Eşim boşanmak istiyor

Sana bişey diyeyim mi, umursama sende onu daha doğrusu onu umursadığını belli etme, eve geldiği günler telefonla arkadaşlarınla falan konuş, kahkalar at mutlu rolü yap. Gez toz dışarı çık. Seni çanta da keklik sanıyor ya öyle olmadığını göster. Senin içine dert olanşeyleri biraz da o çeksin. Bak hiçbir erkek kendisine ait olan ve kaybedebilirim hissi duymadığı kadının peşinden koşmaz. Sen ona aitsin o geziyo tozuyo arkadaşlarıyla takılıyo ama sen takılmıyosun, biraz kendisine ait olan bişeyi kaybetme tehlikesiyle yüzleşsin bak nasıl kuyruğunu kıstırıp geri geliyo sana.

Bence artık sen onu umursamayıp onun sana yaptıklarını yapmalısın ki dursun biraz düşünsün. Eve geldiğinde arkadaşınla telefonda konuş ve gerçekten mutlu gibi konuş. sonra birgün eve geldiğinde sen evde olma dışarda geziyo ol, eve elinde alışveriş çantalarıyla dön falan. biraz kudursun biraz düşünsün noldu bu kadına diye anladın mı

evlilik kurumu sevgi ve saygıyla yürüyen bir kurum.
madem ki bunlar kalmadı, durmanın ne anlamı var ki orada. ayrıca boşanma sürünsün diyen arkadaşlara da katılmıyorum.
evlenince birbirimizin malı olmuyoruz. biten bir evliliği sürdürmenin anlamı yok.
boşanıp yoluna bakacaksın...

Anladigim kadariyla zaten mutlu olmayan bir evliliğiniz varmış...6 yıl az bir süre değil ve siz bu süreçte anlaşamıyor olduğunuzu iyice anlamış olmalıydınız...bence o seni terk ediyor gibi düşüneceğine,sen daha mutlu olabilmek için git davanı aç...niye kangren olmuş bir evliliği siz kabulleniyorsunuzki,bırak gitsin sen hayatına bak...

öğretmenmişsiniz birde. bakın hocam özellikle bu yazdıklarınızdan sonra terkedilmesi gereken kişi siz değil oymuş buna eminim. adam size eş olmamış bi kere bunu görün. lütfen aklınızı başınıza alın barışmak bile dönmek bile istese asla kabul etmeyin asla.. ölene kadar bekar kalın ama ona gitmeyin. inanıyorum inşallah daha iyi olacaktır herşey ayrıldığınızda. alkolü alan üstelik abartan birinden asla hayır gelmez bu da ayrı bi konu. size davranışına bakın ne kadar iğrenç değil mi. nedir onda bulduğunuz? ve iyi ki çocuk yok! RABBİM'den hayırlısını dileyin ve ona asla dönmeyin. o sizin için sağlıklı biri değil.
ısrarınız üzülmeniz ona dönmek isteyiniz için tek bir sebep yok bence iyi kide yok..

AKLINIZI BAŞINIZA ALIN ARTIK..

Son düzenleme:
Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim

Hz.ömer e birgün bir adam gelir ve şöyle der,Ben artık eşimi sevmiyorum ve de begenmiyorum bu nedenle onu boşamak istiyorum.Hz.ômer adam'ı azarlayarak,Sen evliliklerin sevgi saygı ve sadakat üzerine kurulduğunu bilmiyor musun.Önce den neredeydin ! Der.Bu boşanmak için çok saçma bir gerekçe.ohh ne ala memleket.her isteyen canı sıklnca karı boşasn o zaman.Ben olsam güle güle derdm öyle bir adama.

Konu sahibi arkadaşım ne olur silkelen ve kendine gel. Adam gitmiş bedeni gitmese bile ruhu çoktan gitmiş. Sen nediye kendine eziyet ediyorsun. Madem boşanmak istiyor topla eşyalarını çağır ver eline gitsin zaten daha öncede seni yalnız bırakmış bu ilk değil. Söyle açsın davayıda getirsin bi protokol örneği baktın beğenmedin anlaşmalı değil çekişmeli boşanırsın. Hakimede söylersin bi sabah kalktı beni sevmediğine karar vermiş bende manevi tazminat istiyorum diye.Sonrasında evini değiştir bide bırak sürsün dava. Okulu falanda bırakma ne güzel turistik bi yerdeymişsin bırak tadını çıkar. Yazıl bir dalış kursuna haftasonlarını değerlendir yada başka bir kursa. Arkadaş çevresi yap çık gez ne öyle evden işeişten eve kendine gel. Ne güzel mesleğin var çocukla ortada kalmış değilsin. Bi kendinin değerini bil ne öyle hayat bi adama odaklı geçermi arkadaşım. Dediklerimi biraz olsun yaparsan inan sende zaten kendinin kıymetini bilip böyle bir adam için üzüldüğüne pişman olacaksın.

Seviyorsun sanırım. Sessiz kal, hiçbir şey sorma, merak etme. Gideceği varsa gider. Sen hayatına devam et, Ailenle konuş, Psikiyatriste git, Sakinleştirici al.. Sakin kal. Gidecekse gider. Ama o gitsin boşver. Keşek dememek için beklemede kal.

bu kadar dengesiz bir karakterle yıllarınızı heba etmişsiniz zararın neresinden dönülse kar bu kadar bir ililkinin üstüne birde küstahça davranıyorsa nesini bekliceksiniz bu adamın değerli sevme duygunuza yazık.gitsin kendi başına kurduğu saçma sapan hayatına devam etsin özetle çok belasını arıyor, sizde istediğini verin onun için bir damla göz yaşı dökmeye bile değmez.bazı şeylerin geri dönüşü olmadığını anlasın.

bana dediki sen beni bu kadar gözünde büyütme...ben okadar yakışıklı biri de değilim sen kendinde eksiklik hissetme sen şimdi çıksan yürüsen elli kişi takılır,aklı sıra bu ucuz laflarla beni teselli ediyor

Ben bu yazımı tekrarlıyorum. Madem çıksan yürüsen elli kişi takılır peşine. Çık dışarıya sende düşünsün dursun acaba biri takıldı mı peşine diye.

yorumlarıyla yanımda olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...ben kasım sonuna kadar bekleyeceğim boşanma olursa da ondan tek kuruş talep etmeyeceğim ne nafaka ne tazminat hiçbirşey...hatta ortak olan hiç birşeyi istemeyeceğim,süründürme işini ben yapmayacağım Allahıma bırakacağım ...bana vereceği hiçbir şey benim mahvettiği hayatımı geri vermeyecek acılarımı dindirmeyecek benim onun vereceği tek kuruşa ihtiyacım yok..o evde de kalamam onu hatırlatan hiç bir yerde de kalamam, hiçbir şeyle de kalamam..o benim ilk göz ağrımdı, şimdi beni elinin tersiyle itti, çok mutlu olacağını düşündüğü hayatı için..

Seni teselli ettigi laflara bak ya uzulme bu adam icin dimdik dur arkadas dimdik dur

Alsın o eşyaları............. bir yerinde barındırsın,onun yolu yol değil ondan boşanarak bin felaketten kurtulursunuz bence.

Kendine alışveriş yapıp, sevdiğin yiyecekleri yiyeceksin, saçlarını güzelce kestirip boyatacaksın.
Hemen spora yazılıp tüm kötü enerjini atacaksın.
Bu sırada onun eşyalarını hazırlaması için kendisine not bırak elini dahi sürme, seni istemiyorum bu evde de.
Alacaksın kendine film ya da netten izleyeceksin hepsi komedi filmi olacak. Müzik dinleyeceksin ama moral veren müzikler, kitap okuyacaksın kafanı dağıtacaktır emin ol. İstemezsin önce zorlanırsın okurken ama okudukça zihnin uzaklaşır o dengesizden.
Her akşam sıcak duşunu al suyun altında kal, su iyi gelecektir.
Madem sevgisi bitmiş, alsın sana ait olmayan sevgisini s.ktr olup gitsin diye kendini motive edeceksin.
Biraz hırslan, sinirlen onu çok seviyorum diyerek kendini üzmenin sana yararı yok. Yas dönemi bitti 1 ay oldu diyorsun şimdi öfkelenme zamanı. Ayrılıkların evresi vardır ve bu evreleri ne kadar kısa atlatırsan o kadar hızlı yol alırsın.
İnternetten online oyun oynayabilirsin hem zevkli hem fazlasıyla meşgul edicidir.
Ne kadar üzülürsen üzül, bu geçen zaman sadece sana zarar olacak, şu an zaman kaybediyorsun yaşamın güzelliklerini görmek için. Eve kedi alabilirsin mesela sana dost olacaktır.
Artık yeter demenin zamanı gelmiş, ayağa kalkıp o gereksizin k.çına tekmeyi basmalısın. Vurabildiğin kadar hızlı vur ki dönüp dolaşıp sana salça olmasın.

Bukadar dramatize etmeyin yahu. Hakkiniz olani elbet alacaksiniz, neden almiyormussunuz. Evet, depresif olacaksiniz ilk donem. Evet, cok aci cekeceksiniz. Ama bir sure sonra ben 6 sene neden evli kalmisim, neymis beni bu adama baglayan diyip kendini toparlayacaksiniz eminim. Sizden bukadar uzaklasmis bir adam coktan baskalarinin olmustur bile. Size sevgisi olmadigi gibi, saygisi ve vicdanida kalmamis. Bosverin. Yasinizi bilmiyorum ama eminim (vede insallah) bir sure sonra baska insanlarda daha duzgun seviyelerde iliskiniz olur.

Benim alevi-sunni evliklikleri konularinda fikirlerim belki biraz sert gelebilir, ama size, ailenize daha cok yakisan bir insanla eminim cok daha duzgun bir iliskiniz olacaktir. Alevi-sunni farkliliklarini bazen inanin yabanci-Turk farkliliklarindan daha az kati buluyorum evliliklerde (yurtdisinda yasiyorum bu arada). Ayni dinden olupta ayri yollarda yurumek tehlikeli.

Ailenize acik acik en basta oturup 'hakliydiniz, hataydi, yapmamaliydim, ama yaptim. beni bu sekilde kabullenin, yeterince aci cekiyorum, ne olur acima aci katmayin ve ilk donemlerde bana toparlanmam icin biraz firsat verin. ama siz arkamda olmadan toparlayamam, desteginiz olmadan kendime gelemem.' diyip, sizi tekrar bagirlarina basmalarini isteyin. Onlarsiz olmaz.

adama neden bu kadar kızılmış anlayamadım... duyguları bittiğini söylemese de aldatsa daha mı iyi? bitmiş bir şeyler içinde... aldatsa deriz ki sevgisi bittiyse ayrılsaydı uygun bir dille söyleseydi de aldatmasaydı... adam aldatmış olmak istemiyor belki de... dürüst bir adam kanımca...(ilk mesaja istinaden yazıyorum tüm mesajları okumadım)

Haklısın, benim gördüğümün onda biri adam değilmişsin, verdiğim yıllara acırım anca bundan sonra...onu da elbet aşarım bir gün deseydin.

Ya dik duracaksınız ya da eğilip büküleceksiniz....tercihinizi hangisinden yana kullanacağınızı düşünün...bunun dışında yapabileceğiniz bi şey yok....kendinizden başka hiçbir şeye gücünüz yetmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…