Yani benim eşimde ilk evlendıgımızde bilmezdi eli sıkıydıYok 20 binden fazla maaşı işe girip çalışacağım en azından para kazanırsam devam etmese bile kendi hayatıma bakabilirim boşanmayı düşünebilirim
Hazır çocukta yokken geçiçide olsa iş bak en kötü asgari alacaksın zaten mesleğin varsa çalışırken o alana kaymak daha doğru olur. Belki utanır biraz kocandaBen ondan bir şey istemiyorum artık çünkü dediğin gibi içimden de gelmiyor
Bende aslında böyle olsun istiyorum maaşını bi kere görmedim daha sorunca evi başıma yıkıyor bundan sonra bende dursun kartın dedim diye bi evden kovmadığı kaldı vallaYani benim eşimde ilk evlendıgımızde bilmezdi eli sıkıydı
Yeni evlilere tebriğe gittigimde ceyrek artı tatlı gılan alırdım .cok tuhafına gıderdı
Annesının evıne bır ekmek almıs degıl ama
Bugun para ıstesem yarın yıne ısterım dünkü noldu demezdi
Allaha şükür hala oyle kartlar elımdedır
Araba altımda
calışmıyorum ama hersey bende . Tüm dısarı alışverısı benden gecer
O cımrılık zamanlarındada bana yapmadı ama yanlış bırsey yapsa parayı sevdıgı ıcın onu parayla cezalandırırdım
Mesela kavga ettık cvp vermıyor ,yüzlerce boş mesaj atardım
Benım hattımda onun üzerineydi
Ozaman mesaj paralıydı demekkı
Delirtirdim
Sende farklı bır sekılde delirt yada büyüklerinden yardım ıste
Kendi annem birşeyler alıp gönderiyor bazen ondan da utanmıyor
Kendi annem birşeyler alıp gönderiyor bazen ondan da utanmıyor
Muhasebe mezunuyum daha önce sosyal güvenlikte çalıştım 5 ay iş deneyimim bu sadece başvuru yapacağım bir kaç yereHazır çocukta yokken geçiçide olsa iş bak en kötü asgari alacaksın zaten mesleğin varsa çalışırken o alana kaymak daha doğru olur. Belki utanır biraz kocanda
Borç isterler diye söylemezlerBu adam kesinlikle bir haltlar karıştırıyor. Mesela şimdi farkettim, neden altın aldığını ailesine soylememenizi istedi? Var bu işte bir gariplik.
Olabilir bir tek bildiğim borsayla uğraşıyor sürekliBu adam kesinlikle bir haltlar karıştırıyor. Mesela şimdi farkettim, neden altın aldığını ailesine soylememenizi istedi? Var bu işte bir gariplik.
Borç isterler diye söylemiyordurBu adam kesinlikle bir haltlar karıştırıyor. Mesela şimdi farkettim, neden altın aldığını ailesine soylememenizi istedi? Var bu işte bir gariplik.
Ailemde birikim yapması güzel flan diyorYani nasil dayaniyorsunuz. Aileniz arkanizda olur mu? Onlara gidip bari. Ser sefil yasamayin
Size yedirmez sonra o borsada hopp hepsi gider olan sizin çektiğinize olurOlabilir bir tek bildiğim borsayla uğraşıyor sürekli
Iyide ac kalacak ve sefil seviyede olunca nesi güzel yahuAilemde birikim yapması güzel flan diyor
7 ayda biriktirdiği bu değil 7 aydır evliyiz ilk aylar borç ödedi oraya gitti para maaşı da 14 bin değilay güldürdünüz beni moralim bozuktu sağolun zaten aldığı maaştan ödediği tek şey faturalar
Olabilir bir tek bildiğim borsayla uğraşıyor sürekli
Oraya gidiyor da olabilir doğru söylüyorsunzSize yedirmez sonra o borsada hopp hepsi gider olan sizin çektiğinize olur
Boşanmak istersem nereden başlamalıyımAllah ıslah etsin...
Gencliginizi bu adama kurban etmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?