- 13 Aralık 2013
- 689
- 442
- 133
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Aslında her evde olan kavgalar..çok ciddi boyutlu kavgalarımız yoktu..ben alkol almıyorum oruç tutuyorum bunuda biliyordu zaten bunu hep sorun yaptı sonra benim çılgın biri olmamamamdan şikayet etmeye başladı oysa ben hep aynıydım onunla evlenmeden öncede sonrada..Eylül döneminde okullar açılmadan seminerlerimiz oluyor okulda benim okulum oturduğumuz yere 1 saat uzaklıkta okuldan çıktıktan sonra ben eve gelirken o arkadaşlarıyla kaldığı yerden devam etti bir günde değil sık oluyordu ben bunu biraz sorun yaptım ama bağırıp çağırmadım,zaten okulda birliktesiniz birde bu kadar sıklıkla niye gidiyorsun dedim mesala başka birgün 15 dk sonra geliyorum diyor 2 saat sonra geliyordu problemler bunlar en azından tekrar bir araya geldikten sonra yaşadığımız sorunlar bunlardı Bayram öncesi zamanlarda beni sevdiğini söyledi dışardayken beni özlediğini söyleyen mesaj atmıştı.. Bunları ona söylediğimde yalan söylemişim dedi..bayramda ailesinin yanına gittik öğrencileri mesaj atmış bende gülerek sen niye öğrencilerine numaranı veriyorsun bakayım dedim kardeşinin ve kuzenin yanında bana ne salak salak konuşuyorsun dedi bozuldum hemde bu bayramın 1. Günü oldu sonra gönlümü de almadı bu yüzden canım sıkıldı ve durgunlaştın ailemin yanında asık suratlı durdun dedi oysa ailesi konuyu biliyordu onlara surat yapmadığımı da biliyorlardı sonra ordan döneceğimiz gün artık oyun bitti seni istemiyorum sevmiyorum dedi ben bir karar aldım dedi bu kararımdan da dönmeyeceğim dedi biraz zaman verelim dedim kaç kez vericez dedi o günden sonrada çoğunlukla gelmedi geldiğinde de geç geldi arkadaşında kuzeninde kaldı evde tek başıma kaldım hergün ağlayarak hafta sonları gemedi eve aramadıda geçen cuma arkadaşım gelecek dedi sabah çıktı dün akşam geldi..bu gün yine gelmedi...bütün bunlara rağmen ben bir umut bekliyorum öylesine...
Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
Sana bişey diyeyim mi, umursama sende onu daha doğrusu onu umursadığını belli etme, eve geldiği günler telefonla arkadaşlarınla falan konuş, kahkalar at mutlu rolü yap. Gez toz dışarı çık. Seni çanta da keklik sanıyor ya öyle olmadığını göster. Senin içine dert olanşeyleri biraz da o çeksin. Bak hiçbir erkek kendisine ait olan ve kaybedebilirim hissi duymadığı kadının peşinden koşmaz. Sen ona aitsin o geziyo tozuyo arkadaşlarıyla takılıyo ama sen takılmıyosun, biraz kendisine ait olan bişeyi kaybetme tehlikesiyle yüzleşsin bak nasıl kuyruğunu kıstırıp geri geliyo sana.
Bence artık sen onu umursamayıp onun sana yaptıklarını yapmalısın ki dursun biraz düşünsün. Eve geldiğinde arkadaşınla telefonda konuş ve gerçekten mutlu gibi konuş. sonra birgün eve geldiğinde sen evde olma dışarda geziyo ol, eve elinde alışveriş çantalarıyla dön falan. biraz kudursun biraz düşünsün noldu bu kadına diye anladın mı
Bukadar dramatize etmeyin yahu. Hakkiniz olani elbet alacaksiniz, neden almiyormussunuz. Evet, depresif olacaksiniz ilk donem. Evet, cok aci cekeceksiniz. Ama bir sure sonra ben 6 sene neden evli kalmisim, neymis beni bu adama baglayan diyip kendini toparlayacaksiniz eminim. Sizden bukadar uzaklasmis bir adam coktan baskalarinin olmustur bile. Size sevgisi olmadigi gibi, saygisi ve vicdanida kalmamis. Bosverin. Yasinizi bilmiyorum ama eminim (vede insallah) bir sure sonra baska insanlarda daha duzgun seviyelerde iliskiniz olur.yorumlarıyla yanımda olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...ben kasım sonuna kadar bekleyeceğim boşanma olursa da ondan tek kuruş talep etmeyeceğim ne nafaka ne tazminat hiçbirşey...hatta ortak olan hiç birşeyi istemeyeceğim,süründürme işini ben yapmayacağım Allahıma bırakacağım ...bana vereceği hiçbir şey benim mahvettiği hayatımı geri vermeyecek acılarımı dindirmeyecek benim onun vereceği tek kuruşa ihtiyacım yok..o evde de kalamam onu hatırlatan hiç bir yerde de kalamam, hiçbir şeyle de kalamam..o benim ilk göz ağrımdı, şimdi beni elinin tersiyle itti, çok mutlu olacağını düşündüğü hayatı için..
Haklısın, benim gördüğümün onda biri adam değilmişsin, verdiğim yıllara acırım anca bundan sonra...onu da elbet aşarım bir gün deseydin.bana dediki sen beni bu kadar gözünde büyütme...ben okadar yakışıklı biri de değilim sen kendinde eksiklik hissetme sen şimdi çıksan yürüsen elli kişi takılır,aklı sıra bu ucuz laflarla beni teselli ediyor
Bukadar dramatize etmeyin yahu. Hakkiniz olani elbet alacaksiniz, neden almiyormussunuz. Evet, depresif olacaksiniz ilk donem. Evet, cok aci cekeceksiniz. Ama bir sure sonra ben 6 sene neden evli kalmisim, neymis beni bu adama baglayan diyip kendini toparlayacaksiniz eminim. Sizden bukadar uzaklasmis bir adam coktan baskalarinin olmustur bile. Size sevgisi olmadigi gibi, saygisi ve vicdanida kalmamis. Bosverin. Yasinizi bilmiyorum ama eminim (vede insallah) bir sure sonra baska insanlarda daha duzgun seviyelerde iliskiniz olur.
Benim alevi-sunni evliklikleri konularinda fikirlerim belki biraz sert gelebilir, ama size, ailenize daha cok yakisan bir insanla eminim cok daha duzgun bir iliskiniz olacaktir. Alevi-sunni farkliliklarini bazen inanin yabanci-Turk farkliliklarindan daha az kati buluyorum evliliklerde (yurtdisinda yasiyorum bu arada). Ayni dinden olupta ayri yollarda yurumek tehlikeli.
Ailenize acik acik en basta oturup 'hakliydiniz, hataydi, yapmamaliydim, ama yaptim. beni bu sekilde kabullenin, yeterince aci cekiyorum, ne olur acima aci katmayin ve ilk donemlerde bana toparlanmam icin biraz firsat verin. ama siz arkamda olmadan toparlayamam, desteginiz olmadan kendime gelemem.' diyip, sizi tekrar bagirlarina basmalarini isteyin. Onlarsiz olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?