Facece takılmam ama kızımın fotolarını koyardım annemler görsün diye inanaın beraber yaşadıkları kaynımın oğlunun her fotosuna, halacıgım çok yakışıklısın gibi yorumlar varken,kızımın fotoları beğenilmezdi bile.Bu arada kızım büyüdü herşeyin farkına vardı halasının evine gitti baktı ki kaynımın oglunun vitrinde resimi var diyo ki anne benim de halam ama neden benim resmim yok.görümce evlendi bu arada eşimin arkadaşıyla karşımızdan ev tuttular kv ler yıllarca oglunun evine gelmemiş ama 6 ayda bir kızının yanına geliyorlardı.uzak şehirdeyiz sonuçta kızım istiyordu onları görmek.Hiç unutmuyorum bayramda eşim işte çalışıyor nöbetçi ,biz kızımla pencereden bakıyoruz,tabi kv ler de kızına gelmişler bayram ya hepsi gezmeye gidiyor yalnızsınız bize katılın çocuk hava alır demediler ,kızım yine sitem etti anne neden beni çağırmıyorlar.Eşim isten ayrıldı memlekete döndük hamileydim oglum oldu hani kız diye düşünüyordum ya yok aynı ona da aynı ilgisizler ne maddi ne manevi hiç bir yardımları olamadı.Ayrıca su an 10 dk yürüme mesafesindeler.En son geçen yıl geldiler evime.Her gün markete gelirler buraya ugramazlar.Ben kötü değilim saygısızlık yapmadım asla ,ama yahu bunlar da sizin torununuz değil mi onu çözemiyorum.Zaten eşime de hep ayrımcılık yaptılar çogu üvey zanneder.Kimseye biz zorla sevdiremeyiz kendimizi ben umursamıyorum artık eskiden üzülürdüm ama şimdi uzak duruyorum.Kafam rahat hiç umurumda değilller çünkü ben ancak sevdiğim insanları kafama takar ve üzülürüm.

Kayınvalide bıktım artık bi yerlere gidemiyorum, yoruldum vs. diye eltiyle kavga ettiği halde toruna zorla baktırıyorlarmış. Konusahibi de önceki konuda diyordu ki eltimin çocuğuna bakıyor kavga dövüş benimkine niye bakmıyor. Yazın da benim çocuğuma baksın :ddd

KADIN TORUN BAKMAK İSTEMİYOR.

Şimdi konu babaannesi torununu aramıyıp sormuyora evrilmiş. Bu kadar mühimse torun-babaanne ilişkisi alın çocuğunuzu hafta sonu gidin akşam dönersiniz. Büyükler mi küçükleri arayıp, ayağına gidecek?
Allah rızası için şu kadını rahat bırakın. Söylene söylene oğlunu da doldurup salmışsın kadının üzerine. Hem sen neden telefonu kocanın elinden alıp bir de yüzüne kapatıyorsun. Saygısızlığın bu kadarı.Oyuncak etmişler teyzeyi sülalecek.

Konu sahibi arkadaş yapılan ayrımcılığa kızıyor belli. Oğlu neden dolsun hanımının lafina da annesini kırsın? Koskoca adam eleştiri yaptı diye sinirlendi diye hanımımı doldurdu oluyor ne alaka?
Erkekler bu kadar mi akıl edemez düşünemez yok artık ya. Burdaki bayanlar sanırım sizin çocuklarıniz yeterince ilgi ve değer goruyor olmalı ki (Allah daha çok versin ınşallah) ondan anlayamiyorsunuz burdaki ince detayi. ama konu sahibinin yaşadığı hisleri ancak yaşayanlar bilir. Kayinvalidenizi son derece hatalı buldum hemen gidip diğer oğluna neden yetiştiriyor neden iki kardeşi birbirine düşürüyor ne gerek var? Olamaz mi belliki alınmış üzülmüşsünüz bu gayet insanı bir durum. Benim Annemde torunları arasında bu tür belli ayırım yapsa ki yapiyorda kalbim inanilmaz kırılır. Kırık da. Oysaki sürekli çocuklarımı gösteririm çocuklarım saygılıdır usludur anneme neler ederler bağrına basarlar anneanne diye. Ama gelin görün ki bizim eski gelin ne bir gün çocuğunu gösterir nazla tizle canı isterse yeğenimde benimkiler kadar anneme düşkün değildir sıcakkanlı değildir fazla duygularını belli etmez bana hala bile demez soğuktur yapısı öyle.. Ama annem ona bayılır el üstünde tutar. Neler neler. Bizi birgün arayıpda çocukları göreyim demeyen annem yeğenim bize gelince ay kamera acalimmi der. Benim çocuklarımın yanında o yegenime hediyeler getirir özel ambalajlara sarip al bak sana ne getirdim der. Benimkiler de öyle bakakaldı. Hatta küçük oğlum boynunu büktü ağladı anne bana niye almamış anane diye. Gel de açıkla!

Yok arkadas yok insanoğlu bu. Hiç farketmez büyük küçük yaşlı genç..Soguk durursan azarlarsan kıymet vermezsen mesafeli olursan kaçarsan değerli olursun.

Ben sıcakkanlı,sevecen, saygılı, ince düşünen,kimseye yük olmayan, bağrı yanık ve çok seven el üstünde tutan hicbir Allahın kulunun DEĞERİNİN bilindiğini görmedim.!!

her detayi yazmisiniz hicbirseyi unutmamisiniz bravo size bnde unutma gibi bir ozellik var aklima gelmiyor:) o boyle yap ti su soyle yapti arka arkaya siralayamrm niyeki acaba

Belki canınızı acıtacak birşey yaşamamışsınızdır, olabilir mi? :) Detaylı düşününce daha doğrusu konuşup kendine hatırlatınca daha çok şey vardır ama üstünü örtüyor insan, benim canımı yakanlar içimi acıtanlar sadece unutamadıklarım. Mesela kaybettiğimiz eşya değil bir bebekken bana evlerine ilk gittiğimde diğer torunları için benim oğluma almayı düşündüğüm eşyaları sormalarıydı. Orda kendimi sıkıp zorla da olsa anlatıp arabada hüngür hüngür ağlamak. Hayalini kurduğunuz bebeği daha yeni kaybetmişken planını yaptığınız şeyleri başka bir bebek için anlatmak ne kadar canınızı acıtacaktır tahmin edin. Oğlumda doğuma zaten kaybetme korkusuyla girmişken, doğumhanede oğlum geç ağlamış yanıma geç getirmişlerken çıkar çıkmaz birşey olursa diye ile başlayan cümle duymaktı canımı yakan. Ya da eşimin gözlerinin dolması mesela :) yani zaten duygusal olduğum dönemlerde kaldıramadığım ve eşimin de karşılaştırdığı benle paylaştığı şeyler bunlar, unutmuş olmamak anormal değil bence. hani yaralar iyileşse de izi kalır derler ya, o hesap belki :) bence sizin canınız yanmamış, ne güzel işte :) şu an telafi etmeye çalışıyor farkındayım, ben de gereksiz yere eski defterleri açmıyorum. İnsanım ben, bu kadarını yapabiliyorum sadece üzerini kapatıyorum. Unutmadım diye çetelesini tutuyor olsam ve eşimi dolduruyor olsam görüşmezdik galiba :)

Çabuk yaşlanırsınız siz küçük şeyleri amma büyütüyorsunuz al birini vur ötekine... Aramazsa aramasın bacım çok mu lazım çocuğun çok mu içerliyor onları arıyor beni aramıyor diye bırakın Allah aşkına aramasın canıma cimcom hepiniz tuhaflıkta zirvesiniz gerçekten...

Ya kusura bakmayında her çocuk aynı olmuyor. Kimisi daha sevimli oluyor; daha cana yakın oluyor. Anneanne babaanne de insan kime canı kaynarsa onu daha çok seviyor. Bizde de öyleydi. Babaannemde anneannemde beni ve dayımın ikinci çocuğunu daha çok severdi diğer torunlara oranla. Düşünün yani; amcamın iki kızı vardı babaannem dayımın kızını severdi. Olabiliyor yani. Anne babalar için çocukları biriciktir ama diğer insanlar için durum farklı. Anne baba sevgisi yeter. İlla da çocuğu mıç mıç mı yetiştirmek lazım? Kaldı ki konu sahibinin eltisinin çocuğuna da kv kavga gürültü bakıyormuş. İstemiyor demek ki kadın çocuk bakmak İSTEMİYOR. Belki çocuk sevmiyor. Sosyal medyadan da yazmaz bundan sonra. Hayır yani ne bu dede anneanne babaanne illa ilgilenmeli sevmeli bakmalı durumu. Sevmek isteseler zaten siz kapıdan kovsanız bacadan girerler.

Küçükler büyükleri usul budur
Siz arayacakdınız, çocuğu götüreceksiniz
Kaç yaşında kadın peşinizde mi koşacak, şehzade mi doğurdunuz.
Öyle bir havası var konu sahibinin. Benimmm çocuğummm. Bennn doğurdummm. Benimmm ki biricik. Ya çocuk anne ve baba için tektir ve biriciktir. Niye diğer insanlar çocuklara prens, prenses gibi davranmak zorunda olsunlar? Kvye üzüldüm cidden. Kadın nelerle uğraşıyor.

Bu daha cok neden oteki torun daha cok seviliyor egosu. Yoksa bazilarinin cocugu gosterecekleri yok .

Yazık kv'ye. Sıcakta tüm gün çocuk bak, ağzını açacak halin kalmasın. Bizimkini de sev, boş bi anında da bizim çocuğa bak bizi sev diye kavga çıkarsınlar. Kadıncağız da arada kalmış. Belki diğer oğluna haftada bi kaç gün birini bulun da diğer torunuma da vaktim Kalsın dicekti konu nerelere gitti.

Bu daha cok neden oteki torun daha cok seviliyor egosu. Yoksa bazilarinin cocugu gosterecekleri yok .
Çok saçma. Seviliyor olabilir. Ya zaten bazı kadınlarda olan şu ben doğurdum, benim çocuğum benim çocuğum durumundan hiç hazetmiyorum. Ya herkesin çocuğu anne babasına göre en güzel, en akıllı, en tatlı. Diğer çocuklarla kıyaslanınca ortalama bir çocuk. Bu kadar yani.

E bir aydır kv aramamış, siz arasaydınız, ziyaretine gitseydiniz.
Hepsini geçtim gidip bu konuyu yüzyüze konuşsaydınız, telefonda konuşulacak konu mu! Yazık olmuş gerçekten. Ama aile toptan garip, bir telefon trafiği gereksiz.

kvnin diğer oğlunu araması yanlış olmuş ama en başta eşin hatalıydı. hesap sorar gibi aramak en alaka düzgünce dile getiremiyor mu? ayrıca kadın babanne oldu diye illa tüm çocuklarla haşır neşir mi olmalı 24 saat. o kadının da bi hayatı var.

Aslında çocuk da değil sorun
Bazı insanlar huzursuzluktan besleniyor
Konu sahibinin yerinde olsam çok üzülürdüm telefon açıp eften püften sebeplerle annesine sorun yaşatan bir adam karısına ne sorunlar yaşatabilir. Eminim o kv torununu haftada beş gün arasa o zaman da hayatımıza müdahale ediliyor diye açılırdı konu, sorun seviyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…