Eşim bunu sosyal medyada paylaşmış ne demek sizce hanımlar?

Evli adamın böyle bir paylasımda bulunması insanlar tarafından yanlıs anlasılır.Sanki ask acısı varmıs sanki hayatında baska biri varmıs gibi bir paylasım

İçimi acıtsan da senden vazgeçemiyorum ama sen keskin bi bıçaksın ve beni yaralamaya devam ediyorsun gibi..

Yoo başkalarına yazılan mektupları açıp okumak ayıptır..lütfen böyle tavsiyeler vermeyelim

Bu arada konu sahibi bana da birine gönderme yapmış gibi geldi.Kimler var listesinde bir kontrol edin bence

Yanımda değilken gördüysem Anında ekran görüntüsü alıp bu ne diye sorardım . Yanımdaysa o an evde, ekranı böyle gözünün içine sokup bu ne diye sorardım. İyi siz sormadan surablmişsnz valla. Mantıklı bi açıklaması yoksa da zehir ederdim o yazıyı ona

Bir şeyler karıştırmıyor bile olsa bu sözlerin ne anlama geldiğini biliyordur. Saçmalamış resmen.

Franz kafka’nın milena’ya mektuplar kitabından alıntı canım çok anlam yükleme bence hoşuna gitmiştir öylesine yazmıştır

Franz Kafka'nın Milenaya Mektuplar adlı eserinden ve ya başka bir kitaptan alıntı yapması tabii ki normal birşey ama böyle aşk acısı, umutsuzluk gibi hisler barındıran bir dize ise ben de bi durup düşünürüm ve sorarım bu ne diye

Nerede paylaştiysa bence bı arkadaş listesine felan bakın görmesi için paylaşmışta olabilir böyle birşeyi boş yere.paylasmamiatir diye dusunuyorum

Beni bi güzel dov karıcım bunu okuduysan diyor Canim bi yerde görmüstür hosuna gitmistir ne bilim belki az tartistiysaniz sana sitem etmistir. insallah böledir yoksa akşama elinde oklava bekle kapida (tabi mecazen )

Franz kafka nın kitabından bi alıntı bu. Bence şahsileştirmeyin. Esebiyatla ilgili biriyse sorgulayıp güvensizlik hissi vermeyin. Ama normalde ilgisi yoksa sıkıntı

Bu kitabı okusanız sizde buna benzer alıntılar yapardınız. Altını çizmekten kitabı bitirmekte zorlandım. Ve bende durumlarda paylaşıyorum. Allahtan eşim böyle düşünmüyor.
Bi insanın aşkı sevgiyi bu kdr mükemmel yaşayıp anlatmasından etkilenmemek elde değil.

Herkes çok kıro bir söz demiş, bana hiç öyle gelmemişti ben de acaba arabesk mi seviyorum ki diye kendimi sorgulayacaktım nerdeyse :)

Herkes çok kıro bir söz demiş, bana hiç öyle gelmemişti ben de acaba arabesk mi seviyorum ki diye kendimi sorgulayacaktım nerdeyse :)
Aslında en basit duyguları bile çok ince açılardan yaklaşıp anlatıyor kitapta .
Mektuplardan oluşan bu kitap yazar öldükten sonra yayınlanmış. Yani kurmaca değil. Gerçekten aşık olup mektup yazdıgı ve bu aşkı her açıdan ele aldıgı güzel bi dönem yaşamış yazar. Mektupların yazıldıgı kadını kıskanmamak elde değil.
Kitapla ilgili etkili alıntıları okursanız kitabı okumaya karar verirsiniz :)

Hemen kitabı bulup edineceğim :) teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…