- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Sıkma canını kız inan bir iki trio atar düzelir yine herkesin sinirine gelmiş birdenMalesef öyle çok saçma oldu çok
İnşallah yaSiz de gidin odaya uyuyun. Yarın için dinlenmiş, bir kendinize gelmiş olursunuz. Sonra sakin kafayla konuşursunuz. Anlattığınız gibiyse evliliğiniz ve ilişkiniz eğer.. bu çok küçül bir konu olacaktır sizin için.
Muhtemelen kk da daha bi bayildigim mesaj olmamistirİnanamıyorum nasıl bağırırsınız çocuğa. Al travma yaşadı şimdi. Bundan sonraki hayatında "beni doğuran bile bana bağırıyor. İntihar etmeliyim mutlaka" diyerek acı içinde yaşayacak. Göz hizasına inip "bardağı ellemen hiç hoş değil. Bu beni çok üzdü. Bak kalbim hızlı atmaya başladı. Seni anlıyor ve seni seviyorum. Bu sadece bir uyarı yavrucum" demeliydiniz.
Evlatlarımız camdandır. Her şey travma yaşatır onlara. Bağırmayın, hep aynı ses tonuyla konuşun. Lütfen ama. Annesiniz siz, gidin sinirlerinizi aldırın gerekirse çip taktırın kendinize. Bir şok cihazı edinin mesela sese duyarlı. Sesiniz yükselirse çarpılın. Bunlar önemli.
Bu hanfendiye tamamen katılıyorum...Sen neden kızına bağırıyorsun. Onu geçtim eşin sana nasıl babanın yanında bağırıyor. Yahu onu da geçtim baban nasıl size müdahale edip eşini rezil ediyor. Saçma bi silsile. İnşaAllah eşin gelirde birbirinizden özür dilersiniz
1 yaşında çocuğa o sözleri söylediğimde beni anlayabilcek sanki. Ağzı olan konuşuyoMuhtemelen kk da daha bi bayildigim mesaj olmamistir
AnlamadımNasil geldi eve gitti de
Gittikten sonra nezaman geldi ne yaptiAnlamadım
Yav kaç kere söyledim size1 yaşında çocuğa o sözleri söylediğimde beni anlayabilcek sanki. Ağzı olan konuşuyo
Arkadaş ironi yapmış gerçek düşünceleri değil. Gerçi sizin ironi yapmış olma olasılığınızın daha fazla olması için dua ediyorum. Yazdıklarını bir daha okuyun bence.Zor 4O firin ekmek misali....
Sakince konuşun canım çocuk yanmasın diye refleksle sesini yükseltini niye bu kadar tepki verdigini sor babanada o kadar alınmasın sonucta bir aile oldunuz artık ufak tefek şeyler içinde küsüp gitmenin alemi yok ama ailenin gönlünüde almak durumu izah etmek gerekir büyükleriniz sonuçtaBen iki tarafada nasıl davranıcam bilmiyorum
Yarım saat sonra geldi telefonunu unutmuştu onu almaya geldi gergindi. Bende söylendim bağırmadan ne gerek vardı buna şimdi falan diyeGittikten sonra nezaman geldi ne yapti
Ay aman doğru pardon evet demiştinYav kaç kere söyledim sizeo mesajda size “nasıl bağırırsınız çocuğunuza?” Diyenlere ironi yapıyor. Sizden yana yani.
Sİz uyuyun. Valla uyuyun bak. Burda söylenenleri unutuyorsunuz, yanlış anlıyorsunuz. Bir de bu kaayşa konuşsanız eşinizle kim bilir neler olacaktı..Ay aman doğru pardon evet demiştin
Çok sağol ya iyiki sen yazdında biraz sakinleştimSİz uyuyun. Valla uyuyun bak. Burda söylenenleri unutuyorsunuz, yanlış anlıyorsunuz. Bir de bu kaayşa konuşsanız eşinizle kim bilir neler olacaktı..
Kafanız dolu, yorgun. Bi uyuyun, kendinize gelin sabaha
İYİ geceler. Arayı da düzeltin, gül gibi geçinmeye devam edin hadi. Ama önce uyuyunÇok sağol ya iyiki sen yazdında biraz sakinleştim
:)İYİ geceler. Arayı da düzeltin, gül gibi geçinmeye devam edin hadi. Ama önce uyuyun
Yahu gozumden yas geldi, ev ahalisi uyuyoYav kaç kere söyledim sizeo mesajda size “nasıl bağırırsınız çocuğunuza?” Diyenlere ironi yapıyor. Sizden yana yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?