Eşim boşanmak istiyor

Aslında her evde olan kavgalar..çok ciddi boyutlu kavgalarımız yoktu..ben alkol almıyorum oruç tutuyorum bunuda biliyordu zaten bunu hep sorun yaptı sonra benim çılgın biri olmamamamdan şikayet etmeye başladı oysa ben hep aynıydım onunla evlenmeden öncede sonrada..Eylül döneminde okullar açılmadan seminerlerimiz oluyor okulda benim okulum oturduğumuz yere 1 saat uzaklıkta okuldan çıktıktan sonra ben eve gelirken o arkadaşlarıyla kaldığı yerden devam etti bir günde değil sık oluyordu ben bunu biraz sorun yaptım ama bağırıp çağırmadım,zaten okulda birliktesiniz birde bu kadar sıklıkla niye gidiyorsun dedim mesala başka birgün 15 dk sonra geliyorum diyor 2 saat sonra geliyordu problemler bunlar en azından tekrar bir araya geldikten sonra yaşadığımız sorunlar bunlardı Bayram öncesi zamanlarda beni sevdiğini söyledi dışardayken beni özlediğini söyleyen mesaj atmıştı.. Bunları ona söylediğimde yalan söylemişim dedi..bayramda ailesinin yanına gittik öğrencileri mesaj atmış bende gülerek sen niye öğrencilerine numaranı veriyorsun bakayım dedim kardeşinin ve kuzenin yanında bana ne salak salak konuşuyorsun dedi bozuldum hemde bu bayramın 1. Günü oldu sonra gönlümü de almadı bu yüzden canım sıkıldı ve durgunlaştın ailemin yanında asık suratlı durdun dedi oysa ailesi konuyu biliyordu onlara surat yapmadığımı da biliyorlardı sonra ordan döneceğimiz gün artık oyun bitti seni istemiyorum sevmiyorum dedi ben bir karar aldım dedi bu kararımdan da dönmeyeceğim dedi biraz zaman verelim dedim kaç kez vericez dedi o günden sonrada çoğunlukla gelmedi geldiğinde de geç geldi arkadaşında kuzeninde kaldı evde tek başıma kaldım hergün ağlayarak hafta sonları gemedi eve aramadıda geçen cuma arkadaşım gelecek dedi sabah çıktı dün akşam geldi..bu gün yine gelmedi...bütün bunlara rağmen ben bir umut bekliyorum öylesine...

Keske basta evlenmeseymissiniz. Hayat tarzlariniz baya farkliymis. Esin ucuncu kisi olmasa bile istedigi hayati yasamadigin icin senden artik uzaklasmis olabilir. Uzuldum durumunuza.

Oruç tutmaniza neden kızıyordu acaba cok merak ettim ?

Mesele onun ailesi sizi kabullenmemiş , sanırım siz eşinin ailesiyle iç,içe olmak istemediniz onlarda kesin eşine söylediler seni sevmediklerini , bazı kadın her hafta erkeğin ailesiyle olmak istemez , sanırım mesele onun ailesi

bir erkek gitmek istiyorsa buna kimse engel olamaz.erteleye bilirsin ama vazgeçiremezsin tecrübeyle sabittir.

beni istemeyeni ben çoktan istemiyorum.
ne yaparsa yapsın.boşanmak mı istiyor gitsin versin dilekçesini boşansın.bavulunu toplasın ve gitsin.
neden istemediğini niye bunları dile getirdiğini bilmiyorum ama ilk mesajınızdaki sözleri söyleyen biri için asla üzülme.boşanmak kolay değil hele hele bu sözleri duymak hiç kolay değil ama ne yapabilirsin ki başka?
tekrar aranızı düzeltmek istesen o zaman eşinin gözünde gurursuz kadın imajını çizeceksin.
kötü olmayın,aksine kendinize gelin.kaybeden o olacaktır siz değil.

Allah yardimcin olsun canım bence kayinvalidenler dolduruyor olabilirmi baştan beri İstememişler seni hakkında hayırlısı inş

öncelikle Allah yardımcınız olsun.
ama erkekler kadınlar gibi değildir. bıktım dayanamıyorum artık diye gitmezler, genelde kafalarına başka birini koydukları zaman böyle kararlı giderler.
6 yıllık evliymişsiniz, çevremizdeki evliliklerin hangisinde aşk ilk günkü gibi şiddetli ama evlilikler bir düzene oturuyor.
kocanız sevmiyorum diyorsa, sizi üzmek istemem ama ya hayatında/aklında birisi var ya da olmasını istiyordur. yoksa erkek bi şekilde düzenini bozmayıp evliliği sürdürüyor.

sizi sevmediğini söylüyor, sürekli alkol alıyor, eve 1 gün geliyor 3 gün gelmiyor ve siz hala ne yapacağınızı düşünüyorsunuz.. yapacağınız tek şey kapıyı göstermek !

siz öğretmensiniz lütfen güçlü olun ! evet yaşadığınız çok üzücü çok yıpratıcı bir olay ama lütfen kendinizi çaresiz hissetmeyin, siz çaresiz değilsiniz ! ayrılın ! tamam onu çok seviyordunuz ama hala seviyor olamazsınız (lütfen ilk 3 cümleme bakın)

bu adam zaten adam olmadığını geçen yılki tayin olayında da size göstermiş..

lütfen hemen psikolojik destek alın ve bu duygusal çöküntüden kurtulun.. İnanın her şey çok güzel olacak !!!

eşim aleviydi sorunlu başladı evliliğimiz ailem istememişti ben herkesi karşıma aldım onun için,bir gün beni bırakması sevmediğini söylemesi için mi..bunu kabullenemiyorum
Hiç bir aile çocuğunun kötülüğünü istemez
aileniz bişeylerin farkında olduğu için istememiş
bu şekilde hayat geçmez ve asla bu adam düzelmez
ya hayatında biri var yada sizi hiç sevmemiş
merak ettiğim bişey var isteyerek mi çocuk yapmadınız ?

Aileme bişey söylemedim, çocuk önceleri o çok istiyordu ama ben nedense isteyemedim buraya geldikten sonra ben istedim o istemiyorum dedi..başka birinin olması yada aklında olması beni o kadar çok incitiyor okadar çok yaralıyorki..

son nokta olmuş

Bayram olayından sonra bana ben aşk istiyorum sana aşık değilim bende kim evlendikten sonra ilk günkü gibi aşık kalabiliyor dedim ,ben öyle istiyorum dedi..

Biraz daha bekleyeceğim ,bişey değişmeyecek belki,ama sonra ben gideceğim bu evden..burda kalamam nefes alamamıyorum bu evde

Çocuklar bana diyorlarki artık Gülün hocam ... Teog sınavları var çocukların Kasım sonunda..yarı yolda bırakmak istemiyorum onları sonra okulu bırakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…