Yagmurlu yapma boyle
Cik biraz hava al ,dolas ,gez ,kendini mutlu edecek birseyler yap ,yapmaya calis ya ,birakma kendini
O seni dusunuyormu saniyorsun ,kendi canina kiyma boyle
Ben daha agirini yasadim ,hamile halimle olmeyi dusundum ,nefesim kesildi ,onu hayatimin tek amaci yapmisim ,hic birsey beni mutlu etmedi ,sanki hayatim tum anlamini yitirdi ,halada oyleyim
Ama yinede unutmaya calisiyorum ,hayatta bi amacim yok,kalmadi.Hayallerim yok,umidim yok,yinede tutunmaya calisiyorum ,unuttum derken ondan gelen bir haber beni yerle bir ediyor.
En kotusude biz boyle uzulup kahrolurken onlar sevgililerinin kollarinda mutlular.
Bunu dusundukce ayakta durmaya calisiyorum 1.5 yil oldu ilk zamanlardaki kadar olmasa da yinede bogazimda gogsumde koca bir yumruk var gecmiyor,oylesine nefes aliyorum ,her aksam bir gun daha gecti diye seviniyorum.
Sende benim gibisin ,bana iyi gelen ne biliyormusun?Bana onu hatirlatan herseyden uzaklasmak,ondan hic haber almamak,duymamak,onu hatirlatan herseyden ,herkesten uzaklasmak
Inanki iyi geliyor vede zaman ,belki canin aciycak ama azalarak ,bazan guldugunu goruceksin,onsuz da yasaniyormus diyceksin ,ama kendini harap etme,kendini simart biraz ,sevdigin herseyi yap ,tatile cik
Ben onsuz yasayamam deyip yasiyorsam sende yasarsin ,kendini eskilere birakip yipratma lutfen ,gecmisi dusunmemeye calis dilerim gun gelir iyiki bosanmisim dersin ,ve cok mutlu olursun buna inaniyorum.