- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Evli adamın böyle bir paylasımda bulunması insanlar tarafından yanlıs anlasılır.Sanki ask acısı varmıs sanki hayatında baska biri varmıs gibi bir paylasımSaçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Yoo başkalarına yazılan mektupları açıp okumak ayıptır..lütfen böyle tavsiyeler vermeyelimBu sözler Franz kafka'nın milena'ya yazdığı mektuplarda geçiyor.
Milena 'ya mektuplar adlı eseri açıp okursanız görebilirsiniz.
Kro diyen, arabesk diyen, kamyon yazısı diyen... Hey maşallah. Haa kafka' ya bayılmak zorunda değil kimse, ama bu kadar da genel kültürü olmalı yani insanın...
Konu sahibi. Eşiniz birine mesaj veriyor gibi. Ama siz de biraz edebiyatla ilgilenin canım. Adam sizinle konuşacak bir şeyler bulsun.
Bu Kafka da çok kıro yaa, ne o arabesk arabesk tavırlar.
Yoo başkalarına yazılan mektupları açıp okumak ayıptır..lütfen böyle tavsiyeler vermeyelim
Güldüm ama sakaydi dimi:)
Franz kafka’nın milena’ya mektuplar kitabından alıntı canım çok anlam yükleme bence hoşuna gitmiştir öylesine yazmıştırSaçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Franz kafka nın kitabından bi alıntı bu. Bence şahsileştirmeyin. Esebiyatla ilgili biriyse sorgulayıp güvensizlik hissi vermeyin. Ama normalde ilgisi yoksa sıkıntıSaçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Bu kitabı okusanız sizde buna benzer alıntılar yapardınız. Altını çizmekten kitabı bitirmekte zorlandım. Ve bende durumlarda paylaşıyorum. Allahtan eşim böyle düşünmüyor.
Bi insanın aşkı sevgiyi bu kdr mükemmel yaşayıp anlatmasından etkilenmemek elde değil.
Aslında en basit duyguları bile çok ince açılardan yaklaşıp anlatıyor kitapta .Herkes çok kıro bir söz demiş, bana hiç öyle gelmemişti ben de acaba arabesk mi seviyorum ki diye kendimi sorgulayacaktım nerdeyse :)
Aslında en basit duyguları bile çok ince açılardan yaklaşıp anlatıyor kitapta .
Mektuplardan oluşan bu kitap yazar öldükten sonra yayınlanmış. Yani kurmaca değil. Gerçekten aşık olup mektup yazdıgı ve bu aşkı her açıdan ele aldıgı güzel bi dönem yaşamış yazar. Mektupların yazıldıgı kadını kıskanmamak elde değil.
Kitapla ilgili etkili alıntıları okursanız kitabı okumaya karar verirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?