Eşim beni ciddiye almıyor

Çok kinlenirsen gizlice ortadan kaybol gidiyorum bak gittim ona göre yapma sırra kadem bas tutuşsun yine belki gamzsizliga bağlar baştan illa döner der. Ama onunda korktuğu bir kaybetme eşiği olmalı

Evet açıkladım ben bi kaç gün gidicem dedim ama o da ciddiye alınmadı. Yani niyetim terk etmek olmadığı için evimi temizleyip duşumu da aldım.
Haaa... İyi madem olay büyük değilmiş zaten. Bir daha yalnız kalmak istersen, bunu senden değil, buzdolabının üstüne bıraktığın nottan öğrensin. Bak bir sonraki sefere aynı rahatlığı gösterebiliyor mu? =))

Kendiniz diyorsunuz küçük mesele diye.. Her tartışmada gitme lafı edilir mi? Laçkalaşmış artık. Tabi ciddiye almaz..

Gerçekten gidecek olan adam evde değilken yapar yine yapar yani. Göstere göstere yaparsanız "polim yapıyor yine" der..

Bende kocamla ağız tadıyla kavga edip içimdekileri dökemıyorum ona üzülüyorum adam beni ya ciddiye almıyor umursamıyor yada offff saçmalama deyip kapatıyor konuyu

Haklısınız. Beni o noktaya dinlemediği için getiriyor işte, akşamki kavgada ben öyle demek istemedim yanlış anladın dese konu kapanacak zaten. Git yat diyor. Öyle diyince sinirimden söylüyorum işte.

Ama işte bence ev terk etmek ya da bunun sözünü etmek bence ciddi bir karar. Eşim bana ya da ben ona bunu bir kere söylesek dönüşü olmaz mesela. O yüzden en en kötü kavgada bile dizimizi kırıp geçip oturuyoruz ikimiz de. Bence ilişkinizin böyle zarar görmemesi için en fazla ben diğer odaya gidiyorum diyin :)
Hem eşinizin gitme deme yöntemi de güzelmiş önce yemeğe gidelim orada ikna edecek zaten :)

Basit bir tartişmada "ben gidecem" diyen birini niye ciddiye alsin eşin? Gerçekten gitmek isteseydin taksiye biner giderdin. Sabah sabah yüz defa "ahanda gideceğim haa" diye söylenmezdin. Cidden komik duruyor, ben eşinin yerinde olsam bende gülerdim.

Ancak bu tepkin her zaman işine yaramaz söyleyim. Komiklik gibi gelsede biri sürekli "ben gidicem" derse zaman ile o ilişki yipranir. Sana karşi saygisi azalir ve başka konulardada ciddiye almaz.

Sonuçta bu bir evlilik, 16 yaşinda bir ilişki sürdürmüyorsun. En basit tartişmada boşanmak ile tehdit etmek çok çirkin birşey.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Eğlenceli bir karakter midir eşiniz. Anlattıklarınıza da bakılırsa sizi sevdiği aşikar :)

Malesef dedim hem de kaç kez, hiç gitmedim ama ondan galiba yalama oldu. :)
Senin hatan baştan sona. Gidicem ama boşanmıcam nedir neyin kafasıdır. Siz evlilik olgunluğuna ermediğinizi bu cümleyle gösteriyosunuçuz zaten. Burnunu sürtünce ne olcak ya da sürtülcek mi o burun? Sonuçta geri döneceksin be yine aynısı olcak. Lafın özü boşanmayacaksan evi terketme toplarına hiç girme. İnandırıcı olmazsın kendi yazdığın konudaki gibi.

Eşiniz belli ki özür dilenecek bir durum görememiş ortada ama olayı inatlaşmaya çevirmeden şakaya vurup kapatmaya çalışmış
Bana hiç de sizi ciddiye almıyor gibi gelmedi bu olayda ..
bunalan bir kadını alttan alan bir erkek gördüm ben bu hikayede ..
üzülmeyin, sevinin bence ..

Güldüm valla sonra da vbenen bu kadarına bile razıydı dedim. Adama ben gidiyrium dedim adam ertesi günü nöbette protokolü getirip yüzüme fırlattı beterin beteri var bacim

Üşenmek eylemi hayatima yön veriyor resmen , ayniii ayniii :))
Evet uzlasabilmek adına banada bişey soyle , kırılıp barışmak tatlı tatlı birbirimize nazlanmak yani buna hiç gelemedik daha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…