- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Bayram olayından sonra bana ben aşk istiyorum sana aşık değilim bende kim evlendikten sonra ilk günkü gibi aşık kalabiliyor dedim ,ben öyle istiyorum dedi..
Cnm buradan belliki esin seniiii pek sevmemissss..yada sevdigini zannetmis.evlenmis ve anlasmazliklar oluncada bitsin istiyor.eminim ailede destekkk buna.bende aleviyim,esim sunni.esimle bizimde sorunlarimiz oldu.en ciddisi gecen yil.bosanmaya kadar gittii.ama beni cok sevdiginden birakamiyor...sorunda aslinda ke.ndisiydi..esim dindar bir aile biz oyle degiliz.ama bizim kurdugumuz ailede ben dindar,namaz kilar oruc tutarim...onda tik yokkk.ama daha baska beklentileri var....kancliktan yaptigini biliyorum,ama bende tahammul edemiyorummmm...ne yaptim o surecte dersen.sustum.hic birsey sormadimmm.o yokmus gibi davrandimmm.yemeklerini yaptim.giysilerini yikadimmm.ama hiccc konusmadimmm..cunku o konusmuyordu...ben konusmayinca o konusma yabasladiii...ve ondan sonra guzel oldu iliskimiz.tabi arasira sacmaliklari olmadi degil.geçmişte hatalarımız oldu geçen yıl bulunduğumuz ortamı değiştirelim tayin isteyelim dedim ikimizde istedik o hep sahil kenarlarını isteyelim dedi benimki çıktı onun çıkmadı.daha sonra o eş durumundan istedi tayinin çıktığı gün biz tartıştık ailesi de bizdeydi ailesine ayrılmak istediğini gitmek istemediğini söyledi ailesi beni çok kabullenememişti ve oğluna çok düşkün biri tamam oğlum gitme o zaman dedi ailesini alıp beni evde öyle bırakıp ailesinin memleketine gitti ben eşyalarımı toplayıp tek başıma gittim o tayinini iptal ettirdi 2 ay yalnız kaldım biz tekrar barıştık bir araya geldik şubatta yanıma geldi yanıma gelirken geçmişteki hatalarımızı tekrarlamayacağız dedim ben kendi adıma hatalarımın çoğunu düzeltim sonra bana karşı tahammülsüzleşti eşim alkol alan biri geç gelmeye başladı önceden içiyordu dahada artırmaya başladı burası turistik bir yer bundan da kaynaklandığını düşünüp dahada çok üzülüyorum
Yoruma katılıyorum al benden de o kadar ..Psikoloğa git + tek celsede boşan = Başka birine aşık ol hemen.
Bayram olayından sonra bana ben aşk istiyorum sana aşık değilim bende kim evlendikten sonra ilk günkü gibi aşık kalabiliyor dedim ,ben öyle istiyorum dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?