Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

İnşallah ya

Muhtemelen kk da daha bi bayildigim mesaj olmamistir

Bu hanfendiye tamamen katılıyorum...

Zor 4O firin ekmek misali....
Arkadaş ironi yapmış gerçek düşünceleri değil. Gerçi sizin ironi yapmış olma olasılığınızın daha fazla olması için dua ediyorum. Yazdıklarını bir daha okuyun bence.

Ben iki tarafada nasıl davranıcam bilmiyorum
Sakince konuşun canım çocuk yanmasın diye refleksle sesini yükseltini niye bu kadar tepki verdigini sor babanada o kadar alınmasın sonucta bir aile oldunuz artık ufak tefek şeyler içinde küsüp gitmenin alemi yok ama ailenin gönlünüde almak durumu izah etmek gerekir büyükleriniz sonuçta

Ay aman doğru pardon evet demiştin
Sİz uyuyun. Valla uyuyun bak. Burda söylenenleri unutuyorsunuz, yanlış anlıyorsunuz. Bir de bu kaayşa konuşsanız eşinizle kim bilir neler olacaktı..
Kafanız dolu, yorgun. Bi uyuyun, kendinize gelin sabaha

Eşiniz haklı. Küçücük çocuğa bağıran kendine bağrılmasını da kabul eder. Sizin gururunuz var o çocuğun yok mu? Babanız niye olaya müdahil olmuş orası ayrı saçmalık.

Sİz uyuyun. Valla uyuyun bak. Burda söylenenleri unutuyorsunuz, yanlış anlıyorsunuz. Bir de bu kaayşa konuşsanız eşinizle kim bilir neler olacaktı..
Kafanız dolu, yorgun. Bi uyuyun, kendinize gelin sabaha
Çok sağol ya iyiki sen yazdında biraz sakinleştim

Hatalar silsilesi.
Babanız da çıkıp gitseydi tam olurdu.
Tek masum yavrunuz gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…