- 8 Kasım 2014
- 157
- 159
- 133
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Oruç tutmaniza neden kızıyordu acaba cok merak ettim ?Aslında her evde olan kavgalar..çok ciddi boyutlu kavgalarımız yoktu..ben alkol almıyorum oruç tutuyorum bunuda biliyordu zaten bunu hep sorun yaptı sonra benim çılgın biri olmamamamdan şikayet etmeye başladı oysa ben hep aynıydım onunla evlenmeden öncede sonrada..Eylül döneminde okullar açılmadan seminerlerimiz oluyor okulda benim okulum oturduğumuz yere 1 saat uzaklıkta okuldan çıktıktan sonra ben eve gelirken o arkadaşlarıyla kaldığı yerden devam etti bir günde değil sık oluyordu ben bunu biraz sorun yaptım ama bağırıp çağırmadım,zaten okulda birliktesiniz birde bu kadar sıklıkla niye gidiyorsun dedim mesala başka birgün 15 dk sonra geliyorum diyor 2 saat sonra geliyordu problemler bunlar en azından tekrar bir araya geldikten sonra yaşadığımız sorunlar bunlardı Bayram öncesi zamanlarda beni sevdiğini söyledi dışardayken beni özlediğini söyleyen mesaj atmıştı.. Bunları ona söylediğimde yalan söylemişim dedi..bayramda ailesinin yanına gittik öğrencileri mesaj atmış bende gülerek sen niye öğrencilerine numaranı veriyorsun bakayım dedim kardeşinin ve kuzenin yanında bana ne salak salak konuşuyorsun dedi bozuldum hemde bu bayramın 1. Günü oldu sonra gönlümü de almadı bu yüzden canım sıkıldı ve durgunlaştın ailemin yanında asık suratlı durdun dedi oysa ailesi konuyu biliyordu onlara surat yapmadığımı da biliyorlardı sonra ordan döneceğimiz gün artık oyun bitti seni istemiyorum sevmiyorum dedi ben bir karar aldım dedi bu kararımdan da dönmeyeceğim dedi biraz zaman verelim dedim kaç kez vericez dedi o günden sonrada çoğunlukla gelmedi geldiğinde de geç geldi arkadaşında kuzeninde kaldı evde tek başıma kaldım hergün ağlayarak hafta sonları gemedi eve aramadıda geçen cuma arkadaşım gelecek dedi sabah çıktı dün akşam geldi..bu gün yine gelmedi...bütün bunlara rağmen ben bir umut bekliyorum öylesine...
bir erkek gitmek istiyorsa buna kimse engel olamaz.erteleye bilirsin ama vazgeçiremezsin tecrübeyle sabittir.Aslında her evde olan kavgalar..çok ciddi boyutlu kavgalarımız yoktu..ben alkol almıyorum oruç tutuyorum bunuda biliyordu zaten bunu hep sorun yaptı sonra benim çılgın biri olmamamamdan şikayet etmeye başladı oysa ben hep aynıydım onunla evlenmeden öncede sonrada..Eylül döneminde okullar açılmadan seminerlerimiz oluyor okulda benim okulum oturduğumuz yere 1 saat uzaklıkta okuldan çıktıktan sonra ben eve gelirken o arkadaşlarıyla kaldığı yerden devam etti bir günde değil sık oluyordu ben bunu biraz sorun yaptım ama bağırıp çağırmadım,zaten okulda birliktesiniz birde bu kadar sıklıkla niye gidiyorsun dedim mesala başka birgün 15 dk sonra geliyorum diyor 2 saat sonra geliyordu problemler bunlar en azından tekrar bir araya geldikten sonra yaşadığımız sorunlar bunlardı Bayram öncesi zamanlarda beni sevdiğini söyledi dışardayken beni özlediğini söyleyen mesaj atmıştı.. Bunları ona söylediğimde yalan söylemişim dedi..bayramda ailesinin yanına gittik öğrencileri mesaj atmış bende gülerek sen niye öğrencilerine numaranı veriyorsun bakayım dedim kardeşinin ve kuzenin yanında bana ne salak salak konuşuyorsun dedi bozuldum hemde bu bayramın 1. Günü oldu sonra gönlümü de almadı bu yüzden canım sıkıldı ve durgunlaştın ailemin yanında asık suratlı durdun dedi oysa ailesi konuyu biliyordu onlara surat yapmadığımı da biliyorlardı sonra ordan döneceğimiz gün artık oyun bitti seni istemiyorum sevmiyorum dedi ben bir karar aldım dedi bu kararımdan da dönmeyeceğim dedi biraz zaman verelim dedim kaç kez vericez dedi o günden sonrada çoğunlukla gelmedi geldiğinde de geç geldi arkadaşında kuzeninde kaldı evde tek başıma kaldım hergün ağlayarak hafta sonları gemedi eve aramadıda geçen cuma arkadaşım gelecek dedi sabah çıktı dün akşam geldi..bu gün yine gelmedi...bütün bunlara rağmen ben bir umut bekliyorum öylesine...
hiçbir erkek karşısında güçsüz bir kadın görmek istemez aksine toparlan sağlam dur derim.Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
Hiç bir aile çocuğunun kötülüğünü istemezeşim aleviydi sorunlu başladı evliliğimiz ailem istememişti ben herkesi karşıma aldım onun için,bir gün beni bırakması sevmediğini söylemesi için mi..bunu kabullenemiyorum
son nokta olmuşSizi sevmediğini ve boşanmak istediğini söyleyen eşe neyapabilirsiniz ?
Beni istemeyeni ben hiç istemem.onun için kolumu kımıldatmam dahi.
Nedense gururum herzaman sevgimden önce gelmiştir,seviyorumda bu huyumu.
Boşanmasına engel olmak yerine akışına bırakın.olduğunuzdan daha güçlü durun.
El pençe olup karşısında asla ağlamayın.giden erkek gider,siz önünüze bakın.
sadece sevmediğinden mı bahsediyor..Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?