Eşim beni ciddiye almıyor

Ben kendim gittim daha sonra isin içine eşini sokmaya başladı psikolog hemen topuk yaptı gitmicez virt zirt kavga çıkardı baktı gördü is ona donuyor hemen biraktirdi asla kendi sorununu kabul etmiyor
Gel desem gelir de orda da böyle aydınlanma yaşayacağına inanmıyorum ben ya. :))

Olayı örtbas edip, hiçbir şey yaşanmamış gibi davranışları..

‘Konuşmanın anlamı yok, sonunda kavga edicez, bir yere varamıcaz zaten’ düşüncesi.

Ona göre alttan almak, bana göre hislerimin hiçe sayılması.

Niyet okumasından bıktım.
Belki kafasındakinden farklı düşünüyorum.
Ama kendimi ifade etmeme müsaade etmiyor. Ve belki de o da benim düşündüğümden farklı düşünerek böyle davrandı, açıklasa belki de ona da hak verip rahatlıcam, olay tatlıya bağlanıcak.

Ama yok illa ben içimde onunla kavga edicem hep. Öyle mi dicekti böyle mi söylicekti, kendimi yiyip durucam.
Kızgın, kırgın olduğum için aksi davranıcam.
O olay kapansın diye ‘sahte’ de olsa iyi davranırken ben böyle davrandığım için geçimsiz olcam, haksız olcam, suçlu olcam. (Hem onun gözünde hem de konuda görüldüğü üzere KK dan yola çıkarsak toplum gözünde)

Ben en küçüğünden, en büyüğüne; eşimle olan her türlü sorunumuzda bunu yaşıyorum.
Bu durum beni çok yıpratıyor, dolayısıyla ilişkimizi de.
Ama yok adam konuşmuyor, konuşmıcak.

Yani Birgaripinsan yalnız değilsin. Küçük sıkıntılarda neyse de gerçekten mühim mevzularda bu durum hakikaten çekilmiyor.
Bir çözüm bulursanız bana da haber edin.

Durumumuzu çok güzel özetlemişsiniz gerçekten . Bu konuda ki felsefi düşüncelerim ve varsayımlarımla kitap yazsam yetmez. Ama en fazla kendi kendime konuşuyorum evde . Resmen cirkeflestigimi hissediyorum o susup ben konuşunca . Dediğiniz gibi toplumda da algı bize yönelik maalesef .
Gerçekten çözüm bulan söylesin.

Ben de güldüm gerçekten, adamın tavrı hoşuma gitti, bence sizi seviyor, ne güzel yatistirmis olayı. Bak tatlıya bağlanmış kumpir falan derken :) demek ki bazı küçük şeyleri fazla uzatmamak lazım :)

Yanlızca inat denmez aslında bizim kumar gibi baş edemediğimiz bir sorunumuz vardı uc bucuk yil dayandım ama adam pes etmedi sonunda gucumu kuruttu. Tam on yılımı aldi
Sizi kutlarım o zaman en azından kurtulmayı başarmışsiniz. Yoksa aldığı 10 yılla kalmayacaktı. gerçekten iyi dayanmissiniz işin içinde kumar varsa.

Sizi ben bile ciddiye alamadım ...

Ahahah şimdi kumpir alırken düşündüm sizi de eşiniz neyli olsun diyor siz gözleriniz dolu dolu bir hışımla "Ne bileyim ben! Sosis olsun mısır olsun kaşar olsun. Karışık olsun!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…