Eşim boşanmak istiyor

artık sevmemesi evlilikteki diğer sorunlar gibi değil ne yazıkki...
çözüm belli...
allah yardım etsin...

Bayram olayından sonra bana ben aşk istiyorum sana aşık değilim bende kim evlendikten sonra ilk günkü gibi aşık kalabiliyor dedim ,ben öyle istiyorum dedi..

Sizi üzmek istemem ama tüm bu anlattıklarınız - hayatında olmasa bile- aklında başka birinin olduğunu akla getiriyor.

Güzel bir mesleginiz var, yeni bir hayat kurun kendinize.

Bir yanım boşan arkana bakma diyor. Diğer yanım yok ya kolaydı bir kadını harcamak verme nikahını sürünsün diyor.

Bence işi inada bindir ayrıca ağlamayı da bırak. Bir yola çıktınız siz beraber, günah ya...

Çılgınlık nasıl olur ben göstereceğim sana, al eşyalarını defol git, bana nikah lazım değil, boşanmıyorum de.

Sürünsün rezil.

Bence evli olan hiç bir erkek hayatında başkasıda olsa veya aldatsa bile yakalanmadığı sürece itiraf etmez..Çok üzücü bir durum madem eşiniz ısrar ediyor sizde ısrar etmeyin buda yaşanacakmış deyin ve yeni bir hayat kurun kendinize herşeyde bir hayır vardır allaha sığının rabbim yardımcınız olsun..

Emin olun biri var...allah yardimciniz olsun...
Size tek soyluyecegim,ona hic bir sey sormayin,hic bir yere de gitmeyin.evinizde durun.ve birakin ne yapmak istiyorsa yapsin.cok zorrrrrrr bir durum ama,baska yapacak bir seyiniz yok.gitmek isteyene yol vermek gerek...
Anladigim kadariyla kavgalarinizdan dolayi bitirmiyor....sizi istemiyor gibi bir sey bu .bu nedenle size sunu yapin bunu yapin diyemiyecegim.sizi istemiyen birini zorla tutamazsiniz.

Cnm buradan belliki esin seniiii pek sevmemissss..yada sevdigini zannetmis.evlenmis ve anlasmazliklar oluncada bitsin istiyor.eminim ailede destekkk buna.bende aleviyim,esim sunni.esimle bizimde sorunlarimiz oldu.en ciddisi gecen yil.bosanmaya kadar gittii.ama beni cok sevdiginden birakamiyor...sorunda aslinda ke.ndisiydi..esim dindar bir aile biz oyle degiliz.ama bizim kurdugumuz ailede ben dindar,namaz kilar oruc tutarim...onda tik yokkk.ama daha baska beklentileri var....kancliktan yaptigini biliyorum,ama bende tahammul edemiyorummmm...ne yaptim o surecte dersen.sustum.hic birsey sormadimmm.o yokmus gibi davrandimmm.yemeklerini yaptim.giysilerini yikadimmm.ama hiccc konusmadimmm..cunku o konusmuyordu...ben konusmayinca o konusma yabasladiii...ve ondan sonra guzel oldu iliskimiz.tabi arasira sacmaliklari olmadi degil.

Son düzenleme:
sana aşık değilim sözü hayatında birinin olduğunu güçlendiriyor...

lütfen sağlam basın yere ,gururunuz,ona harcadığınız emek,kadınlık onurunuz nerde?sizi istemeyen sevmeyen bir erkekle ömür geçermii??siz kendinize saygı duyabilirmisiniz bu halde?

lütfen sizi istemeyen bi erkeğin yanında olmak için çabalamayın...sizi yok yere harcar..daha çok canınız yanar..

önünüze bakın...yanınızda durmak isteyen biri için fedakarlıklarınızı yapın.

Allah yardımcınız olsun.

Kabullenmesi zor biliyorum ama.
Seni istemeyeni sizde istemeyin.
Ve biraz vurdumduymaz olun.
O yokmuş gibi davranın ilgisiz olun ona karşı.
Çıkın gezin bakalım bunu farkedecek mi_?

Ne gururu ya arkadasim boşanma surunsun mahkemelerde başka biri varsa da çomak sokmuş olursun yüzüne de artik bende istemiyorum seni ama seni surundurcem de anlasmali boşanma istiyor beyefendi nafaka da vermeyin kafam rahat olsun derdinde bide kendi kendine duygusalliga vurmuş yok neymiş ask istiomussss

bence sende kabullen adam açık açık söylemiş sana aşık değilim istemiyorum diye zor tbii ki zor aileni karşına almışsın sevip evlenmişsin ama adamda baksana bi geliyor bi gelmiyor eve böyle bir evlilik mi olur ve siz her geldiğinde kabul ediyorsunuz bence bunu kendinize yapmayın sen çabalamışsın ama olmamış işte salın onu gitsin

Adam için yenisi hazırda bekliyodur gibi geldi bana..
nafakasız falan boşamayı düşünüyo, aşk istiyomuşşşş
terket o adamı, pek çok arkadaşın dediğine katılıyorum ''benim sana sevgim biteli çok oluyo, iyi oldu böyle'' de.. o havalarda ol..
ama boşama.. öyle kolay değil.. mahkemelerde sürünsün

Bencede süründürme vs. hiç gerek yok kendinizde yıpranırsınız zaten yeterince üzgünsünüz..Bu süreci en kısa sürede bu evliliği bitirerek atlatabilirsiniz zaten dik durun başınız eğilmesin ezik olmayın ve hayatından çıkın gidin ,pişman olurmu bilemem eşiniz ama o gün gelirse siz aynı gururla dimdik ayakta durup onu reddedersiniz...

Canım durumuna üzüldüm ama bunu atlatabilirsin. Ben yıllardır avukatın yanına çalışıyorum çekişmeli boşanmalarda inan bana çok yıpranıyorsun boşanmak isteyen karşı taraf boşanamayınca artık durum iftiralarada kadar gidiyor ve yapmadığın şeyleri yapıyormuş gibi söylenilmesi insanı dahada çok üzüyor. Güçlü ol ve seni istemeyeni sen hiç isteme elbet üzüleceksin ama dünyanın sonu değil en kötü ihtimal boşandıktan birkaçay sonra yavaş yavaş düzeleceksin. Benim ablam kocasına aşıktı körkütük ve kocası onu defalarca aldatmasına ragmen boşanmamıştı en son şiddet olunca boşandı ve şimdi ne diyor biliyormusun salakmışım ve boşuna çekmişim çok değil 1 yıl sonra çok farklı ve dahada mutlu bir hayatı oldu. Mesleğinden vazgeçme güçlü ol allahına sığın ve asla hiçkimse için heleki seni istemeyen birisi için bu kadar çok düşünüp üzülme. Şu saatten sonra tekrar barışsanız bile herşey eskisi gibi olmaz

evlilik sevgililiğe benzemiyor.kolayca boşanmayın sevgim bitti ayrılalım diyorsa sonuçlarınada katlanacak. neyi var neyi yok alın. anlaşmalıya yanaşmayın. tabi sizde yıpranablirsiniz ama karşı tarafta evliliğin ne olduğunu anlasın. sürünsün biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…