Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adam cimri değil bir şey değil sadece borç sevmiyor parası olduğu kadar harcamayı seviyor demek ki. Sizin kartları da kredi kartı bedava gibi geldiği için harcarken ucunu kaçırırsınız diye düşünüp önlem almak için kapatmış olabilir. Muhtemelen çalışmıyorsunuz kartlarınızı da o ödüyor
Ben çok severim borç.
Özellikle enflasyonun yüksek olduğu ortamda severim ama benim kazancım çok.
Borç olmazsa boşa harcıyorum gibi geliyor.
Ekside olsam ben de istemezdim
Biz de borc sevmeyiz. Taksitle bisey almayiz, Turkiyede kredi kartimiz vardi yine de ama şuan o da yok normal geciniyoruz. Eksiye giriyorsaniz siz de calisin yapcak bisey yok kredi karti kullansa eksiye girmis olmayacak misiniz zaten o da olmayan parayi harcamaak.
eşinizin belli bir maaşlı düzeni var. Evcil hayvanın sağlığı ve kurban bir anda eksiye düşmenize neden olmuş. Adam haklı. 100 kazanıyorsanız 20-30 kenarda duracak ki, böyle hesapta olmayan birşey çıkınca eksiye düşmeyin. Ticaretle uğraşsa derdi ki bu ay eksiyiz ama öbür ay alacaklarım var. Maaşlı çalışan olunca her ay kontrollü gitmekte fayda var. O yüzden haksız veya borçtan korkuyor diyemiyorum mantıklı hareket ediyor
Bu mesajınızı okuyunca gerçekten finansal okur yazarliginizin olmadığına emin oldum
Evet maaş gelince 22 bini banka alacak bu defa maaş 22 bin eksik gelecek bunu düşünemiyor musunuz
Uzerine tatil harcaması eklenecek yani eksi 22 bin eksi tatil masrafi olacak adam gayet haklı değil mi ?
Sizin gibi bakarsak o zaman maaşı 100 bin ise siz 100 bin içeri girin nasıl olsa öbür ay maaş gelecek di mi