- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Evet bende hiç ses etmiyorumRahat bırakın adamı, bence hadı yatalım geç oldu gibi birşey söyleyin ve gelmesse üstelemeyin. Bırakın sakinleşsin. İlaki konusu yarın öbür gün açılır. Ama şuan sinirliyken birşey söylemeyin, ters tepebilir.
Ama yatarken de bi yatalım diyin bence de. Bir laf atmaktır, küs değiliz demektir. Yok derse de üstelemeyin bence de. Sakinleşilince tamamen olay bitecek bak görürsünüz.Evet bende hiç ses etmiyorum
Hiç bişey demeden yatmayayım yani ya gelmezseAma yatarken de bi yatalım diyin bence de. Bir laf atmaktır, küs değiliz demektir. Yok derse de üstelemeyin bence de. Sakinleşilince tamamen olay bitecek bak görürsünüz.
İşte gelmezse de üstelemeyin bu gece. Bi ortalık sakinleşsin yarına.Hiç bişey demeden yatmayayım yani ya gelmezse
Koltukta uzanıyo şuan çünkü hiç gelecek gibi durmuyoİşte gelmezse de üstelemeyin bu gece. Bi ortalık sakinleşsin yarına.
Yatağa hiç gelmemekten bahsediyosanız; yok artık!
Bu yok artık da sizin anlattıklarınıza, mutluyuz hiç sorunumuz yok demenize istinaden.
Bağınız böyleyse eğer şu olaydan yatağa gelmemezlik yapmaz sanmam
Hep böyle her şeyin en kötü tarafını mı düşünürsünüz : (((((((Koltukta uzanıyo şuan çünkü hiç gelecek gibi durmuyo
EvetHep böyle her şeyin en kötü tarafını mı düşünürsünüz : (((((((
KENDinizi hasta edersiniz gerçekten
Döndü arkasını yattı koltuktaKENDinizi hasta edersiniz gerçektenyapmayın, ne faydası var adamın yanında da gecenin şu saatinde elinizde telefonla yazışıp duruyor gibi görünmeyin bence. Biraz sakin kalın, akışına bırakın..
Uyuyor mu? Bi dürtün , hadi uyuyalım gel diyin. Gelmezse de bırakın kendi haline.Döndü arkasını yattı koltukta
UyuduUyuyor mu? Bi dürtün , hadi uyuyalım gel diyin. Gelmezse de bırakın kendi haline.
Saygısızlık yapma sesini yükseltme kırarım kafanı falan dedi
Tamam gidin yanına, hadi gidelim odaya uyuyalım diyin. Gelmezse üstelemeyin. Zaten uyku sersemidir.
Amin canım sağolbdvde konu açan kadınların babaları senin babanın onda biri kadar kızlarına sahip çıksa bu forum boş kalırdı.
amcanın ellerinden öpüyorum Allah uzun ömür versin, senin başından eksik etmesin.
Gelmiyorum dediTamam gidin yanına, hadi gidelim odaya uyuyalım diyin. Gelmezse üstelemeyin. Zaten uyku sersemidir.
Tamam gidin yanına, hadi gidelim odaya uyuyalım diyin. Gelmezse üstelemeyin. Zaten uyku sersemidir.
Malesef öyle çok saçma oldu çokBağıran bağırana .. hepinizde suç var cnm
Siz de gidin odaya uyuyun. Yarın için dinlenmiş, bir kendinize gelmiş olursunuz. Sonra sakin kafayla konuşursunuz. Anlattığınız gibiyse evliliğiniz ve ilişkiniz eğer.. bu çok küçül bir konu olacaktır sizin için.Gelmiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?